Οι άντρες είναι πιο "αγκαλίτσες" από τις γυναίκες!

Τέλος στον αστικό μύθο του... μπρουτάλ. 

Μαρία Μυλωνά

Η κοινή αντίληψη θέλει τους άντρες να απολαμβάνουν το σεξ και τις γυναίκες να αποζητούν περισσότερο την αγκαλιά. Έρευνα έρχεται να καταρρίψει αυτόν τον "αστικό" μύθο! 

Ειδικοί από το Ινστιτούτο Kinsey του Πανεπιστημίου Indiana υποστηρίζουν ότι οι αγκαλιές και το φιλί είναι πιο σημαντικά στους άνδρες από ότι στις γυναίκες.

Τα αποτελέσματα με βάση την επιστημονική έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε πέντε χώρες και με πάνω από 1.000 ζευγάρια δείχνει ότι οι άνδρες που συμφώνησαν ότι η τακτική αγκαλιά ήταν ένα μέρος της σχέσης τους, ήταν κατά μέσο όρο 3 φορές πιο ευτυχισμένοι από εκείνους όπου η αγκαλιά ήταν απούσα.

Οι άνθρωποι που συμμετείχαν στην έρευνα στις πέντε χώρες - ΗΠΑ, Γερμανία, Ισπανία, Βραζιλία και η Ιαπωνία - ήταν μεταξύ 40 και 70 ετών. Τα ζευγάρια έπρεπε να ζουν μαζί για τουλάχιστον ένα χρόνο, προκειμένου να λάβουν μέρος στην έρευνα, αλλά ο μέσος χρόνος μαζί ήταν τα 25 έτη, γεγονός που υποδηλώνει ότι τα αποτελέσματα της έρευνας μπορεί να ισχύουν περισσότερο για τις μακροχρόνιες σχέσεις και τους μεγαλύτερους σε ηλικία, από ότι στους νεότερους. 

Πηγή: http://www.psyhealth.gr/

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares

Σου αρέσει αυτό που διάβασες;

Ακολούθησέ μας στα social. Κάνε κλικ σε ένα από τα εικονίδια!

0
Shares