Σημάδια ότι ο σύντροφός σου σου λέει ψέματα

Δεν είναι ειλικρινής μαζί σου και αυτή του η συμπεριφορά είναι που τον προδίδει

Ναταλία Πετρίτη

Είναι γενικός κανόνας ότι όσο περισσότερο γνωρίζουμε έναν άνθρωπο, τόσο πιο εύκολο μας είναι να αναγνωρίσουμε το πότε αυτός μας λέει ψέματα. Υπάρχουν ωστόσο και μερικά σημάδια που είναι αδιάψευστες ενδείξεις ότι κάτι δεν πάει καθόλου καλά. Και πρέπει να τα έχεις φυσικά στο νου σου, αν κι εσύ νιώθεις ότι ο σύντροφός σου δεν είναι και πολύ ειλικρινής τελευταία.

Αποφεύγει το να βρίσκεστε οι δυο σας

Τελευταία όλο κανονίζετε να βγαίνετε με τις παρέες σας σε δραστηριότητες οι οποίες δεν αφήνουν πολλά περιθώρια να τα πείτε οι δυο σας, ενώ όταν γυρνάτε στην ιδιωτικότητα του σπιτιού δεν είναι ώρα για κουβέντες. Ίσως λοιπόν κάτι τρέχει.

Κατηγορεί εσένα ότι λες ψέματα

Ένα κλασικό τρικ όσων λένε συστηματικά ψέματα, δεν είναι άλλο από το να κατηγορούν τους άλλους για το ίδιο. Ή να τους βγάζουν τρελούς. Σε κάθε περίπτωση, η συμπεριφορά αυτή είναι ένα από τα μεγαλύτερα πιθανά red flags.

Οι πληροφορίες που μοιράζεται μαζί σου είναι ύποπτα πολλές ή λίγες

Είτε που θα σου λέει τα πάντα με ακραίες λεπτομέρειες, πράγμα που μαρτυρά ενοχή, είτε που θα σου λέει όσα λιγότερα γίνονται στη ζωή του. Σε κάθε περίπτωση, η κατάσταση κάπου χάνει.

Κρύβει διαρκώς το κινητό του

Το κινητό του είναι πάντα στην τσέπη του και δεν το έχει αφήσει ούτε μια φορά σε κοινή θέα όπου θα μπορούσε να χτυπήσει και να το δεις. Μήπως κρύβει κάτι;

Είναι διαρκώς σε θέση άμυνας

Η αμυντική συμπεριφορά που έχει υιοθετήσει τελευταία ως προς τα πάντα έχει να κάνει προφανώς με το ότι κρύβει κάτι. Ίσως τα ψέματα που κατά καιρούς σου λέει.

Προσπαθεί να σου αποσπά την προσοχή

Με ένα δώρο, ένα ταξίδι ή μια οποιαδήποτε άλλη έκπληξη, είναι πολύ πιθανό, αν ο σύντροφός σου σου λέει το τελευταίο διάστημα για κάτι, να προσπαθεί να σου αποσπάσει την προσοχή. Μην τον αφήσεις όμως.

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares