Δεν βρίσκω άντρα τι να κάνω;

Χωρίς σχέση

Νανά Χατζή

Ένας πολύ σημαντικός λόγος που δεν βρίσκεις αγόρι, άντρα, σχέση, είναι γιατί οι άντρες στην χώρα μας βρίσκονται σε ομαδική κατάθλιψη, δεν κάνουν κανένα βήμα για να φλερτάρουν, δεν έρχονται πλέον προς το μέρος μας να μας πλησιάσουν. Εμείς πάμε στα μπαρ με τα μίνι και τις γοβάρες και ξεροσταλιάζουμε και αυτοί κάνουν πώς δεν μας βλέπουν. Επίσης αν είσαι πάνω από 37, στην χώρα μας νιώθεις σαν να είσαι αόρατη. Δεν σε κοιτάει άνθρωπος, δεν σε φλερτάρει ανθρωπος.

Δεν βλέπουν καμία μας. Ούτε τις πιο κουκλάρες! Ούτε τις πιο θεές! Άρα δεν φταις εσύ, φταίει η άλλη πλευρά, για το τεράστιο αυτό πλήγμα που έχουμε δεχτεί τα τελευταία χρόνια στην αυτοπεποίθησή μας.

Τι να κάνεις

Θα απευθυνθείς σε άλλη αγορά: όταν η εγχώρια αγορά σταμάτησε να “αγοράζει",  όπως έγινε με την κρίση, οι επιχειρηματίες που ήταν έξυπνοι και διορατικοί, έστειλαν το πρoϊόν τους στο εξωτερικό. Ήταν οι μόνοι που κατάφεραν να πουλήσουν και δεν γονάτισαν στην δύσκολη στιγμή.

Αυτό θα κάνεις κι εσύ. Θα απευθυνθείς στο εξωτερικό. Διότι στο εξωτερικό κυκλοφορεί η φήμη ότι οι άντρες είναι ψυχροί, αλλά σε πληροφορώ ότι συμβαίνει το αντίθετο. Δεν υπάρχει περίπτωση να βγεις μόνη με τις φίλες σου σε ένα μπαρ και να μην φύγεις με τρία τηλέφωνα στο κινητό σου. Σε όποια ηλικία κι αν είσαι. Ακόμη και αν δεν είσαι καλλονή. Καμάκι και φλερτ όπως δεν το έχεις δει ποτέ στην Ελλάδα. Στην Νέα Υόρκη, στο Μαϊάμι, στην Κούβα, στην Αργεντινή, στην Κοπεγχάγη, στο Παρίσι, στην Ιταλία, στο Άμστερνταμ, στο Ντουμπάι (μέσα στα ξενοδοχεία που βγαίνουν οι ξένοι, διότι μόνο εκεί επιτρέπεται το αλκοόλ),  όπου κυκλοφορήσεις μόνη, θα έρθουν να σε πλησιάσουν και να σου πιάσουν την κουβέντα.

Brain drain και όχι μόνο...

Αν είσαι φοιτήτρια θα επιδιώξεις να κάνεις Erasmus. Αν αντέχεις οικονομικά, θα ξεκινήσεις να ταξιδεύεις στην Ευρώπη. Θα επισκεφτείς φίλες σου που μένουν στο εξωτερικό. Θα πιάσεις φιλίες με ανθρώπους εκτός Ελλάδας και θα προσπαθήσεις να τους επισκέπτεσαι όσο περισσότερο μπορείς. Όχι τίποτε άλλο, αλλά έστω για λίγες ημέρες να καταφέρεις να αισθανθείς γυναίκα. A propos, το πιο σίγουρο μέρος για να σου πιάσει κουβέντα ένας κούκλος άγνωστος και να φύγεις από το μπαρ ζευγαρωμένη, είναι το Παρίσι. Οπότε μην βρίζεις άλλο την μαμά σου, που σε έστειλε με το ζόρι να πάρεις το Sorbonne. Κάπου θα χρειαστεί ma cherie…

 

 

 

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares

Σου αρέσει αυτό που διάβασες;

Ακολούθησέ μας στα social. Κάνε κλικ σε ένα από τα εικονίδια!

0
Shares