Πώς θα ερωτευτείς κατά παραγγελία (ναι, υπάρχει τρόπος)

Ένα diy ειδύλλιο.

Γεωργία Κοντού

Ονειρεύεσαι εκείνες τις στιγμές του παρελθόντος όταν φιλούσες το αντικείμενο του πόθου σου και τα πόδια σου λύνονταν, όταν τον κοιτούσες στα μάτια και ο κόσμος εξαφανιζόταν γύρω σας, όταν άκουγες ερωτικά τραγούδια και σε κυρίευαν ρίγη συγκίνησης. Εδώ και καιρό όμως η ζωή σου μοιάζει απογυμνωμένη από δυνατά συναισθήματα. 

Αν αναστενάζεις και αναρωτιέσαι πότε θα ξαναζήσεις τον έρωτα, σου έχουμε καλά νέα: μπορείς να τον ζήσεις σήμερα κιόλας, με προξενήτρα την επιστήμη. Διάλεξε έναν οποιονδήποτε άντρα, κατά προτίμηση αδέσμευτο και καλό παιδί, και μπες μαζί του σε ένα δωμάτιο. Κοίταξέ τον στα μάτια και, όσο λίγο κι αν γνωρίζεστε, κάντε ο ένας στον άλλο τις 36 ερωτήσεις του ψυχολόγου Άρθουρ Άρον, που υπόσχονται να καλλιεργήσουν ανάμεσά σας την ερωτική οικειότητα. Μια αρθρογράφος των New York Times, η Μάντι Λεν Κέιτρον, χάρη σε αυτό το παιχνίδι μάς διαβεβαιώνει ότι βρέθηκε πέρυσι το καλοκαίρι ερωτευμένη με έναν μέχρι πρότινος σχεδόν άγνωστο άντρα. Δύο άλλοι εθελοντές όχι μόνο ερωτεύτηκαν, αλλά έξι μήνες αργότερα παντρεύτηκαν κιόλας.

Νιώθεις έτοιμη να υποδεχτείς το φτερωτό θεό; Εδώ θα βρεις το πλήρες ερωτηματολόγιο του δρ Άρον στα αγγλικά. Περιλαμβάνει ερωτήσεις όπως: "Πώς θα περιέγραφες την τέλεια ημέρα για σένα;", "Για ποιο πράγμα στη ζωή σου νιώθεις μεγαλύτερη ευγνωμοσύνη;", "Ποια είναι η πιο πολύτιμη ανάμνησή σου;", "Μπορείς να μου περιγράψεις μια στιγμή αμηχανίας που έχεις ζήσει;", "Αν το σπίτι σου έπιανε φωτιά και μπορούσες να σώσεις ένα και μοναδικό αντικείμενο, ποιο θα ήταν αυτό;". 

Μήπως τελικά ο έρωτας δεν είναι μοιραίος, αλλά προϊόν προσωπικής επιλογής; Σκέψη που μας δίνει μια αίσθηση παντοδυναμίας, αλλά και μια γεύση απογοήτευσης.About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares