Να γιατί είσαι μόνη…

Μπορεί να μην σου περνάει καν από το μυαλό 

Νανά Χατζή

Είσαι όμορφη, έξυπνη, έχεις απίστευτες γνώσεις για την ηλικία σου, είσαι ευέλικτη και ταξιδιάρα, είσαι πολύ καλή στις σπουδές, στην δουλειά σου, τα καταφέρνεις όλα μόνη σου και αντί οι άντρες να κάνουν ουρά κάτω από το μπαλκόνι σου, είσαι για πάρα, μα πάρα πολύ καιρό μόνη.

Οι λόγοι μπορεί να είναι πολλοί:

- Όταν είσαι τόσο κούκλα, επιτυχημένη και λαμπερή  οι άντρες φοβούνται να σε πλησιάσουν για να μην τους απορρίψεις.

- Το ότι κάνεις καλά τόσα πολλά πράγματα, επίσης τους φοβίζει και τους αγχώνει, γιατί βλέπουν ότι δεν μπορούν να σε φτάσουν. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που δεν θέλουν να τους επισκιάζει η σύντροφός τους.

aaagiatimonin.jpg

- Μια τόσο ισχυρή προσωπικότητα σαν την δική σου, δεν  είναι εύκολα διαχειρίσιμη, οπότε ένας ανασφαλής σύντροφος ανησυχεί ότι θα του πάρεις τον αέρα και μετά τα ηνία.

- Επίσης μια τόσο έξυπνη γυναίκα, που οι κεραίες της πιάνουν τα πάντα, δεν είναι εύκολο να την κοροϊδέψεις, ή να κρύβεις την αλήθεια. Γενικώς δεν είναι απλό να κάνεις ότι θέλεις και να μην σε πάρει χαμπάρι.

- Έτσι βέβαια εξηγείται γιατί πάρα πολλοί άντρες, επιθυμούν να είναι με μια γυναίκα εύκολα διαχειρίσιμη…

- Εννοείται ότι τα στάνταρ σου είναι υψηλά, οπότε το target group στο οποίο απευθύνεσαι συρρικνώνεται.

- Ξέρεις τι θέλεις στις σπουδές, στη δουλειά σου, στις σχέσεις σου. Είσαι πολύ συγκεκριμένη, για να μην πούμε απόλυτη και αυτό δυσκολεύει ακόμη πιο πολύ την κατάσταση.

- Δεν προλαβαίνεις να γνωρίσεις κάποιον. Αν το καρνέ σου είναι γεμάτο ακόμη και τα Σαββατοκύριακα, αν γυρνάς από την δουλειά και σε παίρνει ο ύπνος στον καναπέ, πώς να έχεις κουράγιο για τα παρακάτω. Το φλερτ θέλει να έχεις κέφια και χρόνο.

 Να λοιπόν γιατί μέχρι τώρα είσαι μόνη. Γιατί εδώ που τα λέμε, δεν είναι καθόλου εύκολο να βρεθεί ένας σύντροφος αντάξιός σου. Υπομονή όμως, γιατί εκεί που δεν το περιμένεις… η ίδια η ζωή μπορεί να σε εκπλήξει με τις υπέροχες ανατροπές της!

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares

Σου αρέσει αυτό που διάβασες;

Ακολούθησέ μας στα social. Κάνε κλικ σε ένα από τα εικονίδια!

0
Shares