Ποιες ερωτήσεις πρέπει να κάνεις σε έναν άντρα για να τον γνωρίσεις καλύτερα

Όλα όσα ρωτάμε για να γνωρίσουμε σε βάθος ένα άτομο που μας ενδιαφέρει ερωτικά

Ναταλία Πετρίτη

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να γνωρίσεις σε βάθος έναν άνθρωπο. Άλλοι προφανείς και άλλοι που πιο δύσκολα θα λαμβάναμε υπόψη. Και μερικές φορές δεν υπάρχει τίποτα το κακό στο να είμαστε πιο ενεργητικές ώστε να μάθουμε όσα θέλουμε για ένα άτομο που μας έχει κλέψει την καρδιά. Πώς; Πολύ απλά κάνοντάς του μερικές ερωτήσεις όπως αυτές που ακολουθούν.

Πες μου ένα μέρος που θα ήθελες να επισκεφθείς

Τα ταξίδια είναι ο καλύτερος τρόπος για να καταλάβεις τα γούστα και τις επιθυμίες ενός ανθρώπου που σου έχει κλέψει την καρδιά, γι΄αυτό ενθάρρυνέ τον να μοιραστεί μαζί σου ονειρικούς προορισμούς του.

Τι σου αρέσει να κάνεις για να διασκεδάζεις;

Από τη λογοτεχνία και το θέατρο, μέχρι τα πάρτι και τα ομαδικά αθλήματα, υπάρχουν εκατοντάδες ασχολίες για να διασκεδάσει κανείς. Αυτές που επιλέγει εκείνος είναι και που μαρτυρούν πολλά για τον χαρακτήρα του.

Πες μου κάτι που δεν γνωρίζει πολύς κόσμος για σένα

Ένα καλά κρυμμένο μυστικό ή κάτι που απλώς δεν έτυχε ο κόσμος να γνωρίζει για εκείνον, σίγουρα κάτι λέει για το ποιος είναι.

Ποιο είναι το αγαπημένο σου βιβλίο;

Δεν κρίνουμε ένα βιβλίο από το εξώφυλλό του, αλλά πολλές φορές κρίνουμε τους ανθρώπους από τα αγαπημένα τους βιβλία!

Ποιος είναι ο μεγαλύτερός σου φόβος;

Όταν είσαι πρόθυμη να μοιραστείς κι εσύ την απάντηση σε αυτήν την ερώτηση, κάντην με τη σειρά σου και σε εκείνον. Είναι εξαιρετικά χρήσιμο και όμορφο να μοιράζεστε όλα όσα σας κάνουν ευάλωτους για να γνωριστείτε καλά.

Ποιο είναι το πιο τρελό σου όνειρο;

Το ίδιο συμβαίνει και με τους ποιο τρελούς μας πόθους.

Ποιος είναι ο επαγγελματικός σου στόχος για το μέλλον;

Ο τρόπος με τον οποίο διαχειριζόμαστε την καριέρα μας λέει πολλά για το πώς επιθυμούμε να ζούμε τελικά και με τι όρους. Ρώτα τον και για αυτήν οπωσδήποτε!

Πώς είναι οι φίλοι σου;

Τόσο το πώς είναι αυτοί, όσο και το πόσο σημαντική θέση έχουν στη ζωή του, δηλώνουν πολλά για εκείνον. Το ίδιο και το πόσο παλιά είναι η σχέση τους.

Ποια είναι τα kinks σου;

Γιατί να μην πάρεις και μια ιδέα από τα kinks και τις φαντασιώσεις εκείνου που σου αρέσει; Άλλωστε, αν προχωρήσει το μεταξύ σας θα μπορέσεις να τον βοηθήσεις στο να εκπληρώσει μερικά από αυτά!About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares