Skip to main content

ΣΧΕΣΕΙΣ

Καραντίνα για δύο

10 προτάσεις και το  #μενουμεμαζι στο φουλ



Οι μέρες του Μένουμε Σπίτι συνεχίζονται και είναι δύσκολες για όλους μας. Κάποιοι τις περνούν μόνοι τους, άλλοι με την οικογένεια τους, άλλοι με το ταίρι τους. Οι τελευταίοι, είναι όλα εκείνα τα ζευγάρια που δεν έχουν παιδιά και ζουν μαζί ή εκείνοι που αποφάσισαν να συγκατοικήσουν για να γίνει ευχάριστη η καραντίνα. Βέβαια για τους παραπάνω, οι μέρες μέσα στο σπίτι αποτελούν ακόμα μια πρόκληση αφού έχουν ατελείωτο χρόνο ο ένας μαζί με τον άλλο. Κάποιες φορές όλο αυτό είναι ονειρεμένο, κάποιες άλλες όμως…….

 

 

 Για να περάσει ευχάριστα και δημιουργικά ο χρόνος σας στο σπίτι, αρκεί να πατήσετε για λίγο pause στο Netflix και να δοκιμάσετε μαζί νέες εμπειρίες, που ποτέ πριν δεν είχατε τολμήσει ή σκεφτεί:

1) Άθληση μαζί. Είναι αρκετά mainstream, για αυτό μπαίνει και no1. Η γυμναστική με το σύντροφό σου, θα μειώσει το stress των ημερών ενώ ταυτόχρονα θα αλληλοβοηθηθείτε  ώστε να βελτιώσετε τις επιδόσεις της προπόνησης σας.

2) Ηλεκτρονικά παιχνίδια. Το ξέρουμε ότι ο φίλος σου τρελαίνεται για αυτά και εσύ δεν τα έχεις και σε ιδιαίτερη υπόληψη. Δοκίμασε τα όμως μαζί του αφού βοηθάνε την φαντασία να ξεφύγει για λίγο από την πραγματικότητα. Άφησε τον να σου δείξει κόλπα και τεχνικές πάνω σε κάτι που αγαπάει τόσο.

3) Ερωτικά γράμματα. Τώρα είναι σειρά σου να γίνεις ρομαντική, τρυφερή και όλα αυτά που σου αρέσουν. Συμφωνήστε να αφήνετε μέσα στην μέρα, σε διάφορα μέρη του σπιτιού, ερωτικά μηνύματα, με σκέψεις, συναισθήματα, ιδέες, επιθυμίες, ώστε να μάθετε πως νιώθει ο ένας για τον άλλον μέσα σε μια τέτοια κρίση που βιώνουμε όλοι.

 

 

4) Οργανώστε τις φωτογραφίες σας. Σκορπίστε όλες τις αναμνήσεις σας στο πάτωμα του σαλονιού και φτιάξτε άλμπουμ με τις φωτογραφίες σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να αναπολήσετε παλιές όμορφες στιγμές που θα σας γεμίσουν με χαμόγελα.

5) Θεματικά ραντεβού στην κουζίνα. Και εννοώ φυσικά, να τον καλέσετε σε δείπνο αλλά όχι στο σαλόνι του σπιτιού σας, αλλά στην Βενετία, ή στο Μεξικό ή την Μπανγκόκ. Μαγειρέψτε μαζί ένα σπέσιαλ μενού, ιταλικό, κινέζικο κλπ κλπ και μετατρέψτε την ατμόσφαιρα λες και βρίσκεστε σε ντόπιο εστιατόριο. Φυσικά και θα συνοδεύσεις το μεξικάνικο με σπιτικές μαργαρίτες.

6) Double date. Κάντε video call μαζί με αγαπημένους σας φίλους που σας έχουν λείψει τόσο πολύ, είτε εκείνοι είναι ζευγάρια είτε όχι. Ανοίξτε και ένα μπουκάλι κρασί και πιείτε το στην υγειά σας.

7) Party στο σαλόνι. Το ξέρουμε πως κάθε Σάββατο γυρίζατε τις πίστες και χορεύατε μέχρι πρωίας, όμως τώρα μπαρ, κλαμπ και όλα τα συναφή είναι κλειστά. Μην χαλάτε τις συνήθειες όμως και φέρτε το party σπίτι σας. Φορέστε τα βραδινά σας, χαμηλώστε τον φωτισμό, βάλτε δυνατή μουσική και σερβιριστείτε με κανένα ποτό. Σύντομα θα έχετε διάθεση για χορό.

 

 

8) Απομονωθείτε για λίγο. Χρειάζεται και κάποιες ώρες τις ημέρας να περνάτε ξεχωριστά ο ένας από τον άλλον. Μπορεί να μην κάνετε τίποτα μαζί, όμως αυτό σας βοηθάει να αναζητήσετε ο ένας τον άλλον.

9) Αλλάξτε διακόσμηση. Πετάξτε ότι δεν σας χρειάζεται, διορθώστε τυχόν ζημιές, δοκιμάστε να τοποθετήσετε τα έπιπλα σε διαφορετική θέση. Δημιουργήστε τον χώρο σας έτσι όπως τον φαντάζεστε με τα μέσα που διαθέτετε.

10) Η ώρα του bubble bath. Γέμισε την μπανιέρα με έλαια και αφρόλουτρα, άναψε αρωματικά κεριά και βυθίσου μέσα με τον καλό σου. Σίγουρα θα χαλαρώσετε και θα περάσετε ένα μοναδικό βράδυ.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

ΣΧΕΣΕΙΣ

Tips ταχείας ανάρρωσης μετά από χωρισμό

Πώς να κάνεις τον πόνο του χωρισμού να περάσει πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά

ΣΧΕΣΕΙΣ

Οι 11 πιο απαραίτητες δεξιότητες των επιτυχημένων συντρόφων

Ποιες στάσεις και συμπεριφορές χρειάζονται στις ευτυχισμένες μακροχρόνιες σχέσεις

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να διαφωνείς με «επιτυχία» – χρήσιμες συμβουλές από τους ειδικούς

Το να ξέρεις πώς να «μαλώνεις» είναι σωτήρια δεξιότητα στη σχέση σου, μάθε πώς να την αποκτήσεις

Προτεινόμενα

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Δεν φοβάμαι τα ελαττώματά μου. Λατρεύω τις ατέλειές μου» Lady Gaga

Happy birthday στη μία και μοναδική Lady Gaga

CELEBS

Δημήτρης Κόκοτας: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής

Kατά την διάρκεια των προβών του για το J2US

ΣΧΕΣΕΙΣ

Tips ταχείας ανάρρωσης μετά από χωρισμό

Πώς να κάνεις τον πόνο του χωρισμού να περάσει πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά