Skip to main content

ΣΧΕΣΕΙΣ

Μήπως είσαι flirty χωρίς καν να το καταλαβαίνεις;

Διάβασε εδώ γιατί ο κόσμος νομίζει πως φλερτάρεις μαζί του ακόμη κι όταν εσύ είσαι απλά ευγενική απέναντί του.



Σου έχει τύχει ποτέ να πιστέψει ένας άνθρωπος από τη ζωή και την καθημερινότητά σου ότι φλερτάρεις μαζί του, ακόμη κι αν αυτό δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, οδηγώντας σε ευτράπελα και παρεξηγήσεις; Τότε ίσως υπάρχει ένα μικρό ενδεχόμενο να είσαι γενικά flirty στη συμπεριφορά σου, χωρίς ωστόσο να το καταλαβαίνεις καν. Διάβασε εδώ όλες τις ενδείξεις ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Χαμογελάς διαρκώς

Δεν υπάρχει ομορφότερο χαρακτηριστικό σε έναν άνθρωπο από το χαμόγελό του και εσύ είσαι ένας από τους πιο γελαστούς ανθρώπους εκεί έξω. Και επειδή η πλειοψηφία του κόσμου χρησιμοποιεί το χαμόγελο ως ερωτικό κάλεσμα, δεν είναι να παραξενεύεσαι που ο κόσμος νομίζει ότι φλερτάρεις κι εσύ διαρκώς μαζί του!

Είσαι πολύ ανοιχτή στη γλώσσα του σώματος

Εκφράζεσαι έντονα μέσα από τη γλώσσα του σώματος και τα απαλά αγγίγματα του άλλου είναι κομμάτι της επικοινωνίας σου. Όπως ακριβώς και με το λαμπερό χαμόγελο, αυτή η σωματικότητα στον τρόπο που μιλάς, είναι πολύ εύκολο να δημιουργήσει διαφορετικές εντυπώσεις ως προς τις επιδιώξεις σου.

Ενδιαφέρεσαι πραγματικά για τους άλλους

Είσαι ένας ανοιχτός και συναισθηματικός άνθρωπος που ενδιαφέρεται με ειλικρίνεια για τους άλλους και τους το δείχνει. Έτσι, όταν βεβαιώνεσαι μέσα από την επικοινωνία σου με τον υπόλοιπο κόσμο ότι εκείνος είναι καλά και εσύ του προσφέρεις πάντα το καλύτερο, είναι αρκετά συχνό το φαινόμενο του να νομίζουν ότι αυτό το ενδιαφέρον είναι και απαραίτητα ερωτικό. 

Είσαι έξω καρδιά

Όσο πιο έξω καρδιά είναι ένας άνθρωπος, τόσο πιο εύκολο είναι η επικοινωνία του και ο τρόπος που συμπεριφέρεται να παρεξηγηθεί ως ένας καλοστημένο ερωτικό παιχνίδι.

Είσαι απλά πολύ καλή στο να κοινωνικοποιείσαι

Ακριβώς επειδή δεν είναι όλοι οι άνθρωποι καλοί σε αυτό, επειδή εσύ είσαι ο μετρ του socializing, συχνά δίνεις την εντύπωση ότι είσαι εξίσου flirty.

Έχεις το καλύτερο χιούμορ στην παρέα

Ακόμη και το χιούμορ παίζει τεράστιο ρόλο στο να σε παρεξηγήσουν για υπερβολικά flirty άτομο. Κι αυτό, καθώς όταν κάνεις τους άλλους να χαμογελούν διαρκώς, ο κόσμος αποκτά υποψίες ότι το κάνεις με κυρίως ερωτικά κίνητρα!

Διαβάστε επίσης

ΣΧΕΣΕΙΣ

Παθητική Επιθετικότητα: ποιες είναι οι μακροπρόθεσμες συνέπειες

Η παθητική επιθετικότητα καταστρέφει τις σχέσεις, δείτε γιατί πρέπει να την αποφεύγετε

ΣΧΕΣΕΙΣ

Tι μας μαθαίνει η σχέση των Keanu Reeves και Alexandra Grant

Kάτι παραπάνω από ένα αντισυμβατικό matching γιατί  «η ομορφιά είναι αγάπη»

ΣΧΕΣΕΙΣ

Δέκα ενδείξεις ότι έχετε συμβιβαστεί σε μια σχέση που δεν σας ικανοποιεί πια

Πώς να καταλάβετε ότι ήρθε η ώρα να διεκδικείσετε κάτι παραπάνω

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