Πώς να γίνεις master στο sexting

Συμβουλές για να απογειώσεις την εμπειρία του sexting

Ναταλία Πετρίτη

Είναι γενονός: το sexting αποτελεί πολύ σημαντικό κομμάτι στη σεξουαλική μας ζωή τα τελευταία χρόνια, πράγμα που επιβάλει το να το δοκιμάσεις στην καθημερινότητά σου ακόμη κι αν νιώθεις ότι δεν ξέρεις πώς ακριβώς να το κάνεις. Για να λυθείς λοιπόν – στην περίπτωση που νιώθεις μια κάποια αμηχανία – να οι συμβουλές που χρειάζεσαι για να γίνεις master στο sexting!

Ξεκίνα αργά και αύξησε την ένταση σταδιακά

Για να είναι απολαυστικό και επιτυχές το sexting, αυτό χρειάζεται να ρέει με όρους slow burning ταινίας. Μην ξεκινήσεις λοιπόν υπερβολικά δυναμικά, αλλά χτίσε σταδιακά το κλίμα, μέχρι την απαραίτητη κορύφωση.

Χρησιμοποίησε περιγραφική γλώσσα

Η γλώσσα είναι το όπλο μας στο sexting και για να έχει επιτυχία οφείλει να είναι περιγραφική. Δώσε λοιπόν λεπτομέρειες στον συνομιλητή σου για το τι φοράς, τι κάνεις στον εαυτό σου και τι θα ήθελες να σου κάνει και η ατμόσφαιρα θα ηλεκτριστεί το δίχως άλλο.

Δώσε προσοχή στις απαντήσεις του συνομιλητή σου

Μη βιάζεσαι να απαντήσεις για να κρατηθεί ο ρυθμός, αλλά δώσε προσοχή στις απαντήσεις του συνομιλητή σου, προσαρμόζοντας ανάλογα την κουβέντα και τις κινήσεις σου.

Έχε αυτοπεποίθηση και παίρνε την πρωτοβουλία

Βασικός παράγοντας για απολαυστικό sexting είναι να διαθέτεις αυτοπεποίθηση και να μην ντρέπεσαι. Παράλληλα, παίρνε πρωτοβουλίες μόνη σου και μην περιμένεις να σου δοθεί το μήνυμα για sexting αποκλειστικά από τον συνομιλητή σου.

Μην φοβάσαι να εξερευνήσεις φαντασιώσεις και επιθυμίες

Γι’ αυτό δεν είναι άλλωστε μεταξύ άλλων το sexting;

Διατήρησε τη συζήτηση ενδιαφέρουσα και ελκυστική

Βάλε την ευρηματικότητά σου σε δράση και προσπάθησε να διατηρείς τη συζήτηση ενδιαφέρουσα και ελκυστική, με όλο και περισσότερες γαργαλιστικές λεπτομέρειες που θα κρατούν εσένα και τον συνομιλητή σου στις επάλξεις. Γιατί όχι και με μερικές spicy φωτογραφίες.

Σεβάσου τα όρια και ρώτα πάντα για τη συναίνεση

Όπως και στο sex δια ζώσης, έτσι και στο sexting οφείλεις να σέβεσαι πάντα τα όρια του άλλου, ρωτώντας σε κάθε περίπτωση για τη συναίνεση ως προς όσα συμβαίνουν και για την έντασή τους. Το ίδιο ισχύει φυσικά και για τον συνομιλητή σου. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares