Γιατί... ξενοκοιτάμε;

Μια έρευνα δίνει την απάντηση (που καμιά μας δεν περίμενε). 

Αναστασία Τουρούτογλου

Μία νέα έρευνα, η οποία παρουσιάστηκε στα πλαίσια της ημερίδας του Αμερικανικού Οργανισμού σεξολόγων, καταρρίπτει όλα όσα ξέραμε, μέχρι σήμερα, για τις εξωσυζυγικές σχέσεις. Κι αυτό γιατί, σύμφωνα με τα αποτελέσματα αυτής, δεν είναι λίγες οι γυναίκες εκείνες που απατούν τους άντρες τους και όμως, δηλώνουν πολύ ικανοποιημένες από τους γάμους τους.

Στην έρευνα συμμετείχαν 100 γυναίκες ηλικίας 35- 45 οι οποίες, στην πλειοψηφία τους, δήλωσαν ότι, παρότι δεν έχουν πρόβλημα να απατήσουν τους άντρες τους, δεν έχουν και σκοπό να διαλύσουν τον γάμο τους. Το 37% των ερωτηθέντων επικαλέστηκε την επιθυμία τους για «ρομαντισμό και πάθος», ως τον λόγο για να απατήσουν τον σύζυγό τους.

Ίσως να σου φαίνεται ότι η παραπάνω αιτία μπορεί εύκολα να διευθετηθεί με ένα ρομαντικό ραντεβού με το άλλο μας μισό, παρόλα αυτά οι εδικοί θα σπεύσουν να σου πουν ότι κάνεις λάθος, καθώς η ίδια έρευνα έδειξε επίσης ότι και οι γυναίκες βαριόμαστε το σεξ με τον ίδιο άνθρωπο. Σύμφωνα με τους μελετητές, βέβαια, το συγκεκριμένο ζήτημα έχει βαθύτερες αιτίες, και δεν λύνεται, απλώς, δημιουργώντας ελεύθερες σχέσεις. Όπως εξήγησε η καθηγήτρια σεξολογίας και σύμβουλος σχέσεων, Jenni Skyler, «πολλά ζευγάρια, ακόμα και όταν είναι πολύ ερωτευμένα, δεν ξέρουν πώς να μιλήσουν ανοιχτά για το σεξ μεταξύ τους ώστε να έρθουν πιο κοντά». Μήπως, λοιπόν, περισσότερη ειλικρίνεια και λιγότερα ταμπού μπορούν να σώσουν έναν γάμο;

 

 

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares