Skip to main content

ΣΧΕΣΕΙΣ

Δεν με θέλει για σχέση

Πώς να καταλάβεις αν η σχέση σας θα περπατήσει… κι έξω από το κρεβάτι



Πολλές φορές είναι δύσκολο να καταλάβεις από την αρχή τις προθέσεις ενός πιθανού συντρόφου σου. Το να είστε όμως και οι δύο στην ίδια σελίδα και να θέλετε τα ίδια πράγματα είναι σημαντικό. Αν το βλέπετε κι οι δύο ως κάτι χαλαρό, μια χαρά, συνεχίστε έτσι. Αν όμως εσύ ψάχνεις κάτι σοβαρό και μόνιμο αλλά ο φίλος σου έχει το μυαλό του κάτω από το κεφάλι, καλό είναι να το πάρεις έγκαιρα είδηση. Δες αν έχει το νου του μόνο στο «μέλι» ή αν έχει όντως αισθήματα και σχέδια για σένα και τη σχέση σας, λαμβάνοντας υπόψη σου τις ενδείξεις που ακολουθούν.

Θέλει να γίνονται όλα με τον τρόπο του

Οι άντρες που δεν θέλουν μια σχέση και δεν ανησυχούν για την περαιτέρω εξέλιξη, θα λειτουργήσουν μόνο με τους όρους τους. Όταν τον συναντιέστε, ακολουθείτε πάντα το δικό του πλάνο; Ενδιαφέρεται ποτέ για να καλύψει τις ανάγκες σου; Αν όχι, είτε είναι απίστευτα εγωιστής είτε ασχολείται μόνο με το να κοιμάται μαζί σου, πιθανότατα και τα δύο. Αυτό σημαίνει ότι τον ενδιαφέρει να σε δει μόνο αν πιστεύει ότι τα πράγματα θα οδηγήσουν εκεί που θέλει.

Βλέπεστε μόνο τη νύχτα

Οι ώρες της ημέρας είναι για να κάνετε πράγματα ως ζευγάρι και η νύχτα για τα άλλα πράγματα. Όσο πιο αργά ζητά σε δει ένας άντρας, τόσο πιο εύκολο θα είναι να καταλήξετε στο κρεβάτι (τουλάχιστον αυτό πιστεύει στο κεφάλι του). Δεν θέλει να πάει σε ένα μαραθώνιο ραντεβού που ξεκινά ενώ ο ήλιος είναι ακόμα ψηλά. Προτιμά να σε δει στο τέλος της ημέρας.

 onlye

Δίνει έμφαση στην εμφάνισή σου

Αυτό είναι πάντα μια κόκκινη σημαία όταν πρόκειται για τις προθέσεις ενός άντρα. Ίσως δεν του αρέσει τίποτα άλλο εκτός από την εμφάνισή σου. Είναι επίσης πιθανό ότι δεν γνωρίζει τίποτα για σένα εκτός από αυτό που μπορεί να δει μπροστά του. Όπως και να έχει, αν έχει εμμονή με την εμφάνισή σου, πιθανότατα έχει ένα πράγμα στο μυαλό του.

 Προτιμά να παίρνει κι όχι να δίνει

Η συμπεριφορά ενός άντρα στην κρεβατοκάμαρα μπορεί συχνά να αποκαλύψει πολλά για τις προθέσεις του. Είναι πάντα ένα κακό σημάδι αν όλα αφορούν αυτόν. Εάν ενδιαφέρεται για κάτι μακροπρόθεσμα, θα πρέπει να ασχολείται λίγο περισσότερο με τις ανάγκες σου, τουλάχιστον στην αρχή. Αλλά ένας τύπος που είναι εγωκεντρικός στο κρεβάτι πιθανότατα δεν ενδιαφέρεται να βγάλει τη σχέση έξω από το υπνοδωμάτιο.

Δεν κοιμάστε… στο ίδιο κρεβάτι

Εάν ένας άντρας είναι γρήγορος στο να φύγει ή να σε διώξει μετά το σεξ, είναι σαφές ότι αυτό είναι το μόνο που θέλει. Θέλω να πω, όλοι πρέπει να κοιμηθούμε ή να ξυπνήσουμε νωρίς μερικές φορές. Αυτό όμως δεν είναι πάντα μια αρκετά καλή δικαιολογία για να εξαφανιστείς μετά το σεξ με κάποιον. Εάν αρνείται να διανυκτερεύσει μαζί σου, η σχέση γι' αυτόν είναι πιθανότατα 100% για το σεξ.

 onlya

Οι συζητήσεις σας μένουν μόνο στην επιφάνεια

Είναι ωραίο να έχεις μια κυρίως φυσική σύνδεση με κάποιον, αλλά κάποια στιγμή, πρέπει να υπάρχει περισσότερη πνευματική ή συναισθηματική σύνδεση. Εάν το υπόλοιπο κομμάτι της επαφής κι επικοινωνίας σας υστερεί πολύ σε σχέση με τη σεξουαλική σας ζωή, είναι πιθανό ότι ο φίλος σου δεν έχει καμία πρόθεση να κάνει τη σχέση να δουλέψει για κάτι περισσότερο από το σεξ. Είναι πιθανό να το έκανε αυτό σκόπιμα αποφεύγοντας συνειδητά να σε γνωρίσει σε πιο ουσιαστικό επίπεδο.

Δεν κάνει σχέδια για ο μέλλον

Όταν ένας άντρας ενδιαφέρεται μόνο για σεξουαλική σχέση, μην περιμένεις από αυτόν να κάνει μακροπρόθεσμα σχέδια. Ακόμα και ο προγραμματισμός ραντεβού μια ή δύο ημέρες νωρίτερα δεν πρόκειται να συμβεί. Να θυμάσαι, όλα γίνονται υπό τους όρους του.

Ενοχλείται φανερά όταν δεν είσαι σε διάθεση για σεξ

Οι άντρες με συναισθήματα (και λογική) συνήθως καταλαβαίνουν ότι κάποιος δεν μπορεί να έχει διάθεση για σεξ όλη την ώρα. Κάποιος που του αρέσεις μόνο για το σεξ θα ενοχληθεί εμφανώς όταν του πεις ότι δεν έχεις όρεξη. Αυτό συμβαίνει επειδή το σεξ είναι το μόνο που έχει σημασία για αυτόν, οπότε αν δεν κάνεις σεξ μαζί του, αισθάνεται ότι δεν έχει κανένα λόγο να είναι εκεί.

 only

Το φλερτ του αφορά μόνο το σεξ

Σίγουρα, το φλερτ έχει σεξουαλικές αποχρώσεις. Αλλά μπορείς να φλερτάρεις με έναν διασκεδαστικό και παιγνιώδη τρόπο χωρίς να τα πάντα να αφορούν το σεξ. Ωστόσο, αν ένας άντρας θέλει μόνο σεξ από σένα, πιθανότατα δεν πρόκειται να βάλει πολύ ρομαντισμό στο φλερτ του. Θα ξεκαθαρίσει από την αρχή ότι θέλει να κοιμηθεί μαζί σου. Ακόμα και αφού κοιμηθεί μαζί σου μια φορά, το φλερτ του θα επικεντρωθεί στο να κοιμηθεί ξανά μαζί σου.

Αγνοεί τις κόκκινες σημαίες

Αν θέλεις να δοκιμάσεις τις προθέσεις ενός άντρα, ρίξε σκόπιμα στη συζήτηση και στη συμπεριφορά σου μερικές κλασικές  κόκκινες σημαίες. Προσπάθησε να πεις κάτι που ακούγεται τρελό ή γελοίο και που μπορεί να τρομάξει έναν άντρα σε κανονικές συνθήκες. Ένας λογικός τύπος ίσως υποχωρήσει ή θα σε ρωτήσει. Ωστόσο, αν θέλει απλώς σεξ, δεν θα τον νοιάζει τι θα πεις. Θα συμφωνήσει μαζί σου στο οτιδήποτε γιατί το μόνο που θέλει είναι να σε ρίξει στο κρεβάτι του.

Διαβάστε επίσης

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΣΧΕΣΕΙΣ

Λόγοι για τους οποίους δυσκολεύεσαι να αφήσεις πίσω σου μη διαθέσιμους συναισθηματικά άνδρες

Διάβασέ τους καλά, μάθε τους απέξω και πάρε επιτέλους τα μέτρα σου

ΣΧΕΣΕΙΣ

Παθητική Επιθετικότητα: ποιες είναι οι μακροπρόθεσμες συνέπειες

Η παθητική επιθετικότητα καταστρέφει τις σχέσεις, δείτε γιατί πρέπει να την αποφεύγετε

Προτεινόμενα

ΥΓΕΙΑ

6 καθημερινές συνήθειες που αυξάνουν εκθετικά το ρίσκο απόκτησης καρκίνου

Όλα εκείνα που πρέπει να αποφεύγεις για την προστασία της υγείας σου

CELEBS

Κατερίνα Παπουτσάκη: Η απάντηση για τη σχέση της με τον Θοδωρή Μαραντίνη

«Δεν περνάω και την πιο εύκολη περίοδο της ζωής μου»