Πώς συμπεριφέρεται στα μηνύματα ένας άνδρας που πραγματικά ενδιαφέρεται για εσένα

Ποια συμπεριφορά ακολουθεί στο texting αν όντως σε βλέπει ερωτικά;

Ναταλία Πετρίτη

Όταν chat-άρεις με έναν άνδρα που σε ενδιαφέρει είναι δύσκολο να καταλάβεις αν τα αισθήματα είναι αμοιβαία. Υπάρχουν όμως και μερικές ενδείξεις ώστε να πάρεις το μήνυμα ότι κι αυτός ενδιαφέρεται όσο κι εσύ. Διάβασέ τις εδώ!

Ξεκινά ο ίδιος τη συζήτηση τις περισσότερες φορές

Όταν ένας άνδρας ενδιαφέρεται για εσένα δεν απαντά μόνο σε μηνύματα που εσύ του στέλνεις, αλλά διεκδικεί ο ίδιος να ξεκινά τη συζήτηση. Αν μάλιστα αυτό γίνεται τις περισσότερες φορές, τότε πρέπει να πάρεις το μήνυμα ότι ψήνεται φουλ!

Απαντά στα μηνύματά σου άμεσα

Όταν εσύ είσαι αυτή που έχεις στείλει το μήνυμα και η απάντηση έρχεται αμέσως ή τουλάχιστον όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, τότε αυτό σημαίνει πως το άτομο με το οποίο μιλάς δεν θέλει να σε αφήνει να κρέμεσαι πάνω από το κινητό και επιδιώκει να συζητά μαζί σου. Ακόμη όμως κι όταν είναι απασχολημένος και δεν μπορεί να μιλήσει, θα βρει τον χρόνο να σου το πει, ενώ όταν θα μπορεί και πάλι κάνει μια χαλαρή κουβέντα μαζί σου, θα επιδιώξει να στείλει εκείνος πρώτος.

Χρησιμοποιεί πολλά emojis

Μπορεί να σου φανεί αφελές, όμως ακριβώς επειδή οι άνδρες δυσκολεύονται να επικοινωνούν τα συναισθήματά τους, τα emojis λειτουργούν ως βασικά μέσα έκφρασης στο texting. Και όταν εκείνος σου στέλνει πολλές από εκείνες τις heart φατσούλες και άλλα πολλά χαριτωμένα, τότε ίσως να του έχεις κλέψει την καρδιά.

Αποφεύγει τις μονολεκτικές απαντήσεις

Ακόμη και σε μια ξεκάθαρη ερώτηση, εκείνος επιδιώκει να σου στέλνει μεγαλύτερες απαντήσεις, οι οποίες μάλιστα λειτουργούν σαν πάσες για να συνεχιστεί η κουβέντα σας. Λογικά την έχει πατήσει μαζί σου.

Στέλνει έξυπνα, στρατηγικά μηνύματα

Οι άνδρες που ενδιαφέρονται για εσένα χρησιμοποιούν το texting ως το dating εργαλείο που αυτό είναι. Θα σου στείλουν ένα μήνυμα για να βγείτε, για να σε ενθουσιάσουν για την επόμενη φορά που θα βρεθείτε στον ίδιο χώρο και για να σε γνωρίσουν καλύτερα στο ενδιάμεσο. Είναι έξυπνοι, στρατηγικοί και αυτό είναι το καλύτερο!

  

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares