Skip to main content

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς συμπεριφέρεται στα μηνύματα ένας άνδρας που πραγματικά ενδιαφέρεται για εσένα

Ποια συμπεριφορά ακολουθεί στο texting αν όντως σε βλέπει ερωτικά;



Όταν chat-άρεις με έναν άνδρα που σε ενδιαφέρει είναι δύσκολο να καταλάβεις αν τα αισθήματα είναι αμοιβαία. Υπάρχουν όμως και μερικές ενδείξεις ώστε να πάρεις το μήνυμα ότι κι αυτός ενδιαφέρεται όσο κι εσύ. Διάβασέ τις εδώ!

Ξεκινά ο ίδιος τη συζήτηση τις περισσότερες φορές

Όταν ένας άνδρας ενδιαφέρεται για εσένα δεν απαντά μόνο σε μηνύματα που εσύ του στέλνεις, αλλά διεκδικεί ο ίδιος να ξεκινά τη συζήτηση. Αν μάλιστα αυτό γίνεται τις περισσότερες φορές, τότε πρέπει να πάρεις το μήνυμα ότι ψήνεται φουλ!

Απαντά στα μηνύματά σου άμεσα

Όταν εσύ είσαι αυτή που έχεις στείλει το μήνυμα και η απάντηση έρχεται αμέσως ή τουλάχιστον όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, τότε αυτό σημαίνει πως το άτομο με το οποίο μιλάς δεν θέλει να σε αφήνει να κρέμεσαι πάνω από το κινητό και επιδιώκει να συζητά μαζί σου. Ακόμη όμως κι όταν είναι απασχολημένος και δεν μπορεί να μιλήσει, θα βρει τον χρόνο να σου το πει, ενώ όταν θα μπορεί και πάλι κάνει μια χαλαρή κουβέντα μαζί σου, θα επιδιώξει να στείλει εκείνος πρώτος.

Χρησιμοποιεί πολλά emojis

Μπορεί να σου φανεί αφελές, όμως ακριβώς επειδή οι άνδρες δυσκολεύονται να επικοινωνούν τα συναισθήματά τους, τα emojis λειτουργούν ως βασικά μέσα έκφρασης στο texting. Και όταν εκείνος σου στέλνει πολλές από εκείνες τις heart φατσούλες και άλλα πολλά χαριτωμένα, τότε ίσως να του έχεις κλέψει την καρδιά.

Αποφεύγει τις μονολεκτικές απαντήσεις

Ακόμη και σε μια ξεκάθαρη ερώτηση, εκείνος επιδιώκει να σου στέλνει μεγαλύτερες απαντήσεις, οι οποίες μάλιστα λειτουργούν σαν πάσες για να συνεχιστεί η κουβέντα σας. Λογικά την έχει πατήσει μαζί σου.

Στέλνει έξυπνα, στρατηγικά μηνύματα

Οι άνδρες που ενδιαφέρονται για εσένα χρησιμοποιούν το texting ως το dating εργαλείο που αυτό είναι. Θα σου στείλουν ένα μήνυμα για να βγείτε, για να σε ενθουσιάσουν για την επόμενη φορά που θα βρεθείτε στον ίδιο χώρο και για να σε γνωρίσουν καλύτερα στο ενδιάμεσο. Είναι έξυπνοι, στρατηγικοί και αυτό είναι το καλύτερο!

 

Διαβάστε επίσης

ΣΧΕΣΕΙΣ

Βρες τις (12) διαφορές: ο έρωτας στα 20 και ο έρωτας στα 30

Αλλάζεις και αλλάζουν κι οι ορισμοί και οι τρόποι σου για την αγάπη – και αυτό είναι καλό!

ΣΧΕΣΕΙΣ

Μαθήματα σχέσεων από την τελευταία σεζόν του New Amsterdam

Χωρίς σπόιλερ σε περίπτωση που δεν την είδατε ακόμα...

ΣΧΕΣΕΙΣ

Γιατί οι ξεχωριστές διακοπές είναι το καλύτερο δώρο…

…που μπορείτε να κάνετε στη μακροχρόνια σχέση σας αυτό το καλοκαίρι

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Ιουλίου

Κρατήστε την ψυχραιμία σας και μην αποσυντονιστείτε

ΣΙΝΕΜΑ

Δείτε τη Lady Gaga στο νέο trailer του Joker: Folie à Deux

Η Harley Quinn της Gaga φέρνει τα πάνω κάτω στο νέο trailer της sequel ταινίας δια χειρός Todd Phillips, με τον Joaquin Phoenix στο πλευρό της

FASHION NEWS

Ο Elon Musk παρουσιάζει ένα AI-generated fashion show με τα διασημότερα πολιτικά πρόσωπα και γίνεται talk of the Internet

Ο ιδρυτής της Space X και κύριος μέτοχος του X βάζει τις διασημότερες πολιτικές προσωπικότητες του κόσμου σε ένα φανταστικό fashion show, που είναι ήδη viral