Skip to main content

ΣΧΕΣΕΙΣ

Dating με έναν άντρα με παιδί: Γιατί ένας μπαμπάς μπορεί να γίνει ο καταλληλότερος ερωτικός σύντροφος

Αν έχεις έρθει κοντά με έναν άντρα που έχει παιδί από προηγούμενη σχέση, μην αγχώνεσαι. Ίσως αυτή να είναι και η καλύτερη ένδειξη για έναν ιδανικό ερωτικό σύντροφο!



Το τελευταίο διάστημα έχεις έρθει κοντά και νιώθεις έντονα συναισθήματα για έναν άντρα που σε προηγούμενή του σχέση έχει αποκτήσει ένα ή και περισσότερα παιδιά. Αν αυτό σε αγχώνει σαν κατάσταση και διστάζεις να κάνεις κίνηση, τότε συνέχισε να διαβάζεις. Γιατί μπορεί το ότι ο άνθρωπος που σου αρέσει και είναι πατέρας να αποτελεί και ένδειξη για έναν ιδανικό ερωτικό σύντροφο!

Έχει σαφείς προτεραιότητες στη ζωή του

Ένας άντρας που έχει γίνει πατέρας ξέρει τι χρειάζεται ώστε να φέρει εις πέρας την αποστολή του στη γονεϊκότητα και να παρέχει το καλύτερο στο παιδί του. Ο χρόνος που θα έχετε σαν ζευγάρι είναι πιθανό να είναι περιορισμένος, όμως εκείνος γνωρίζει τι να κάνει ώστε να είναι ποιοτικός, μιας που το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με το παιδί του.

Δεν φοβάται τη δέσμευση

Η μεγαλύτερη δέσμευσε που μπορούμε να έχουμε ως άνθρωποι είναι το να γίνουμε γονείς και, εφόσον εκείνος το έχει κάνει ήδη, τότε δεν χρειάζεται να φοβάσαι ότι κι εκείνος με τη σειρά του δεν θα επιθυμήσει να συνάψετε μια σοβαρή σχέση.

Δεν έχει χρόνο για παιχνίδια

Ένας άνθρωπος με παιδί και σημαντικές υποχρεώσεις, κατά πάσα πιθανότητα δεν θα σπαταλήσει τον χρόνο σου, ούτε θα παίξει παιχνίδια μαζί σου ώστε να σε εκμεταλλευτεί. Οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείς για mixed signals, παρεξηγήσεις και άλλα προβλήματα που εντοπίζουμε συνήθως στις σχέσεις τα πρώτα χρόνια μας στο πανεπιστήμιο.

Είναι πιθανότατα πιο ώριμος

Ένας άνθρωπος που έχει γίνει γονιός, ακόμη κι αν πριν από αυτό δεν ήταν και ο πιο σοβαρός άνθρωπος στον κόσμο, σήμερα είναι σίγουρα πιο ώριμος και μπορεί να αντιμετωπίσει δυσκολίες και διάφορες έντονες καταστάσεις πιο εύκολα. Σίγουρα μπορεί μέσα του να κρύβει ένα παιδί, πράγμα πάντα θετικό ευχάριστο, όμως στην καθημερινότητα και στις σχέσεις του φέρεται με απόλυτη σοβαρότητα, σεβασμό και με γνώμονα το καλύτερο για όλους.

 

Διαβάστε επίσης

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΣΧΕΣΕΙΣ

Λόγοι για τους οποίους δυσκολεύεσαι να αφήσεις πίσω σου μη διαθέσιμους συναισθηματικά άνδρες

Διάβασέ τους καλά, μάθε τους απέξω και πάρε επιτέλους τα μέτρα σου

ΣΧΕΣΕΙΣ

Παθητική Επιθετικότητα: ποιες είναι οι μακροπρόθεσμες συνέπειες

Η παθητική επιθετικότητα καταστρέφει τις σχέσεις, δείτε γιατί πρέπει να την αποφεύγετε

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Τρίτης 30 Απριλίου

Αγκάλιασε τη φθαρτότητα ως το ανθρώπινο μεγαλείο

BLOGS

Cher, A Tribe Called Quest και Dave Matthews Band στο Class of 2024 του Rock & Roll Hall of Fame

Mary J. Blige, Ozzy Osbourne, Foreigner, Peter Frampton και Kool & The Gang εισήχθησαν επίσης στο Hall of Fame μαζί με τους Jimmy Buffett, Big Mama Thornton, MC5 και άλλους

Στο

ΒΙΒΛΙΟ

Το Πάσχα των Ελλήνων ποιητών

Ελύτης, Γκάτσος, Δημουλά, Καρέλλη, Καρούζος, Χριστιανόπουλος, Σολωμός, μας βάζουν στο κλίμα της Μεγάλης Εβδομάδας