Θέλεις να βρεις το έτερόν σου ήμισυ; Αυτοί είναι οι 4 άνθρωποι που θα σε βοηθήσουν!

Δήλωσε συμμετοχή στα σεμινάριά τους. 

Μαρία Μυλωνά

Πώς θα ήταν η ζωή σου αν ο προβληματισμός που νιώθεις για την προσωπική σου ζωή μετατρεπόταν σε μια υπέροχη υγιή σχέση; Έχεις αναλωθεί στις σεξουαλικές σχέσεις; Στις σχέσεις που δεν βγαίνουν πουθενά; Στα παιχνίδια δύναμης; Μήπως αναρωτιέσαι πως γίνεται να τραβάς διαρκώς πάνω σου τους πιο λάθος συντρόφους; Μήπως νιώθεις ότι έχεις κολλήσει στο παρελθόν και φοβάσαι να κάνεις το επόμενο βήμα;

Η Ακαδημία Σχέσεων επιστρέφει, μετά την τεράστια επιτυχία της, παρουσιάζοντας τα νέα της σεμινάρια αποκλειστικά για singles, με τίτλο: “Βρες τον Άνθρωπό σου”. Πρόκειται για το πρώτο ολοκληρωμένο live και online πρόγραμμα σεμιναρίων που απευθύνεται σε singles που θέλουν να βρουν τον σύντροφο της ζωής τους.

Οι τέσσερις experts των προσωπικών σχέσεων, Νικόλας Ουρανός, Τζιλ Δούκα, Ειρήνη Χειρδάρη και Μάρεα Λαουτάρη-Δεληγιάννη, σε 4 προσωπικές + 4 online συναντήσεις με το κοινό, δίνουν την νέα γνώση και τις απαντήσεις, σε ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα για τα ελληνικά δεδομένα.

Τα workshops θα γίνουν στο Public στο Σύνταγμα κάθε Πέμπτη 19:00-21:00 στις 13/20/27 Νοεμβρίου και 4 Δεκεμβρίου. Επίσης, θα γίνονται και online συναντήσεις κάθε Κυριακή 19:00-20:30 στις 16/23/30 Νοεμβρίου και 7 Δεκεμβρίου.

Εισιτήρια: Στην τιμή των 79 ευρώ από 120 ευρώ, μέχρι την Δευτέρα 3 Νοεμβρίου, μπορείς να τα προμηθευτείς στα 46 καταστήματα Public σε Ελλάδα και Κύπρο και διαδικτυακά στο: http://tickets.public.gr/seminars/vres-ton-anthropo-sou/. Αν είσαι εκτός Αθηνών, υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια για ζωντανή Online παρακολούθηση στην τιμή των 39 ευρώ, στα 46 καταστήματα Public σε Ελλάδα και Κύπρο και διαδικτυακά στο http://tickets.public.gr/seminars/vres-ton-anthropo-sou/

Vres ton antrwpos sou afissa750.jpg

Περισσότερες πληροφορίες: http://www.acadimiasxeseon.gr.

Για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νέα της Ακαδημίας, γράψου εδώ: http://eepurl.com/WmdJbAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares