Σεξ δεν σημαίνει προοπτικές

Το one-night-stand είναι λιγότερο πιθανό να σε οδηγήσει στα σκαλιά της εκκλησίας, από μια σχέση που αρχίζει με διαφορετικό τρόπο, σύμφωνα με νέα έρευνα.

Γεωργία Κοντού

Μην αφήνεις τις ρομαντικές κομεντί να σε παρασύρουν: Το ευκαιριακό σεξ στις περισσότερες περιπτώσεις δεν έχει προοπτικές. Όπως διαπίστωσε μια ομάδα ειδικών από το Πανεπιστήμιο της Βιρτζίνια σε έρευνα που έκανε σε 1.294 Αμερικανούς με τίτλο "The National Marriage Project", περίπου το ένα τρίτο των παντρεμένων ζευγαριών άρχισαν τη σχέση τους... από το κρεβάτι. Αλλά και όσοι ξεκίνησαν από το one-night-stand για να καταλήξουν στα σκαλιά της εκκλησίας δηλώνουν λιγότερο ικανοποιημένοι από τον γάμο τους σε σχέση με άλλα ζευγάρια.

Διάφορες ερμηνείες έχουν δοθεί για τα παραπάνω συμπεράσματα. Για παράδειγμα όσοι καταφεύγουν συχνά στο ευκαιριακό σεξ συνήθως είναι πιο ανασφαλείς προσωπικότητες, γεγονός που μπορεί να τους δυσκολεύει στην καλλιέργεια μιας ισορροπημένης σχέσης. Επίσης οι σχέσεις που αρχίζουν στο κρεβάτι έχουν βασιστεί σε μεγάλο βαθμό στην ερωτική χημεία ανάμεσα στους συντρόφους χωρίς απαραίτητα να συνυπάρχουν άλλοι παράγοντες εξίσου σημαντικοί, όπως οι κοινές αξίες και ενδιαφέροντα. Αν λοιπόν σου αρέσει κάποιος στο μπαρ, μη διστάσεις να τον πλησιάσεις, αλλά χωρίς να τρέφεις σπουδαίες προσδοκίες. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares