Έρωτας στα χρόνια του ΤRX

Kαι του γυμναστηρίου βεβαίως βεβαίως… 

Νανά Χατζή

Kι ενώ όλα τα διεθνή sites και οι δημοσιογράφες που ασχολούνται με τα θέματα σεξ και σχέσεων ορκίζονται ότι οι γυναίκες σε όλο τον πλανήτη, δεν κάνουν πλεόν ‘‘κρα’’ για το six pack, διότι υπάρχει λέει μεγάλη στροφή στην εγκεφαλική επικοινωνία και στην συντροφικότητα, την ίδια ώρα στον πλανήτη Ελλάδα, τα αρσενικά στο γυμναστήριο συνεχίζουν να ιδρωκοπούν, να χτυπιούνται κάτω από τις μπάρες και να τραβούν μετά μανίας τους ιμάντες του TRX .

Και δεν λέμε να μην πάνε γυμναστήριο. Να πάνε. Απλά λέμε, ότι μερικοί το παρακάνουν. Ίσως γιατί πιστεύουν ότι αν δεν διαθέτεις φουσκωμένο πορτοφόλι, τουλάχιστον ας διαθέτεις φουσκωμένο μπράτσο. Πάντως το κόνσεπτ λέει ότι κάτι φουσκωμένο πρέπει οπωσδήποτε να διαθέτεις…

Το χειρότερο βέβαια δεν είναι το αποτέλεσμα, αλλά η διαδρομή μέχρι αυτό το μπράτσο και αυτό το στέρνο να γίνουν μπομπέ. Κατ αρχήν αν ως κοπέλα, έχεις την ατυχή έμπνευση να κάνεις στο γυμναστήριο ολίγα βάρη δίπλα σε σφίχτες, πρέπει να κλείσεις την μύτη σου με αυτά τα μεγάλα μανταλάκια του ΙΚΕΑ που τα βάζεις το καλοκαίρι στις ξαπλώστρες για να μην σου πάρει ο αέρας την πετσέτα.

Δεύτερον οι πόζες που παίρνουν με τα πενηντάκιλα μπροστά στον καθρέφτη είναι όλα τα λεφτά. Ακόμη πιο κούκλοι είναι όσοι φέρουν αυτή την φαρδιά καφέ ζώνη με τα λουριά, για να μην πέσει το νεφρό, ιδίως όταν την συνδυάζουν με το ιδρωμένο κασκορσέ (φανελάκι)  και την άσπρη κάλτσα που έχει προ πολλού αποχαιρετήσει τα λάστιχά της και που αν είχε χάσντακ (η κάλτσα), θα ήταν #kaisouparemanamintivazeisstouseneninta

(και σου᾽πα ρε μάνα μην την βάζεις στους ενενήντα).

Επίσης όλοι αυτοί οι body builders, πρέπει να ξέρουν ότι όλες έχουμε κάπου διαβάσει, ότι αυτά τα συμπληρώματα και τα στεροειδή που παίρνουν για να γίνουν σαν τον γίγαντα Χαλκ, προκαλούν προβλήματα στην στύση. Οπότε όλες οι συμμαθήτριές μου στη γυμναστική, ντρέπονται μεν να κουνήσουν με νόημα το κεφάλι τους, αλλά από μέσα τους αναρωτιούνται: αξίζει τέτοια θυσία γι᾽αυτό το μπράτσο και τελικά ποιός μυς μετράει πιο πολύ. Ο πάνω, ή ο κάτω; Ιδού η απορία!

  

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares