Skip to main content

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να τον κερατώσεις, χωρίς να το πάρει είδηση

Αν παίζεις με η φωτιά, τουλάχιστον να μην καείς ολότελα!



 

Κανονικά δεν θα έπρεπε να δίνουμε τέτοιου είδους συμβουλές και tips. Αλλά επειδή μπορείς να έχεις λόγους για να θες να κάνεις την απιστία σου στον σύντροφό σου – δεν είμαστε εδώ για να κρίνουμε. Για την ακρίβεια, μπορείς να έχεις αρκετούς λόγους που να σε ωθούν σε κάτι τέτοιο, χωρίς ωστόσο να θες να διαλύσεις τη σχέση σου.

Γιατί να θες να κάνεις απιστία;

Γιατί μπορεί να σου την έχει κάνει πρώτος και θες να μηδενίσετε το κοντέρ… αλλά επί ίσοις όροις ή απλώς να τον πληρώσεις με το ίδιο νόμισμα.

Γιατί είναι στο dna σου – και ποια είσαι εσύ για να τα βάλεις με τη γενετική και την κληρονομικότητά σου…

Γιατί μπήκε η άνοιξη και έχεις μια ακατανίκητη ορμή να πεταλουδίσεις…

Γιατί σου την πέφτει ένας «θεός» και θα είναι ύβρις να του πεις όχι – τι ΟΧΙ;

Γιατί είναι στη λίστα σου με «τα δέκα πράγματα που πρέπει να κάνεις – πριν τα 30, 40, πεθάνεις…και πάει λέγοντας»

Γιατί η ζωή είναι μικρή… και δεν είναι παρά μια περιπέτεια!

Μερικά τρικ για να την γλιτώσεις χωρίς να σε πιάσει

Δώσε στον «άλλον» ένα όνομα στο κινητό υπεράνω πάσης υποψίας

Θα πρέπει να είναι μια παραλλαγή κάποιου από τους φίλους σας ή κάποιον που δεν θα θεωρήσει ύποπτο ο σύντροφός σου. Ώστε να προσέξει κινητικότητα στο κινητό σου και πέσει το βλέμμα του στην οθόνη να μη δει κάτι που να τον ψυλλιάσει.

Να θυμάσαι να αποσυνδέεσαι από τους λογαριασμούς σε social

Καλό και ιντριγκαδόρικο το cheating αλλά θέλει προσοχή – ειδικά με τις έξυπνες συσκευές, τηλεοράσεις και λοιπές οθόνες, δεν λέει να πεταχτεί παθιασμένο μήνυμα από την περιπέτειά σου ενώ βλέπεις Netflix αγκαλιά με τον σύντροφό σου!

Καθόρισε ένα μέσο μόνο επικοινωνίας

Είναι πιο εύκολο να κάνεις clear history και να εξαφανίσεις τα ίχνη σου όταν έχεις μόνο ένα μέσο για παρακολούθηση. Αν είναι μέσω γραπτών μηνυμάτων, βεβαιώσου ότι δεν λαμβάνεις «γυμνά στιγμιότυπα» και ένα εκατομμύριο συζητήσεις στο Facebook «I miss u»… Καθιέρωσε ένα μοναδικό μέσο και σταμάτησε να ανησυχείς για αποδεικτικά στοιχεία.

Μην το παίρνεις συναισθηματικά, διάγραψε όλα τα μηνύματα

Ακόμα και σε αυτό το μοναδικό μέσο επικοινωνίας, να φροντίζεις να διαγράφεις όλες τις περιττές πληροφορίες, ακόμη και αν σε κάνουν να αισθάνεστε όμορφα μέσα. Ας μένουν οι πικάντικες λεπτομέρειες μόνο στην εσωτερική σου μνήμη και στον επεξεργαστή του μυαλού σου – δεν θες να πέσουν κατά λάθος στην αντίληψη της επίσημης σχέσης σου…

Κανένα φωτογραφικό αποδεικτικό στοιχείο

Πουθενά. Όχι απλώς στο κινητό ή στο λάπτοπ. Δεν υπάρχει λόγος. Εκτός αν σκοπεύεις να αλλάξεις «στρατόπεδο» - οπότε σε αυτή την περίπτωση δεν σε νοιάζει αν σε ανακαλύψουν. Αν όμως σε κόβει, όχι φωτογραφίες… δικές του, δικές σας, κοινές κλπ… Καμία!

