Έτσι θα καταλάβεις αν σε απατά: οι επιρρεπείς στην απιστία...

Μια νέα έρευνα μας κάνει να δούμε πιο σωστά την εικόνα στο θέμα απιστία και... χμ.. νιώθουμε περίεργα.

Μαριέτα Χριστοπούλου

Σίγουρα έχεις συζητήσει κάποια στιγμή στην παρέα για την απιστία. Ο ένας λέει το ένα, ο άλλος το άλλο και σίγουρα όλοι μαζί, αν κάνεις μια ερώτηση, πιστεύουν ότι στην απιστία επιρρεπείς είναι οι νέοι, ωραίοι και κακομαθημένοι.

Νέα έρευνα, όμως, έρχεται να ανατρέψει κάπως τα δεδομένα και να μας κάνει να αισθανθούμε λίγο άβολα. Και αυτό, γιατί όπως συμπεραίνει, οι πιο επιρρεπείς στην απιστία είναι οι γονείς ή οι παππούδες μας!

Συγκεκριμένα, το Institute for Family Studies, βρήκε ότι 20% των παντρεμένων Αμερικανών πάνω από 55 χρονών, δηλώνει ότι έχει απατήσει τον σύζυγό του, ενώ "μόλις" 14% των παντρεμένων Αμερικανών κάτω των 55 ετών είχε εξωσυζυγική σχέση. Όπως είναι φυσικό, μετά τα 70 οι δείκτες σημειώνουν κατακόρυφη πτώση.

Και πριν βιαστείς να τα ρίξεις στο γάμο... όχι. Δεν είναι αυτό το θέμα, μάλλον. Τα ποσοστά δεν προέκυψαν από έρευνα στο τώρα, αλλά βασίζονται σε ανάλυση του General Social Survey, που κρατάει ιστορικά από τις ανησυχίες, εμπειρίες, συμπεριφορές και πρακτικές των Αμερικανών από το 1972.

Μέχρι το 2000, οι νεότεροι είχαν μεγαλύτερες πιθανότητες να απατήσουν! Τα πράγματα άλλαξαν και αυτό πιθανώς οφείλεται στις σεξουαλική επανάσταση, ίσως και σε προϊόντα που βελτιώνουν τη στυτική λειτουργία!About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares