Τι κάνεις λάθος όταν φλερτάρεις

Και να γιατί δεν έχεις ανταπόκριση

Αλεξάνδρα Παπαδάκη

Πόσο ωραίο είναι να φλερτάρεις, ακόμα κι όταν δεν ψάχνεσαι για σχέση. Γιατί, σου λέει, το φλερτ είναι αναζωογονητικό και εάν το κάνεις σωστά και με τακτ μπορεί να σου φτιάξει τη μέρα. Και τη δική σου και του αποδέκτη.

Τι γίνεται όμως όταν εκείνος σου αρέσει πολύ και θέλεις να του το δείξεις; Μπορεί να υποπέσεις σε σφάλματα που να σου στοιχίσουν τη γνωριμία; Μπορεί. Δες ποια είναι αυτά και την επόμενη φορά που θα φλερτάρει με κάποιον απλά απόφυγέ τα:

1. Είσαι αρνητική στα κοπλιμάν
Δηλαδή είναι ωραίο να σου λέει εκείνος πόσο όμορφη είσαι και εσύ να απαντάς «έλα, μωρέ, σιγά, υπερβάλλεις»; Δεν είναι. Γενικά, να το ξέρεις, όταν κάποιος σου κάνει ένα θετικό σχόλιο, δείχνε αυτοπεποίθηση και πες απλά ευχαριστώ. 

2. Πας να βγεις από πάνω
Σε κάθε του σχόλιο προσπαθείς να πεις μια καλύτερη ατάκα, όχι πάντα με επιτυχία, σε κάθε του εμπειρία που εξομολογείται εσύ έχεις μία καλύτερη να αφηγηθείς. Δώστου λίγο αέρα του ανθρώπου. 

3. Υποδύεσαι μια άλλη
Τι θα καταφέρεις δηλαδή εάν το παίξεις σκληρά εργαζόμενη ενώ είσαι άνεργη, εάν τη δεις πλουσία ενώ ούτε καν, εάν υποκρίνεσαι την αθλητικιά ενώ ούτε απ΄έξω από το γυμναστήριο δεν περνάς; Αυτή η άλλη που υποδύεσαι είναι καλύτερη από αυτό που είσαι στην πραγματικότητα; Και στην τελική, ποια θες να γνωρίσει εκείνος; 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares