Skip to main content

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να ξεπεράσεις έναν χωρισμό;

Οι celebrities σε συμβουλεύουν



Ένας χωρισμός είναι δύσκολος πάντα. Είτε η σχέση είχε μικρή διάρκεια, είτε μετρούσατε πολλά χρόνια κοινής πορείας, δυστυχώς (ή ευτυχώς) κάπως, κάποτε πέφτουν τίτλοι τέλους. Δεν υπάρχει «σωστός» ή «λάθος» τρόπος για να τερματίσεις μια σχέση που καταλαβαίνεις ότι δεν τραβάει άλλο. Σίγουρα χρειάζεσαι χρόνο, υπομονή και σύντομα θα προχωρήσεις μπροστά.

Δεν είσαι η μόνη  που βιώνεις έναν χωρισμό. Όλοι μας το περνάμε κάποια στιγμή ακόμα και οι  celebrities! Έτσι λοιπόν, η Jennifer Lopez, η Madonna, η Anne Hathaway και μερικές ακόμα διάσημες γυναίκες, μοιράζονται τις δικές τους στιγμές χωρισμού και δίνουν συμβουλές για το πώς μπορείς να τον ξεπεράσεις. Γιατί όχι, να μην βιώσεις τον χωρισμό σου, σαν να είσαι η Jennifer Aniston;

Rihanna: Θα βρεις την αγάπη ξανά

«Απλά πίστεψε ότι αυτό το “ράγισμα” της καρδιάς σου ήταν ένα δώρο. Κλάψε, αν θέλεις, αλλά να ξέρεις πως δεν θα κρατήσει για πάντα. Θα βρεις την αγάπη ξανά και θα είναι ακόμα καλύτερα. Μέχρι τότε, απόλαυσε αυτό που είσαι».

Anne Hathaway: Δεν φοβάμαι μια καινούργια εμπειρία αγάπης

«Ήταν μια κακή σχέση και ένας κακός χωρισμός. Ναι, είχα μια κακή εμπειρία, αλλά δεν υπάρχει λόγος να φοβάμαι μια καινούρια εμπειρία μιας καινούργιας αγάπης».

Jennifer Aniston: Είναι λυπηρό να τελειώνει μια σχέση

«Υπάρχουν πολλά στάδια πένθους. Στ’αλήθεια είναι λυπηρό να τελειώνει μια σχέση, αλλά όταν αποφεύγεις να νιώσεις πόνο γι’αυτό, τότε ο πόνος γίνεται μεγαλύτερος».

Madonna: Η δουλειά με έσωσε

«Νομίζω ότι η δουλειά με έσωσε και είμαι ευγνώμων γι’αυτό».

Jennifer Lopez: Πρέπει να εκτιμάς τον εαυτό σου

«Πρέπει να αγαπήσεις τον εαυτό σου για να μπορέσεις να αγαπήσεις κάποιον άλλο. Πρέπει να εκτιμάς τον εαυτό σου και να πιστεύεις πως αξίζει τα πάντα. Μόλις το καταφέρεις, θα μπορείς να έχεις μια υγιή σχέση».

Cameron Diaz: Έχω τόση αγάπη να δώσω, δεν είμαι άδεια

«Θα προτιμούσα να πληγωθώ πολλές φορές, αντί να μην αγαπήσω ποτέ ξανά. Έχω τόση αγάπη να δώσω, δεν είμαι άδεια, είμαι γεμάτη αγάπη και ό,τι σε πονάει δείχνει την ικανότητα σου να αγαπάς».

Alexa Chung: Aγόρασε ένα κραγιόν και φίλησε πολλούς ανθρώπους

«Τα... μαλλιά σχετίζονται άμεσα με το πώς νιώθουμε και οι περισσότερες κάνουν κάποια δραστική αλλαγή μετά από έναν χωρισμό. Η δική μου συμβουλή είναι να μην αγγίξεις τα μαλλιά σου. Αντί γι’αυτό, αγόρασε ένα κραγιόν και φίλησε πολλούς ανθρώπους».

 

Διαβάστε επίσης

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΣΧΕΣΕΙΣ

Λόγοι για τους οποίους δυσκολεύεσαι να αφήσεις πίσω σου μη διαθέσιμους συναισθηματικά άνδρες

Διάβασέ τους καλά, μάθε τους απέξω και πάρε επιτέλους τα μέτρα σου

ΣΧΕΣΕΙΣ

Παθητική Επιθετικότητα: ποιες είναι οι μακροπρόθεσμες συνέπειες

Η παθητική επιθετικότητα καταστρέφει τις σχέσεις, δείτε γιατί πρέπει να την αποφεύγετε

Προτεινόμενα

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Ποιες φράσεις να πείτε για να θέσετε τα όριά σας στους άλλους

Ο χώρος σας, ο χρόνος σας, τα όριά σας πρέπει να αδιαπραγμάτευτα

BLOGS

«Η πιο βαθιά σχέση που θα έχουμε ποτέ είναι αυτή με τον εαυτό μας» Shirley MacLean

Λαμπερή όπως πάντα, η Shirley MacLean γιορτάζει τα 90 της χρόνια