Skip to main content

ΣΧΕΣΕΙΣ

5 χρήσιμα tips για ζευγάρια που ταξιδεύουν για πρώτη φορά μαζί

Η στιγμή για το πρώτο σας ταξίδι έφτασε και εμείς είμαστε εδώ για να περάσετε όμορφα, χωρίς να δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα ή ένταση στη σχέση σας



Το να μοιράζεσαι το ίδιο περιβάλλον με το ταίρι σου 24/7 μπορεί να φαντάζει στο μυαλό σου σαν παραδεισένια συνθήκη, μιας που ακόμη βρίσκεστε στη διαδικασία της γνωριμίας σας. Όμως θα εκπλαγείς από το πόσα μικροπροβλήματα μπορούν να προκύψουν στο πρώτο σας ταξίδι λόγω ακριβώς του γεγονότος ότι θα είστε για πρώτη φορά κυριολεκτικά αχώριστοι. Διάβασε λοιπόν τα tips μας για ζευγάρια που ταξιδεύουν για πρώτη φορά μαζί και απόφυγε με μαεστρία όλες τις εντάσεις και τις δυσκολίες που η ολοήμερη επαφή σας στο ταξίδι μπορεί να φέρει.

Δείξτε κατανόηση

Σε κάθε συνθήκη της ζωής μας και ιδιαίτερα όταν ταξιδεύουμε, οφείλουμε να δείχνουμε κατανόηση για τις ανάγκες και τα θέλω του ανθρώπου που έχουμε δίπλα μας. Γι’ αυτό σε οτιδήποτε κάνετε κατά τη διάρκεια των διακοπών σας, φροντίστε να βεβαιωθείτε ότι μπαίνετε στα παπούτσια του άλλου και ότι εκείνος νιώθει άνετα με ό,τι συμβαίνει στην καθημερινότητα του ταξιδιού σας. Έτσι θα απολαύσετε πραγματικά το χρόνο που θα περάσετε μαζί.

Προετοιμαστείτε για ό,τι πιστεύετε ότι θα χρειαστείτε

Το να προετοιμαστείτε για το ταξίδι σας είναι ένα βασικό βήμα ώστε να αποφευχθούν ευτράπελα και μικροεντάσεις κατά τη διάρκειά του. Ένας έξτρα φορτιστής, σνακς για τη διαδρομή, νερό και οτιδήποτε άλλο χρειάζεστε ως ζεύγος μπορεί να έχει κανονιστεί από πριν, ώστε αν συμβεί κάτι να είστε καλυμμένοι ως προς τα βασικά και να μην υπάρξουν νεύρα από τον έναν προς τον άλλο.

Κάντε μαζί τα πλάνα των διακοπών σας

Όταν σχεδιάζετε ένα ταξίδι, κάντε από πριν και μαζί όλα σας τα πλάνα σχετικά με το που θα πάτε και τι θα δείτε και ποια μέσα θα χρησιμοποιήσετε. Με αυτόν τον τρόπο τα γούστα και των δύο συνδυάζονται, αποφεύγετε τυχόν ταλαιπωρίες και έχετε έξτρα χρόνο κατά τη διάρκεια του ταξιδιού για απολαυστικά κοκτέιλ και ξεκούραση σε γραφικά καφέ και όμορφες παραλίες.

Φροντίστε να κάνετε πράγματα που αγαπάτε και οι δύο στο ταξίδι σας

Μπορεί για εσάς να είναι σημαντικό να επισκεφθείτε ένα μουσείο παραδοσιακών ενδυμασιών και για τον σύντροφό σας να δει το γήπεδο της αγαπημένης του ομάδας από κοντά. Φροντίστε από πριν ώστε να τα κάνετε και τα δύο και να μείνουν και οι δύο πλευρές ευχαριστημένες από τις διακοπές τους.

Να είστε πρόθυμη να κάνετε κάτι που προτείνει το ταίρι σας

Σε ένα ταξίδι σίγουρα δεν μπορείτε να προνοήσετε στο 100% ως προς το τι θα κάνετε. Γι’ αυτό όταν το ταίρι σας σας προτείνει αυθόρμητα να δείτε και εκείνο το μουσείο ή να φάτε κάτι διαφορετικό από αυτό που είχατε κατά νου, προσπαθήστε να είστε ανοιχτή στην πρόταση. Το ίδιο ισχύει φυσικά και για την άλλη πλευρά. Κατ’ αυτόν τον τρόπο το ταξίδι σας θα έχει ευχάριστες (θέλουμε να πιστεύουμε) εκπλήξεις και θα μείνετε και οι δύο ευχαριστημένοι χωρίς απωθημένα διακοπών.

Διαβάστε επίσης

ΣΧΕΣΕΙΣ

5 κλειδιά για να νιώθετε ικανοποιημένοι στη σχέση σας

Χρήσιμες συμβουλές για έναν ευτυχισμένο γάμο ή μια μακροχρόνια υγιή σχέση

ΣΧΕΣΕΙΣ

3 ενδείξεις ότι μπορεί να είσαι εσύ το πρόβλημα στη σχέση σου

Στις σχέσεις, μερικές φορές αναζητούμε απαντήσεις παντού εκτός από τον εαυτό μας

ΣΧΕΣΕΙΣ

12 σημάδια ότι ένα τραύμα από το παρελθόν επηρεάζει τη σχέση σας

Πώς να καταλάβεις αν μια τραυματική σου εμπειρία έχει μακροχρόνιες επιπτώσεις στο πώς είστε με τον σύντροφό σου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 7 Μαΐου

Για να ισορροπήσετε τις αντιθέσεις που υπάρχουν, πάρτε πρωτοβουλίες

SINGLES

Τι σημαίνει όταν ένας άντρας σε φιλάει στο πρώτο ραντεβού;

Βιάζεται; Ξέρει τι θέλει; Ή σε ερωτεύεται; Συνέχισε να διαβάζεις για περισσότερους λόγους

ΥΓΕΙΑ

Πόση ώρα μετά τον πρωινό σου καφέ πρέπει να βουρτσίσεις τα δόντια σου

Η απάντηση των ειδικών μπορεί να σε εκπλήξει