Πόσο βέβαιη είσαι ότι πρόκειται για το άλλο σου μισό;

Ανακάλυψέ το. 

Ειρήνη Διαμαντακίδου

Τα θεμέλια μίας σχέσης και η διάρκεια στο χρόνο εξαρτώνται από την έννοια της «αδερφής ψυχής». Τι είναι αυτό; Η σιγουριά που απολαμβάνεις όταν αισθάνεσαι, πως το άτομο που σε συντροφεύει ταυτίζεται απόλυτα με τις προσωπικές σου προσδοκίες. 

Είτε το ψάχνεις ακόμα είτε θεωρείς ότι το έχεις βρει, ρίξε μια ματιά στα 3 βασικότερα στοιχεία που πρέπει να διαθέτει το soul mate σου, για να σε κάνει ευτυχισμένη. 

1. Να είναι ευχάριστος. Σύμφωνα με έρευνες, κάθε χρόνο χάνεις ένα 3% από την έλξη που νιώθεις για εκείνον. Όταν λοιπόν το πάθος -αναπόφευκτα- αρχίσει να φθίνει, σίγουρα η ευχάριστη προσωπικότητα είναι ένα από τα χαρακτηριστικά που θα σ κρατήσουν κοντά του. 

2. Να έχετε κοινή κοσμοθεωρία. Ίσως σε εμπνέει περισσότερο η διαφορετικότητα μεταξύ σας, ωστόσο αυτό είναι και ένας από τους λόγους που μπορεί μια σχέση να αποτύχει. Συμφωνώ με το γεγονός ότι τα ετερώνυμα έλκονται, αρκεί να υπάρχει ισορροπία. Το να βλέπετε τον κόσμο με τα ίδια μάτια, θα πει κοινό όραμα και κοινοί στόχοι. Η αυτογνωσία που προανέφερα θα σε διευκολύνει να βρεις κάποιον, που θα δώσει ζωή στα όνειρα σου. 

3. Να ξέρει να "συζητάει". Και όταν λέω "συζητάει", δεν εννοώ μόνο για τα καλά αλλά και για τα άσχημα. Κοινώς, να ξέρει και να τσακώνεται. Όλοι έχουμε τρωτά σημεία και αδυναμίες και φυσικά, στα πλαίσια μίας μακροχρόνιας σχέσης, οι οικογενειακές συγκρούσεις δύσκολα αποφεύγονται, αλλά ως ζευγάρι πρέπει να είστε «ένα» και να γνωρίζετε από πριν πως θα επιλύσετε προβλήματα. Με άλλα λόγια, ο ιδανικός σύντροφος είναι αυτός που ξέρει να τσακώνεται εποικοδομητικά, γιατί τότε και μόνο τότε έρχεστε πιο κοντά, παρά απομακρύνεστε. Ρομαντικό, αλλά ισχύει!About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares