Μπραντ και Τζένιφερ έριξαν το Ιντερνετ!

Κι έγινε η σπίθα πυρκαγιά…

Νανά Χατζή

Μη μου πεις ότι δεν τους είδες; Βούιξε η υφήλιος για τον τρόπο που την κοίταζε με το αγαλματίδιο στο χέρι. Ήταν έτοιμος να της το παραδώσει και να της πει “ Αυτό, το αφιερώνω σε σένα, που είσαι η πιο μεγάλη αγάπη που είχα ποτέ στην ζωή μου”. Και δεν είχε άδικο ο Χριστιανός… Σηκώθηκε η Ελληνίδα θεά να παραλάβει το βραβείο της στα Sag Awards και έγινε σεισμός στο θέατρο από την αύρα της. Tι φόρεμα ήταν αυτό, τι μαλλί, τι χαμόγελο, τι ηλιοκαμένη επιδερμίδα. Άσε που εκείνη την στιγμή εκείνος φώναξε "Ουάου".

Και μην μου πεις ότι ανάμεσά τους δεν υπάρχει χημεία και ηλεκτρισμός! Εντελώς “τζιζ” κατάσταση. Τελικά μια φορά Mr Big, always Μr Big. Μην μου πεις ότι δεν έχεις κι εσύ έναν ανάλογο άντρα στην ζωή σου; Που μπορεί να μην είστε πια μαζί, αλλά όσα χρόνια κι αν περάσουν, μόλις τον βλέπεις και σε βλέπει, είναι σαν να σας έχει χτυπήσει κεραυνός.

Και δεν είναι ότι το νιώθετε οι δυό σας. Είναι ότι τον ηλεκτρισμό, τον καταλαβαίνουν και όλοι όσοι βρίσκονται γύρω σας. Κι όμως για τον έναν ή τον άλλο λόγο, δεν είστε μαζί. Ή δεν μπορείτε πια να είστε μαζί... Κι αν δεν το έχεις ακόμη ζήσει, ή ακόμη αισθανθεί για κάποιον άντρα, σου λέμε ότι αυτή η απόσταση και το “απαγορευμένο” που χωρίζει δύο ανθρώπους που ταιριάζουν πολύ, είναι συναίσθημα πολύ δυνατό και γι᾽ αυτό μοναδικό. Μια τυχαία συνάντηση, τα μάτια του στα μάτια σου, αν απλά πιάσει το χέρι σου κι η σπίθα είναι έτοιμη να γίνει πυρκαγιά…

Photos: Sag Awards 20

 

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares

Σου αρέσει αυτό που διάβασες;

Ακολούθησέ μας στα social. Κάνε κλικ σε ένα από τα εικονίδια!

0
Shares