Skip to main content

ΣΧΕΣΕΙΣ

Μήπως με θέλει πίσω ο πρώην μου;

Σημάδια ότι ο πρώην σύντροφός σου θα ήθελε να είστε και πάλι μαζί.



Μήπως με θέλει πίσω ο πρώην μου; Ακόμη κι αν αυτό είναι κάτι που ισχύει, δύσκολα ένας άντρας ρίχνει τον εγωισμό του ώστε να το εκφράσει ρητά. Πάντα όμως υπάρχουν σημάδια τα οποία φανερώνουν τις προθέσεις του. Μάθε να τα διαβάζεις.

Προσπαθεί να σε βλέπει όσο πιο συχνά γίνεται

Ακόμη κι αν έχει περάσει καιρός από τότε που η σχέση σας έκανε τον κύκλο της, εκείνος επιδιώκει με κάθε τρόπο να βρίσκεστε συχνά. Από το να εμφανίζεται στα μαγαζιά που συχνάζεις, μέχρι να σου στέλνει επί τούτου για να πάρεις αυτό το βιβλίο που ξέμεινε στο σπίτι του.

Μιλά συνέχεια για τα κοινά σας βιώματα

Στις κοινές σας παρέες, αλλά και γενικότερα, ο πρώην σύντροφός σου αναφέρεται συνεχώς σε όσα περάσατε μαζί και στα βιώματά σας. Ίσως επειδή θα ήθελε περισσότερα από αυτά και στο μέλλον.

Ζηλεύει όταν εσύ προχωράς στη ζωή σου

Με το που μάθει ότι εσύ έχεις προχωρήσει στη ζωή σου, ακόμη κι αν δεν πρόκειται για κάτι σημαντικό, εκφράζει με κάθε πιθανό τρόπο τη ζήλεια του.

Σε ρωτά ευθέως για την ερωτική σου ζωή

Έχετε κρατήσει φιλικές επαφές μετά τον χωρισμό σας. Και κάθε φορά που βρίσκεστε θα βρει την ευκαιρία να σε ρωτήσει για την ερωτική σου ζωή στο σήμερα και για το αν βρίσκεσαι με κάποιον. Ίσως επειδή για εκείνον η σχέση σας δεν είναι και τόσο φιλική στην πραγματικότητα.

Αλληλεπιδρά συνεχώς μαζί σου στα κοινωνικά μέσα

Ακόμη κι αν δεν έχετε ουσιαστικές επαφές στην πραγματική ζωή, θα σου στείλει με κάθε ευκαιρία στα κοινωνικά μέσα, θα stalk-άρει το προφίλ σου και θα σχολιάσει αναρτήσεις και φωτογραφίες σου. Κι αυτό γιατί παρότι θέλει επανασύνδεση, δεν τολμά να στο πει ευθέως και από κοντά.

Σε ενημερώνει για το τι κάνει στη ζωή του

Ακόμη και χωρίς να του το ζητήσεις, εκείνος θα βρει τρόπο να σε ενημερώσει για το τι κάνει αυτή την περίοδο στη ζωή του, με τι ασχολείται και ένα σωρό ακόμη λεπτομέρειες. Είναι ο δικός του τρόπος να σε παγιδεύει κοντά του, όσο προσπαθεί να χτίσει εκ νέου την οικειότητα μεταξύ σας.

 

Διαβάστε επίσης

ΣΧΕΣΕΙΣ

3 ενδείξεις ότι μπορεί να είσαι εσύ το πρόβλημα στη σχέση σου

Στις σχέσεις, μερικές φορές αναζητούμε απαντήσεις παντού εκτός από τον εαυτό μας

ΣΧΕΣΕΙΣ

12 σημάδια ότι ένα τραύμα από το παρελθόν επηρεάζει τη σχέση σας

Πώς να καταλάβεις αν μια τραυματική σου εμπειρία έχει μακροχρόνιες επιπτώσεις στο πώς είστε με τον σύντροφό σου

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

Προτεινόμενα

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Πασχαλινό τραπέζι αλλιώς

Επτά διαφορετικοί τρόποι για να απολαύσεις το κρέας το Πάσχα

CELEBS

Βικτόρια Μπέκαμπ: Η τρυφερή ανάρτηση για τα γενέθλια του Ντέιβιντ Μπέκαμ

«Είσαι τα πάντα για μας!!!! Ο καλύτερος μπαμπάς και σύζυγος»