Skip to main content

ΣΧΕΣΕΙΣ

 Kate Hudson: «Επιλέγοντας την αγάπη, επιλέγεις την καλή ζωή»

Όταν αγαπάμε, διώχνουμε τον αρνητικό θόρυβο

 


Κωνσταντίνα Κύρκου

 

Η Kate Hudson, όπως φαίνεται, δεν είναι μόνο μια πολύ καλή ηθοποιός αλλά και μια εξαιρετική και γλυκιά μητέρα που έχει αντιληφθεί τι είναι η αγάπη. Η διάσημη ηθοποιός δεν χάνει ευκαιρία να μοιράζεται με τους θαυμαστές της στα social media, στιγμές από την καθημερινότητα της, δείχνοντας πως και αυτή σαν μαμά περνάει μια φυσιολογική ζωή με την οικογένεια της. Η τελευταία όμως δημοσίευση της, δεν είχε σκοπό να δείξει ακόμα μια τρυφερή στιγμή με τα παιδιά της, αλλά να περάσει ένα δυνατό μήνυμα για την αγάπη.

https://www.instagram.com/p/CACL9hgppnx/

Στο post που κοινοποίησε η ίδια στον λογαριασμό της στο Instagram, βλέπουμε την ηθοποιό γυμνή μέσα στην μπανιέρα αγκαλιά με την μικρότερη της κόρη, η οποία είναι μόλις ενός έτους. Η αληθινή και γεμάτη ειλικρίνεια αγάπη που βιώνουν και οι δύο τους είναι αυτό που τους οδηγεί τελικά στην καλή ζωή. Στην λεζάντα της φωτογραφίας, η Hudson έγραψε μερικές σκέψεις και συναισθήματα με σκοπό να επαναπροσδιορίσει τους όρους τελειότητα και αγάπη:

«Αγάπη. Κρατάω τα μωρά μου, όπως θέλω να με κρατούν και δεν ζητάω κάτι σε αντάλλαγμα. Αγαπώ τα μωρά μου ελεύθερα, γνωρίζω ότι είναι διαφορετικά από εμένα και στηρίζω την ατομικότητά τους. Απλά τα αγαπώ χωρίς όρους. Λάθη θα συμβούν γιατί οι άνθρωποι έχουμε ελαττώματα και κανείς δεν είναι τέλειος. Θα το θέλαμε άλλωστε με άλλο τρόπο; Η τελειότητα, τι ακριβώς είναι; Το θέμα είναι ότι όταν κρατάμε ο ένας τον άλλον, όταν αγαπιόμαστε, τότε μπορούμε να συγχωρούμε. Όταν αγαπάμε, διώχνουμε τον αρνητικό θόρυβο. Επιλέγοντας την αγάπη, επιλέγουμε την καλή ζωή. Και αν νομίζετε ότι η αγάπη δεν σας έχει επιλέξει, θυμηθείτε ότι υπάρχουν πολλοί εκεί έξω, που είναι έτοιμοι να μοιραστούν την αγάπη τους μαζί σας. Όταν επιλέγεις την αγάπη σημαίνει ότι δεν είσαι ποτέ μόνος».

https://www.instagram.com/p/CB3oQ31ptt0/

 

Διαβάστε επίσης

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς μπορεί η τοξική θετικότητα να επηρεάσει αρνητικά τη σχέση σου

6 «τοξικά θετικές» συμπεριφορές που καταστρέφουν τις ερωτικές σου σχέσεις χωρίς να το αντιλαμβάνεσαι

ΣΧΕΣΕΙΣ

10 συμπεριφορές που απωθούν τον άλλον και χαλάνε μια σχέση

Αναγνωρίζεις κάποια από αυτές τις συμπεριφορές σε σένα ή στον σύντροφό σου;

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 19 Μαρτίου

Ο δυναμισμός σας θα τραβήξει το ενδιαφέρον των άλλων

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Πώς να απαλλαγείς μια και καλή από τους τοξικούς ανθρώπους

Για ορισμένους χρειάζεσαι κάτι παραπάνω από 2 μέτρα απόστασης…

SELF-LOVE

Πώς να αποφύγεις την… ψυχολογική αποφυγή;

Συνέχισε να διαβάζεις, αν συνηθίζεις να αποφεύγεις πράγματα που σου προκαλούν δυσφορία ή άγχος;