Skip to main content

ΣΧΕΣΕΙΣ

7 όχι-και-τόσο-προφανή σημάδια ότι έχεις αρχίσει να τον ερωτεύεσαι

Μήπως είσαι ερωτευμένη και δεν το έχεις καταλάβει;



Το αίσθημα του να ερωτεύεσαι έναν άνθρωπο είναι ως γνωστόν ένα από τα ομορφότερα στον κόσμο και αυτό αποδεικνύεται από μερικά εκατομμύρια τραγούδια, ταινίες, σειρές και λογοτεχνικά βιβλία αφιερωμένα σε αυτό. Δεν είναι όμως λίγες οι φορές που ενώ βγαίνουμε ή έχουμε με κάποιον τρόπο στη ζωή μας έναν άνθρωπο, τα συναισθήματά μας είναι μπερδεμένα και τελικά δεν είμαστε σίγουρες για το τι νιώθουμε για εκείνον. Ακολουθούν λοιπόν 8 όχι-και-τόσο-προφανή σημάδια ότι έχεις αρχίσει να ερωτεύεσαι, για να καταλάβεις τι πραγματικά αισθάνεσαι.

Λατρεύεις την μυρωδιά του

Ακόμα κι όταν τον δεις μετά από ένα δίωρο στο γυμναστήριο. Οι φερορμόνες παίζουν τεράστιο ρόλο στο πόσο μας αρέσει ένας άνθρωπος, γι’ αυτό κάθε φορά που πιάνεις τον εαυτό σου να μυρίζει ένα φορεμένο μπλουζάκι ή να κουρνιάζει στο λαιμό του ανθρώπου με τον οποίο βγαίνεις, τότε κατά πάσα πιθανότητα σε έχει βρει και το βέλος του έρωτα και απλά δεν το έχεις συνειδητοποιήσει.

Περνάς καλά μαζί του ακόμα και στα πιο βαρετά μέρη

Μπορεί να είστε κολλημένοι στην κίνηση για 1,5 ώρα, να πάθετε λάστιχο και να περιμένετε την οδική βοήθεια ή να βρεθείτε στη χειρότερη θεατρική παράσταση όλων των εποχών μαζί. Και να περνάς και πάλι τέλεια. Μήπως ο έρωτας λοιπόν σου έχει χτυπήσει την πόρτα;

Θέτεις ως προτεραιότητα τις ανάγκες του

Μπορεί να βγαίνετε μόλις λίγο καιρό, όμως πάντα προσπαθείς να έχεις σαν προτεραιότητα στην καθημερινότητα τις ανάγκες του άλλου. Που σημαίνει ότι νοιάζεσαι πραγματικά και τα συναισθήματά σου για εκείνον όλο και γιγαντώνονται.  

Τον χαζεύεις όσο κοιμάται

Με έναν cute τρόπο ελπίζουμε και όχι σαν stalker! Το να χαζεύεις το άτομο που έχεις δίπλα σου όσο αυτό κοιμάται μπορεί να είναι ένα σημάδι ότι νοιάζεσαι γι΄αυτό πολύ παραπάνω από ό,τι για το μέσο crush. Παρατήρησέ το και μόνη σου.

Τον ενθαρρύνεις και εκτιμάς τη γνώμη του για τα δικά σου πλάνα

Όταν υπενθυμίζεις στο άτομο με το οποίο βγαίνεις τους στόχους και τα θέλω του, ενθαρρύνοντάς το να δώσει τον καλύτερο εαυτό του για να τα πετύχει, τότε προφανώς νοιάζεσαι ουσιαστικά για αυτό και δεν πρόκειται για μια περιστασιακή σχέση. Το ίδιο συμβαίνει όταν και εσύ εκτιμάς εξίσου τη γνώμη του για τα δικά σου πλάνα και κινήσεις. Κατά πάσα πιθανότητα είσαι ερωτευμένη και σκέφτεσαι το κοινό σας μέλλον.

Δεν έχεις δεύτερες σκέψεις για να τον προσκαλέσεις σπίτι

Μπορεί να δούλευες 12 ώρες, να έχεις την επόμενη μέρα πρωινό ξύπνημα για ένα σημαντικό meeting ή να διαβάζεις πυρετωδώς για την εξεταστική σου. Αν δεν έχεις ποτέ δεύτερες σκέψεις για να τον προσκαλέσεις σπίτι σημαίνει πως μάλλον έχεις ερωτευτεί και δεν κάνεις μακριά του για πολύ.

Καταλαβαίνεις τα ψεγάδια του και δεν θέλεις να τα αλλάξεις

Όλοι έχουμε ψεγάδια στη συμπεριφορά και τις συνήθειές μας. Όταν κατανοούμε σε βάθος τα καλά και τα κακά του άλλου, χωρίς να σκεφτόμαστε καν να τα αλλάξουμε, σημαίνει πως το άτομο που έχουμε στο πλάι μας είναι σημαντικό για εμάς και το θέλουμε στη ζωή μας με κάθε τρόπο. Έτσι είναι ο έρωτας φίλη μας!

Διαβάστε επίσης

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΣΧΕΣΕΙΣ

Λόγοι για τους οποίους δυσκολεύεσαι να αφήσεις πίσω σου μη διαθέσιμους συναισθηματικά άνδρες

Διάβασέ τους καλά, μάθε τους απέξω και πάρε επιτέλους τα μέτρα σου

ΣΧΕΣΕΙΣ

Παθητική Επιθετικότητα: ποιες είναι οι μακροπρόθεσμες συνέπειες

Η παθητική επιθετικότητα καταστρέφει τις σχέσεις, δείτε γιατί πρέπει να την αποφεύγετε

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30