Skip to main content

ΣΧΕΣΕΙΣ

Σημάδια ότι ένας συνάδελφός σου σε βλέπει ερωτικά και τι να κάνεις γι’ αυτό

Αν βλέπεις έναν συνάδελφό σου να συμπεριφέρεται κατ’ αυτόν τον τρόπο, είναι μάλλον επειδή του έχεις κλέψει την καρδιά



Ο χώρος της εργασίας μας είναι σίγουρα ένα αρκετά risky περιβάλλον για φλερτ και σχέσεις, έλα όμως που καμιά φορά αυτά τα πράγματα προκύπτουν και δεν μπορούμε με τίποτε να συγκρατηθούμε! Αν λοιπόν βλέπεις το τελευταίο διάστημα έναν συνάδελφό σου να έχει αλλάξει τη συμπεριφορά του απέναντί σου, μπορεί και να ευθύνεται το ότι του έχεις κλέψει την καρδιά! Συνέχισε να διαβάζεις για να δεις ποιες είναι οι βασικές ενδείξεις ότι ένας συνάδελφός σου σε βλέπει ερωτικά, αλλά και τι να κάνεις ανάλογα με το αν ενδιαφέρεσαι και εσύ ή όχι.

Έχετε έντονο eye contact και τον προδίδει η κινησιολογία του

Ξαφνικά, από εκεί που η επαφή που είχατε στο γραφείο ήταν η ίδια με αυτή με όλους τους συναδέλφους, το eye contact από την πλευρά του έχει γίνει ιδιαίτερα έντονο, ενώ ταυτόχρονα οι κινήσεις του σώματός του τον προδίδουν. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως σε εκείνο το πάρτι της δουλειάς είχε συνεχώς στραμμένο το σώμα του προς το δικό σου.

Βρίσκει πάντα λόγους να συζητά μαζί σου για τη δουλειά

Μπορεί η δουλειά που κάνετε να μην είναι ακριβώς η ίδια, ή και να μην δουλεύτε καν στο ίδιο τμήμα ώστε να δικαιολογείται η συχνή σας επαφή. Κι όμως εκείνος βρίσκει πάντα λόγους και αφορμές ώστε να συζητήσει κάτι για τη δουλειά μαζί σου και να του πεις τη γνώμη σου.

Κάθετε πάντα δίπλα ή απέναντί σου στα meetings

Ώστε να μπορεί να σου μιλά ή να σε χαζεύει διαρκώς.

Ενδιαφέρεται για τη ζωή σου εκτός δουλειάς

Όσο συζητάτε για τα της δουλειάς, πάντα θα βρίσκει αφορμές για να μαθαίνει πράγματα για σένα που δεν σχετίζονται καθόλου με αυτήν. Κι αυτό γιατί ενδιαφέρεται να γίνει και ο ίδιος κομμάτι της ζωής σου.

Οι υπόλοιποι συνάδελφοί σας έχουν καταλάβει ότι κάτι έχει αλλάξει

Δεν είσαι μόνο εσύ που έχεις παρατηρήσει μια αλλαγή στη συμπεριφορά του και μια ερωτική διάθεση, αλλά και άλλοι συνάδελφοί σας. Όταν μάλιστα συμβεί αυτό και στο εκφράσουν, τότε τα περιθώρια να κάνεις λάθος περιορίζονται ακόμη περισσότερο.

Έχει αλλάξει την εμφάνισή του

Ξαφνικά ντύνεται πολύ πιο προσεγμένα, με άριστο grooming και ενδείξεις ότι ενημερώνεται για τη μόδα. Κάποια θέλει να εντυπωσιάσει λογικά!

Σου κάνει κομπλιμέντα

Πάντα είναι πιθανό ένας συνάδελφός σου να σου κάνει ένα κομπλιμέντο για τα μαλλιά σου ή ένα όμορφο φόρεμα. Όταν όμως αυτό συνδυάζεται και με τις παραπάνω ενδείξεις, τότε μάλλον το κάνει έχοντας και έναν συγκεκριμένο σκοπό.

Πώς να το διαχειριστείς αν δεν σου αρέσει:

Αν δεν ενδιαφέρεσαι και εσύ για το άτομο αυτό δεν υπάρχει κανένας λόγος να αρχίσεις να νιώθεις άβολα από τη συμπεριφορά του. Δώσε του να καταλάβει ότι τον βλέπεις φιλικά και ότι η σχέση σας είναι αυστηρά επαγγελματική και αν επιμείνει, εκφράσου ελεύθερα αναφέροντας ότι δεν σε φέρνει σε δύσκολη θέση η συμπεριφορά αυτή. Στην ακραία περίπτωση που εκείνος επιμένει, συζήτησέ το με κάποιον ανώτερο στη δουλειά που θα μπορέσει να βοηθήσει.

Τι να κάνεις αν σου αρέσει κι εσένα:

Το dating με έναν συνάδελφο δεν είναι και το ευκολότερο πράγμα, καθώς σε πολλές περιπτώσεις απαγορεύεται, ενώ στην περίπτωση που τα πράγματα σοβαρέψουν θα πρέπει να είσαι έτοιμη να περνάς ολόκληρη την ημέρα μαζί με τον σύντροφό σου. Σε κάθε περίπτωση όμως, αν και οι δύο το θέλετε, μην το φοβηθείτε! Δώσε το κι εσύ να καταλάβει τι νιώθεις και αυτό το πρώτο ραντεβού δεν θα αργήσει πολύ.

Διαβάστε επίσης

ΣΧΕΣΕΙΣ

Παθητική Επιθετικότητα: ποιες είναι οι μακροπρόθεσμες συνέπειες

Η παθητική επιθετικότητα καταστρέφει τις σχέσεις, δείτε γιατί πρέπει να την αποφεύγετε

ΣΧΕΣΕΙΣ

Tι μας μαθαίνει η σχέση των Keanu Reeves και Alexandra Grant

Kάτι παραπάνω από ένα αντισυμβατικό matching γιατί  «η ομορφιά είναι αγάπη»

ΣΧΕΣΕΙΣ

Δέκα ενδείξεις ότι έχετε συμβιβαστεί σε μια σχέση που δεν σας ικανοποιεί πια

Πώς να καταλάβετε ότι ήρθε η ώρα να διεκδικείσετε κάτι παραπάνω

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός