Skip to main content

ΣΧΕΣΕΙΣ

10 relationship goals που όντως έχουν σημασία

Κράτα σημειώσεις για το τι πραγματικά μετρά για την πραγματική σας ευτυχία και τη διάρκεια της σχέσης σας



Βλέπουμε διαρκώς το hashtag #relationship_goals στην καθημερινότητά μας στα κοινωνικά δίκτυα και συζητούμε διαρκώς για την ποιότητα των σχέσεών μας. Κι όμως, πολλές φορές δεν συνειδητοποιούμε ούτε εμείς οι ίδιοι ποιοι είναι τελικά αυτοί οι περίφημοι στόχοι που πρέπει να θέτουν τα ζευγάρια και πώς θα έπρεπε να είναι οι σύγχρονες σχέσεις, ώστε να εξασφαλίζεται η πραγματική ευτυχία και ευημερία των ανθρώπων μέσα σε αυτές. Γι’ αυτό εμείς κρατήσαμε σημειώσεις και σας παρουσιάζουμε τα 10 πραγματικά relationship goals που όντως έχουν σημασία και πρέπει να έχουμε κατά νου όσο δημιουργούμε νέες ερωτικές σχέσεις.

Να μπορείτε να ταξιδεύετε μαζί

Το να μπορείτε ως ζευγάρι να ταξιδεύετε μαζί και να το διασκεδάζετε με την καρδιά σας χωρίς να τσακώνεστε ή να διαφωνείτε διαρκώς, είναι το κλειδί για μια όμορφη σχέση στην οποία θα μπορείτε διαρκώς να οργανώνεται νέες εκδρομές αναψυχής, όπου θα ανακαλύπτετε διαρκώς νέα μέρη, αλλά και τον ίδιο σας τον εαυτό.

Να τα πηγαίνουν καλά μεταξύ τους οι άνθρωποί σας

Οι φίλοι και οι οικογένειές σας τα πηγαίνουν καλά μεταξύ τους και μαζί σας, και υπάρχει αμοιβαία αγάπη, κατανόηση και συμπάθεια. Αυτός ο παράγοντας έχει αυξανόμενη σημασία όσο περισσότερο καιρό είναι μαζί ένα ζευγάρι.

Να μην νιώθεις την ανάγκη να είσαι διαρκώς «στην τρίχα» με τον σύντροφό σου

Το να νιώθεις εξίσου άνετα μπροστά στον σύντροφό σου όταν δεν έχεις διαθέσει χρόνο για την εμφάνισή σου και για πράγματα όπως η αποτρίχωση, το μακιγιάζ κλπ. είναι εξαιρετικά σημαντικό και υποδεικνύει ότι βρίσκεστε σε μια υγιή σχέση όπου αυτό που έχει σημασία δεν είναι το φαίνεσθαι αλλά το είναι.

Να είστε και πολύ καλοί φίλοι εκτός από ζευγάρι

Ναι, ο ερωτισμός, το καλό σεξ και η ερωτική χημεία είναι απαραίτητες, αλλά αυτό που έχει ακόμη μεγαλύτερη σημασία είναι να είστε και δύο πολύ καλοί φίλοι, που κατανοούν ο ένας τον άλλον και είναι πάντα εκεί για να ακούσουν.

Να κάνετε πολύ καλό σεξ

Το καλό και ποιοτικό σεξ που περιλαμβάνει όλα όσα έχετε και οι δύο ανάγκη είναι ένας από τους βασικότερους παράγοντες για μια όμορφη σχέση με διάρκεια στον χρόνο.

Να φτάσετε σε ένα σημείο ανιδιοτελούς αγάπης

Η ανιδιοτελής αγάπη μπορεί να σου φαίνεται σενάριο επιστημονικής φαντασίας, κι όμως είναι ένα συναίσθημα που πράγματι υπάρχει. Κι αν το νιώσεις στη σχέση σου, σημαίνει ότι και οι δύο τα καταφέρατε.

Να επικοινωνείτε σωστά

Δηλαδή να μην έχετε πρόβλημα να μοιράζεστε όσα σκέφτεστε ο ένας με τον άλλο, αλλά και να μην κρίνετε ή να αποκρύπτετε πράγματα. Η σωστή και ποιοτική επικοινωνία είναι το Α και το Ω σε μια σχέση και εξασφαλίζει την επίλυση προβλημάτων εντός αυτής όσο είναι ακόμα νωρίς.

Να μεγαλώνετε μαζί

Το να μεγαλώνετε μαζί στη σχέση σας και να ωριμάζει η αγάπη σας είναι ό,τι καλύτερο μπορούμε να σκεφτούμε για ένα ζευγάρι που αντέχει στο χρόνο και εξελίσσεται.

Να έχετε ζωή και πέρα από τη σχέση

Το να διατηρεί ο καθένας από τους δυο σας ενδιαφέροντα και γενικά πράγματα για τον εαυτό του πέρα από τη σχέση, φροντίζει ώστε αυτή να ανατροφοδοτείται διαρκώς και να παραμένει ισορροπημένη.

Να νιώθετε ίσοι εντός της σχέσης

Το να νιώθετε και οι δυο σας ίσοι εντός της σχέσης είναι απαραίτητο ώστε αυτή να είναι υγιής και να κρατήσει στον χρόνο, μιας που δεν θα έχετε να αντιμετωπίσετε ζητήματα εξουσίας και άλλα αντίστοιχα προβλήματα.

Διαβάστε επίσης

ΣΧΕΣΕΙΣ

Οι 11 πιο απαραίτητες δεξιότητες των επιτυχημένων συντρόφων

Ποιες στάσεις και συμπεριφορές χρειάζονται στις ευτυχισμένες μακροχρόνιες σχέσεις

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να διαφωνείς με «επιτυχία» – χρήσιμες συμβουλές από τους ειδικούς

Το να ξέρεις πώς να «μαλώνεις» είναι σωτήρια δεξιότητα στη σχέση σου, μάθε πώς να την αποκτήσεις

ΣΧΕΣΕΙΣ

Συμπεριφορές που προδίδουν ότι κάποιος σας αντιπαθεί

Πώς να καταλάβετε ότι κάποιος δεν χαίρεται και πολύ όταν σας βλέπει, ακόμα κι αν δεν το παραδέχεται

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.