Καλύτερα να... μασάζ, παρά να μιλάς!

Ανέβασε την σχέση σου σε άλλο επίπεδο. 

Νανά Χατζή

Ένα απαλό άγγιγμα και όλη η πίεση της ημέρας εκτονώνεται. Αν ο καλός σου μόλις μπήκε σπίτι και δεν έχει όρεξη ούτε να σου μιλήσει, μην του μιλήσεις ούτε εσύ. Απλά ακούμπησέ τον με τα θαυματουργά σου δάχτυλα στον αυχένα. Μετά στο μέτωπο, ακόμη και στις παλάμες. Και μετά θα είναι για πάντα δικός σου.

Το άγγιγμα και η επαφή δύο ανθρώπων που ο ένας κάνει μασάζ στον άλλον, έχει τέτοιες μαγικές ιδιότητες στο κορμί και στην διάθεση, που αν το χρησιμοποιούσαν όλα τα ζευγάρια ως μέσο επικοινωνίας, μπορεί όλα να πήγαιναν καλύτερα στις σχέσεις.

Το μασάζ ανάμεσα στα ζευγάρια δένει δύο ανθρώπους, καθώς ο ένας ωφελεί τον άλλον σε κάθε επίπεδο, χωρίς να χρειάζονται πολλά λόγια: το αίμα κυκλοφορεί καλύτερα σε όλους τους μυς και τα όργανα, τα κουρασμένα πόδια αρχίζουν να αισθάνονται πουπουλένια, η κορτιζόλη που είναι η ορμόνη του στρες, κατεβαίνει. Ο ύπνος και η χαλάρωση έρχονται και σε βρίσκουν εκεί που δεν το περιμένεις…

masazin.jpg

Και εννοείται οτι το μασάζ είναι το απόλυτο βαρόμετρο της σχέσης. Αν ο σύντροφός σου δεν βλέπει την ώρα να τρίψει τα χέρια του με λάδι και να σου προσφέρει το ύψιστο δώρο της ξεκούρασης μέσα από ένα μασάζ, τότε να ξέρεις οτι σε θέλει πολύ.

Δες το και από τον εαυτό σου. Όσο κουρασμένη κι αν είσαι, όταν θέλεις να ακουμπήσεις τον σύντροφό σου, θέλεις να τον ξεκουράσεις, να τον ανακουφίσεις, τότε σίγουρα είναι ένας άνθρωπος σημαντικός για σένα.

Τώρα ξέρεις ότι, αν θέλεις η φλόγα να παραμένει αναμμένη και να σε κοιτά συνέχεια στα μάτια, ή καλύτερα στα δάχτυλα, δεν χρειάζονται πολλά πολλά. Η δύναμή σου, είναι το άγγιγμά σου.

 

 

 

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares