Απλές και τρυφερές κινήσεις για να δείξεις την αγάπη σου στους δικούς σου ανθρώπους

Απλές χειρονομίες που κάνουν όλη τη διαφορά

Ναταλία Πετρίτη

Δεν χρειάζεται να υπάρχει κάποια ειδική περίσταση για να δείξεις στους φίλους σου και σε όλους εκείνους που αγαπάς το πόσο τους νοιάζεσαι, τους αγαπάς και τους εκτιμάς που βρίσκονται στη ζωή σου. Διάβασε εδώ μερικές απλές και τρυφερές κινήσεις για να δείξεις την αγάπη σου στους δικούς σου ανθρώπους.

Χάρισε ένα μπουκέτο λουλούδια

Δεν υπάρχει τίποτα πιο τρυφερό από μία ανθοδέσμη με λουλούδια, την οποία η αγαπημένη σου φίλη θα διακοσμήσει στο σπίτι της για να της φτιάχνει τη διάθεση. Δεν χρειάζεται να είναι μια ακριβή ανθοδέσμη. Μπορείς και μόνη σου να μαζέψεις όμορφα λουλούδια που θα βρεις στη φύση. Η χειρονομία είναι αυτή που μετράει.

Στείλε ένα ηχογραφημένο μήνυμα

Ένα ηχογραφημένο μήνυμα, στο οποίο έχεις τη δυνατότητα να πεις αυτά που σκέφτεσαι, είναι μια εξαιρετικά τρυφερή έκπληξη για τους αγαπημένους σου.

Δείξε ενδιαφέρον για τα ενδιαφέροντά τους

Πήγαινε μαζί με τη μαμά σου σε αυτά τα μαθήματα κεραμικής που κάνει τον τελευταίο καιρό και συνόδευσε τη φίλη σου στη συναυλία του αγαπημένου της συγκροτήματος. Δείξε ενδιαφέρον για τα ενδιαφέροντά τους και θα δεις πόσο θα το εκτιμήσουν.

Ετοίμασε κάτι πολύ νόστιμο

Φτιάξε το αγαπημένο φαγητό των φίλων σου και στείλε τους ένα ταπεράκι για το γραφεί, ή απλά φτιάξε ένα νόστιμο γλυκό για να το απολαύσετε παρέα στο μπαλκόνι σου.  

Κάνε για εκείνους κάποιες αγγαρείες

Γνωρίζεις πως η φίλη σου πνίγεται στη δουλειά; Μπορείς να της προτείνεις να πας για εκείνη σούπερ μάρκετ ή να την βοηθήσεις να κάνετε μαζί μερικές από τις δουλειές που έχει να κάνει.

  

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares