Skip to main content

ΣΧΕΣΕΙΣ

Έρωτας χιλιομέτρων: 7 (πειστικοί) λόγοι για να ερωτευτείς έναν αθλητή

Marathon man



Ξέχνα τα γνωστά στέκια όπου απολαμβάνεις τον καφέ σου. Ήρθε νομίζω η ώρα, να φορέσεις τα αθλητικά σου και να δηλώσεις συμμετοχή στον επόμενο Μαραθώνιο. Όχι, δε το λέω γιατί πήρες ένα-δυο κιλά και πρέπει να τα χάσεις. Το λέω, γιατί εκεί είναι το target group που πρέπει να χτυπήσεις, αν θες να βρεις τον έρωτα της ζωής σου.

Πως μπορεί να συνδέεται άραγε ο έρωτας με έναν αθλητή; Ας δούμε μαζί μερικά χαρακτηριστικά του, που αποτελούν  ταυτόχρονα λόγους για να τον αγαπήσεις.

1. Είναι αφοσιωμένος σε αυτό που καταπιάνεται. Εργάζεται σκληρά για να πετύχει το στόχο του στο κομμάτι της άθλησης και βρίσκει πάντοτε κίνητρο να γυμναστεί. Σίγουρα, αυτή η ποιότητα αφοσίωσης εκφράζεται και στις προσωπικές του σχέσεις. 

2. Έχει την τέλεια γράμμωση. Πως άλλωστε να μην ισχύει κάτι τέτοιο, όταν διατροφή και γυμναστική είναι κανόνας στη ζωή του. Αν είσαι από αυτές τις γυναίκες, που η εξωτερική εμφάνιση παίζει πρώτιστο ρόλο στην επιλογή συντρόφου, τότε να η ευκαιρία.

3. Αντοχή στο τρέξιμο ίσον αντοχή και στο κρεβάτι. Το τρέξιμο βελτιώνει την αγγειακή υγεία, που είναι απαραίτητη για να λειτουργήσει ένας άντρας σεξουαλικά. Συν ότι, με το καλλίγραμμο κορμί του αισθάνεται πάντοτε αυτοπεποίθηση και δυναμισμό στο κρεβάτι. Ποιο είναι το σκορ λοιπόν;  Μπορεί να κάνει θαύματα και να σε αφήσει με το στόμα ανοιχτό, αν αναλογιστείς πως οι αποδόσεις του είναι καλύτερες από ένα μικρότερο κατά πέντε χρόνια άντρα.

4. Θα σε παρακινήσει να αλλάξεις τη ρουτίνα σου. Η γυμναστική είναι καλύτερη, όταν γίνεται με παρέα. Εκείνος έχει το τέλειο πακέτο: καθημερινό πρόγραμμα γυμναστικής, προσεγμένη διατροφή, καλό ύπνο, ζωή γεμάτη ενέργεια και ενδιαφέροντα. Γιατί να μην το υιοθετήσεις και εσύ;

5. Δε θα ξεχάσει την επέτειο σας ποτέ. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι άθληση διατηρεί το νου υγιή και ενισχύει τη μνήμη. 

6. Χαμογελάει και είναι μεταδοτικό. Μελέτες έχουν δείξει ότι η άθληση ανακουφίζει από το στρες και έτσι, η θετική ενέργεια υπερισχύει. Περισσότερες ενδορφίνες στον εγκέφαλο, άρα και πιο χαρούμενος παρτενέρ. 

7. Είναι ευαίσθητος. Ένας από τους πιο σημαντικούς λόγους να τον ερωτευτείς. Οι αθλητές, συνήθως, για να μην πω πάντα, συμμετέχουν σε αγώνες και event φιλανθρωπικού χαρακτήρα. Το να πράττει για καλό σκοπό σημαίνει πως είναι αναμφισβήτητα καλός άνθρωπος.

Διαβάστε επίσης

ΣΧΕΣΕΙΣ

Tι μας μαθαίνει η σχέση των Keanu Reeves και Alexandra Grant

Kάτι παραπάνω από ένα αντισυμβατικό matching γιατί  «η ομορφιά είναι αγάπη»

ΣΧΕΣΕΙΣ

Δέκα ενδείξεις ότι έχετε συμβιβαστεί σε μια σχέση που δεν σας ικανοποιεί πια

Πώς να καταλάβετε ότι ήρθε η ώρα να διεκδικείσετε κάτι παραπάνω

ΣΧΕΣΕΙΣ

Next stop: συγκατοίκηση! Δες πώς να πετύχει

Πώς θα καταλάβετε αν είστε έτοιμοι να μείνετε μαζί

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 17 Απριλίου

Βγάλτε τελείως από τη ζωή σας ό,τι σας φαίνεται άχρηστο και σας κουράζει

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τέχνη στην πόλη: Ανοίγει για το κοινό το αυθεντικό ατελιέ του Αλέκου Φασιανού

Tο Μουσείο Αλέκος Φασιανός στο κέντρο της Αθήνας, ανακοινώνει την επέκταση του μουσειακού του χώρου με το άνοιγμα του αυθεντικού ατελιέ του καλλιτέχνη.

ASK THE EDITOR

8 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις για το μανδελικό οξύ προτού το βάλεις στη beauty ρουτίνα σου

Σε τι ακριβώς συμβάλει το συγκεκριμένο οξύ στη φροντίδα του δέρματός σου;