Top secret

Όσο μικρότερη είναι η ομάδα των ανθρώπων που γνωρίζουν για τις περιπέτειές σου και τις «εξωσχολικές σου δραστηριότητες», τόσο μικρότερη είναι η πιθανότητα να μαθευτεί το μυστικό σου. Δεν είναι απλώς διακριτικό το θέμα και εχεμύθειας – είναι άκρως εμπιστευτικό και καλό είναι να μη φτάσει στα αφτιά κάποιου που έχει λόγους να το ξεφουρνίσει.

Μην μπλέξεις με κάποιον που θέλει «περισσότερα»

Όσο μικρότερη διάρκεια έχει – τόσο καλύτερο για όλους. Όποιος κι αν είναι ο λόγος της απιστίας σου, το θέμα είναι να μην εξελιχθεί σε ειδύλλιο. Πρόσεξε η επιλογή σου να μην είναι κάποιος που θα σου δημιουργήσει στο μέλλον προβλήματα.

Προσοχή στις δικαιολογίες

Ο πιο σημαντικός κανόνας για να μη σε «πιάσει» είναι να έχεις οργανώσει τα πάντα από πριν στην εντέλεια και να έχεις σχέδιο Β από πριν έτοιμο σε περίπτωση που κάτι στραβώσει. Για τις συναντήσεις εννοείται προτιμάς ουδέτερα μέρη ή τους χώρους του άλλου ατόμου.  

Μην αλλάξεις συμπεριφορά

Αν είστε καιρό μαζί με τη σχέση σου το να αλλάξεις ξαφνικά συμπεριφορά – από το να είσαι μες στην τρελή χαρά, ή πολύ κρυψίνους ή να προσέχεις περισσότερο από το συνηθισμένο την εμφάνισή σου – ή να είσαι υπερβολικά περιποιητική στον σύντροφό σου – είναι αλλαγές που θα του δημιουργήσουν υποψίες.

Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό

Η επανάληψη στην προκειμένη περίπτωση δεν θα σε κάνει καλύτερη – στο να απατάς, δηλαδή, με μεγαλύτερη ευκολία ή επιδεξιότητα. Απλώς θα αυξήσει τις πιθανότητες να πιαστείς. Από την άλλη αν σκοπεύεις να επιδοθείς στο άθλημα της απιστίας, καλύτερα να χωρίσεις. Θα είναι καλύτερο και για σένα, και για τον σύντροφό σου και τη σχέση που έχεις μαζί του. Αν δεν σου καλύπτει γενικώς τις ανάγκες, από το να ψάχνεσαι αριστερά και δεξιά, ψάξε μέσα σου και πάρε μια και καλή τη σωστή απόφαση.

Αυτά… και καλή τύχη!

Διαβάστε επίσης

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΣΧΕΣΕΙΣ

Λόγοι για τους οποίους δυσκολεύεσαι να αφήσεις πίσω σου μη διαθέσιμους συναισθηματικά άνδρες

Διάβασέ τους καλά, μάθε τους απέξω και πάρε επιτέλους τα μέτρα σου

ΣΧΕΣΕΙΣ

Παθητική Επιθετικότητα: ποιες είναι οι μακροπρόθεσμες συνέπειες

Η παθητική επιθετικότητα καταστρέφει τις σχέσεις, δείτε γιατί πρέπει να την αποφεύγετε

Προτεινόμενα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.   

ASK THE EDITOR

5 τονωτικές λοσιόν για ρύθμιση της λιπαρότητας και των ατελειών

Το βήμα που δεν πρέπει να ξεχνάς πριν από το serum και την ενυδατική σου