Skip to main content

ΣΧΕΣΕΙΣ

Tι σημαίνει ο τρόπος που σε αγκαλιάζει για τα συναισθήματά του/της προς εσένα;

Ο τρόπος με τον οποίο ένας άνθρωπος αγκαλιάζει τον/την σύντροφό του μαρτυρά πολλά ως προς τα συναισθήματα και τις σκέψεις του για τη σχέση και το μέλλον της. 



Ο τρόπος με τον οποίο ένας άνθρωπος αγκαλιάζει τον/την σύντροφό του μαρτυρά πολλά ως προς τα συναισθήματα και τις σκέψεις του για τη σχέση και το μέλλον της. Για να δεις λοιπόν τι μπορεί να ισχύει στη δική σας περίπτωση, συνέχισε να διαβάζεις.

Οι «αναγκαστικές» αγκαλιές φαίνονται από χιλιόμετρα

Αν η μόνη στιγμή που σε αγκαλιάζει είναι όταν μπαίνει σε ένα δωμάτιο γεμάτο ανθρώπους και κάνει το ίδιο με όλους, τότε κατά πάσα πιθανότητα ο έρωτας στη σχέση σας δεν υπήρξε ποτέ ή έχει τελειώσει προ πολλού. Οι «αναγκαστικές» αγκαλιές φαίνονται από χιλιόμετρα και ό,τι και να κάνει δεν μπορεί να κρύψει το ότι στην πραγματικότητα έχει χάσει το ενδιαφέρον του/της για σένα.

Αν αγκαλιάζεστε μόνο όταν είστε οι δυο σας έχεις ένα μεγάλο red flag

Η αδυναμία έκφρασης των συναισθημάτων του/της μπροστά σε άλλους ανθρώπους θα μπορούσε να είναι ένα μεγάλο red flag για τη μεταξύ σας σχέση, αφού δείχνει αβεβαιότητα ως προς αυτά. Δοκίμασε να τον/την αγκαλιάσεις εσύ μπροστά σε κόσμο για να δεις πώς θα αντιδράσει.

Τα quickies δεν παίζουν μόνο στο σεξ, αλλά και στις αγκαλιές

Μερικές αγκαλιές είναι τόσο γρήγορες που ούτε καν τις καταλαβαίνεις. Μπορούν να υποδηλώνουν αμηχανία και άγχος έκφρασης των συναισθημάτων ενός ανθρώπου ή και βαρεμάρα στη σχέση. Συζήτησέ το.

Παίρνει εκείνος/-η την πρωτοβουλία για την αγκαλιά

Όταν η πρωτοβουλία για μια αγκαλιά έρχεται συχνά από εκείνον/-η, σημαίνει ότι θέλει να σε νιώθει δίπλα του/της και εκτιμά αυτό που έχετε. Αυτού του είδους οι αγκαλιές είναι αισθησιακές, κρατούν πολύ και τις νιώθεις σωστές για εσάς, όποτε κι αν λαμβάνουν χώρα.

Τα δύο χέρια σημαίνουν «σε θέλω»

Υπάρχει διαφορά σε μια αγκαλιά που γίνεται με το ένα χέρι από αυτή στην οποία χρησιμοποιούνται και τα δύο. Η δεύτερη δηλώνει ευθέως ότι σε θέλει και δεν φοβάται να το δείξει όπου και να βρίσκεστε.

Αν διστάζει να σε αφήσει, τότε θέλει να σου πει κι άλλα

Αν διστάζει να σε αφήσει, τότε θέλει να σου πει κι άλλα. Ίσως αυτό το «σ’ αγαπώ» που ακόμη δεν έχεις ακούσει.

Οι ζεστές, γερές αγκαλιές δείχνουν ότι θέλει να σε κρατήσει ασφαλή

Όταν είσαι αναστατωμένος/-η με κάτι, θα σε πάρει χωρίς δισταγμό μια μεγάλη ζεστή αγκαλιά, που θα κρατήσει πολύ. Κι αυτό γιατί θέλει να σου δείξει ότι μέσα σε αυτήν είσαι πάντα ασφαλής.

Διαβάστε επίσης

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΣΧΕΣΕΙΣ

Λόγοι για τους οποίους δυσκολεύεσαι να αφήσεις πίσω σου μη διαθέσιμους συναισθηματικά άνδρες

Διάβασέ τους καλά, μάθε τους απέξω και πάρε επιτέλους τα μέτρα σου

ΣΧΕΣΕΙΣ

Παθητική Επιθετικότητα: ποιες είναι οι μακροπρόθεσμες συνέπειες

Η παθητική επιθετικότητα καταστρέφει τις σχέσεις, δείτε γιατί πρέπει να την αποφεύγετε

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.