Αθηναίος Vs Θεσσαλονικιός

Ποιός απ' τους δυο είναι καλύτερος για σχέση; 

Νανά Χατζή

Ας πούμε οτι είσαι Θεσσαλονικιά και τα ‘μπλεξες με Αθηναίο, ή το αντίθετο… Να μην ξέρεις τι σε περιμένει;

 

Η Θεσσαλονικιά και ο Αθηναίος

Αν είσαι βόρεια, ο καινούργιος σύντροφός σου από την Αθήνα, σίγουρα έχει πιο τραγουδιστή προφορά, μερικές φορές νομίζεις οτι μιλάει μια άλλη γλώσσα, οπότε τους πρώτους μήνες θέλεις μεταφραστή για να φάτε μαζί ή να πιείς κάτι με καλαμάκι.

amanena.jpg

Ο Αθηναίος είναι σαφώς πιο κοσμοπολίτης, όχι όμως και πιο καλοντυμένος από τον Σαλονικιό. Επίσης είναι και πιο καβαλημένος και αγχωμένος με το χρήμα και τις business.

Ο Αθηναίος έχει προλάβει κι έχει γυρίσει όλα τα νησιά, σε αντίθεση με τον Θεσσαλονικιό που έχει κόλλημα με την Βουρβουρού και την Χανιώτη, άντε λίγο και με την Πάρο.

Στην Αθήνα λειτουργεί περισσότερο το ζευγάρι και όχι οι αντροπαρέες, διότι για να καταφέρει να μαζέψει πέντε φίλους μαζί, θα πρέπει να το οργανώσει μισό μήνα πριν. Οπότε βαριούνται και βγαίνουν για ευκολία με τις γυναίκες τους.

Όταν ένας Αθηναίος εμφανίσει την Θεσσαλονικιά στις παρέες του, όλοι τρελαίνονται από την χαρά τους.

Όταν μια Θεσσαλονικιά εμφανίσει τον Αθηναίο, όλοι ξινίζουν. Στην αρχή τουλάχιστον. Μετά το ξεπερνάνε...

amandio.jpg

Η Αθηναία και ο Θεσσαλονικιός

Αν είσαι Αθηναία, κι εκείνος Θεσσαλονικιός, να ξέρεις οτι  το ζευγάρωμά σας αποτελεί την εξαίρεση. Ο κανόνας είναι το αντίθετο. Ίσως γιατί οι Θεσσαλονικιές ονειρεύονται την πρωτεύουσα και την μεγάλη ζωή, ενώ οι άντρες επάνω, ούτε ν᾽ακούσουν για την Αθήνα.

Ο βόρειος θα θέλει οπωσδήποτε να σε πάει στη Βουρβουρού για να σε καταπλήξει κι εσύ δεν θα μπορείς να πεις και τίποτε.

Το χειμώνα θα σε πηγαίνει στα μπαράκια γύρω γύρω από την Μητρόπολη, γιατί εκεί είναι ο βιότοπος του high Θεσσαλονικιού, ακριβώς τις ίδιες βόλτες που κάνει το Πάσχα και ο επιτάφιος.

Ο Θεσσαλονικιός γουστάρει και χορεύει, αλλά μόνο όταν είναι σε ασφαλές και γνώριμο περιβάλλον. Γενικώς είναι πιο κλειστός και επιφυλακτικός από τον Αθηναίο, αλλά μόλις σπάσει ο πάγος έχει πλάκα και χαβαλέ.

Ως φιζίκ είναι πιο ψηλός, θεωρητικός και αθλητικός, έχει μανία με τον ΠΑΟΚ και τον Άρη, ενώ ο Αθηναίος μιλάει συνέχεια για ιστιολοΐες και φουσκωτά.

Βγαίνει συνέχεια με φίλους, αφού τους βρίσκει για πλάκα μπροστά του και είναι όλη μέρα στις μπύρες και στα τσίπουρα. Ακόμη και να θέλει ν᾽αγιάσει δεν μπορεί, γιατί τα καρντάσια τον παρασύρουν σαν σειρήνες.

Γενικώς κινδυνεύεις πολύ περισσότερο να φας κέρατο από  ότι  με τον Αθηναίο.

Όταν ο Θεσσαλονικιός βγει κρυφό ραντεβού με άλλη,  θα το μάθεις το επόμενο πρωί, άσε που μπορεί να τον πετύχεις και μπροστά σου…

Όταν το κάνει ο Αθηναίος γίνεται πολύ πιο σιωπηλά, επαγγελματικά και χειρουργικά, σχεδόν σαν το χτύπημα της Καμόρα. Ούτε που θα το πάρεις είδηση για πότε η σχέση σας είναι νεκρή…

 

 

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares