Skip to main content

ΣΧΕΣΕΙΣ

Μονά/ζυγά… ή τι μας φέρνει η εποχή του Ζυγού

Πώς θα επηρεάσει τις σχέσεις κάθε ζωδίου η εποχή του Ζυγού, από τις 23 Σεπτεμβρίου έως τις 22 Οκτωβρίου



Τι γνωρίζουμε για τον Ζυγό και πώς μπορούμε να εφαρμόσουμε αυτή τη γνώση στη δική μας ζωή; Πιο συγκεκριμένα, πώς θα επηρεαστούν οι ερωτικές μας ζωές κατά τη διάρκεια της σεζόν του Ζυγού 2022; Λοιπόν, ξέρουμε ότι ο Ζυγός φέρνει αρμονία.

Εκείνοι που είναι σε θέση να χρησιμοποιήσουν την καλύτερη ενέργεια του Ζυγού θα θέλουν να στοχεύουν σε ειρήνη και ισορροπία. Με τον Ήλιο του Ζυγού να ξεκινά στις 23 Σεπτεμβρίου, θα εξακολουθούμε να βιώνουμε την έλλειψη ισορροπίας που μας έφερε αυτός ο ανάδρομος Ερμής που διαρκεί ένα μήνα, το καλό είναι ότι αυτή η ανάδρομη κίνηση θα τελειώσει στις 2 Οκτωβρίου και το τέλος της ουσιαστικά αφήνει το κόκκινο χαλί για τον Ζυγό να κάνει την καλύτερη δουλειά του, δηλαδή να δημιουργήσει αρμονία μεταξύ των ερωτευμένων.

Στην αγάπη, ο Ζυγός ενδιαφέρεται εξίσου για την ισορροπία. Θα προσπαθήσουμε δηλαδή να λύσουμε τα πράγματα με τους ρομαντικούς μας συντρόφους, αν νιώθουμε ότι τα πράγματα δεν ήταν «ίσα».

Μετά την εποχή της Παρθένου που είναι γεμάτη άγχος, μαζί με τη σύγχυση του ανάδρομου Ερμή, μπορεί να θέλουμε να ελέγξουμε τι συμβαίνει διανοητικά και συναισθηματικά με τους συντρόφους μας. Πάνε/πάμε καλά; Είναι ευτυχισμένοι; Ποια είναι τα όνειρά τους και οι ιδέες τους για το τι συμβαίνει μέσα τους;

https://www.instagram.com/p/Ciu4417OZ60/

Μόλις ο Ήλιος μπει στον Ζυγό, θα αρχίσουμε να νιώθουμε αυτή την ανησυχία και θα είμαστε ειλικρινείς. Θέλουμε να μάθουμε τι συμβαίνει με τους συντρόφους μας, καθώς η αρμονία μέσα στο ειδύλλιο είναι το μόνο πράγμα που μας απασχολεί αυτό το διάστημα.

Καθώς ο Ζυγός κυβερνάται από την Αφροδίτη, μπορούμε να είμαστε βέβαιοι ότι η ερωτική μας ζωή είναι το πρώτο τσιμπούρι στη λίστα με τα «πράγματα που πρέπει να προσέχουμε» κατά τη διάρκεια αυτής της εποχής του Ήλιου.

Και όπως μάθαμε, οι Ζυγοί ενδιαφέρονται πολύ για την επικοινωνία και τη γοητεία. Αυτό που θέλουμε από αγάπη κατά τη διάρκεια αυτής της σεζόν είναι κάτι για το οποίο όλοι θα είμαστε σε θέση να είμαστε ειλικρινείς.

Η δική μας ειλικρίνεια μπορεί ακόμη και να μας σοκάρει, αλλά αν κάτι θα μάθουμε όλοι κατά τη διάρκεια του Ήλιου του Ζυγού, είναι ότι μπορούμε να αλλάξουμε τα πράγματα. μπορούμε να κάνουμε τη ζωή μας καλύτερη.

Αυτό το ζώδιο φέρνει θετικότητα και ελπίδα, και ποτέ δεν συμβιβάζεται με λιγότερα.

https://www.instagram.com/p/CiyWCxTqd_z/

Κριός

Κριοί, εξετάζετε την «υγεία» της σχέσης σας αυτή τη στιγμή. Είστε κάποιος που απολαμβάνει την «ιδέα» να έχει μια ευτυχισμένη σχέση και ενώ σας αρέσει να επιδεικνύετε την επιτυχία της ερωτικής σας ζωής στους άλλους, ίσως να θέλετε να λάβετε υπόψη ότι είναι καλύτερο να το δουλέψετε «στο σπίτι» παρά μπροστά σε κοινό.

Υπάρχουν μερικά ζητήματα που εσείς και το αγαπημένο σας πρόσωπο πρέπει να λύσετε και η εποχή του Ζυγού θα φέρει όλα όσα κρύβονται στο προσκήνιο.

Εσείς και το άτομό σας θα αντιμετωπίσετε κάποιες σκληρές πραγματικότητες, αλλά δεν υπάρχει τίποτα που να φαίνεται απειλητικό. Η επιτυχία είναι δικό σας το ζητούμενο.

Ταύρος

Η εποχή του Ζυγού φέρνει εσάς και τον σύντροφό σας σε έναν νέο κύκλο υγείας και ευεξίας. Ίσως αυτό είναι αποτέλεσμα κάποιου νέου σχήματος άσκησης που αποφασίσατε να συνεχίσετε και οι δυο σας. Με το καλοκαίρι να πλησιάζει στο επίσημο τέλος του, νιώθετε και οι δύο ότι ήρθε η ώρα να αρχίσετε να κάνετε πολλά πράγματα μαζί.

Ο Ζυγός φέρνει ισορροπία και σας επιτρέπει να δείτε και στους δύο ότι είναι πιο διασκεδαστικό να είστε μαζί παρά μόνοι. Περιμένετε αυτή τη σεζόν να σας φέρει πιο κοντά. Το μέτρο είναι σίγουρα το κλειδί κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και θα ωφελήσει τόσο εσάς όσο και τον σύντροφό σας.

Δίδυμοι

Αυτή η εποχή του Ζυγού θα βρει τόσο εσάς όσο και το αγαπημένο σας πρόσωπο να νιώθετε την ανάγκη για αλλαγή. Μπορεί να έχετε βιώσει μια μικρή εχθρότητα. Αυτός είναι ο ανάδρομος Ερμής που κάνει την τελευταία του προσπάθεια να καταστρέψει τη ζωή σας, αλλά ο Ζυγός θα θέλει να σας απαλλάξει από μια τέτοιου είδους ταλαιπωρία.

Εσείς και το άτομό σας θα νιώσετε καλύτερα στο ασφαλές μέρος που έχετε δημιουργήσει μαζί: το σπίτι σας. Θα συνειδητοποιήσετε ότι αυτή η νέα σεζόν είναι εδώ για να σας δώσει μια δεύτερη ευκαιρία και θα θέλετε και οι δύο να εκμεταλλευτείτε αυτήν την ευκαιρία.

Καρκίνος

Αυτό έχει να κάνει μόνο με την επικοινωνία για σένα, Καρκίνε, και αυτό σημαίνει ότι κατά τη διάρκεια της σεζόν του Ζυγού, πρέπει να τα επαναφέρεις όλα σε καλό δρόμο με αυτόν με τον οποίο ασχολείσαι. Φαίνεται ότι οι δυο σας αρχίσατε να χαλαρώνετε κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας και τώρα αρχίζετε να παρατηρείτε ότι η τεμπελιά σας έχει γίνει κακή συνήθεια.

Η εποχή του Ζυγού είναι εδώ για να σας δώσει πίσω τη φόρμα σας, καθώς θα γίνει σαφές και στους δύο ότι αν δεν καταβάλετε προσπάθεια, όλα καταρρέουν. Είναι η εποχή σας για να το φτιάξετε ξανά, με σκοπό να το κάνετε να διαρκέσει.

Λέων

Η εποχή του Ήλιου του Ζυγού σας έρχεται ως ευλογία, καθώς έχετε αρχίσει πραγματικά να αφήνετε τα πράγματα να γίνονται άτακτα και ακατάστατα. Η ερωτική σας ζωή έχει υποφέρει λόγω μερικών λαθών που κάνατε κατά τη διάρκεια της σεζόν της Παρθένου που πέρασε πρόσφατα. Με τον ανάδρομο Ερμή να παίρνει ό,τι μπορεί να πάρει, νιώθετε ότι τα πράγματα έχουν ξεφύγει τόσο πολύ που πρέπει να παρέμβετε και να αντιστρέψετε την πορεία δράσης.

Επίσης! Δώστε προσοχή στον σύντροφό σας κατά τη διάρκεια αυτής της σεζόν. Οι άλλοι μαραίνονται χωρίς την αγάπη σας. Αν τους αγαπάτε, να τους το λέτε/δείχνετε!

Παρθένος

Ως συνήθως, οι προσδοκίες σας είναι τόσο υψηλές κατά την περίοδο της Παρθένου, και με τον ανάδρομο Ερμή να σβήνει την ένταση σε αυτό, τώρα βαδίζετε στην εποχή του Ζυγού νιώθοντας απογοητευμένοι και καταβεβλημένοι.

Ο Ζυγός, από την άλλη, θέλει να σε βγάλει από το αυτοεπιβαλλόμενο φανκ σου και θα το κάνει με επιτυχία. Στην αγάπη, αυτό σημαίνει ότι πρέπει να εγκαταλείψετε τις προσδοκίες και να νιώσετε ευγνωμοσύνη για ό,τι έχετε, που, στην περίπτωσή σας, είναι μια όμορφη ιστορία αγάπης που χρειάζεται τη συμμετοχή σας σε αυτήν. Αγαπήστε τον εαυτό σας για να μπορέσετε να αγαπήσετε πλήρως τον σύντροφό σας.

Ζυγός

Θα νιώσετε ότι το περπάτημα στην εποχή σας θα σας ανεβάζει αμέσως σε ένα καλύτερο μέρος. Σας αρέσει να είστε κοινωνικοί και να περνάτε καλά με φίλους. Στην πραγματικότητα, αυτό θα κάνετε από την πρώτη μέρα της σεζόν του Ήλιου

Στον έρωτα και τον ρομαντισμό, θα θέλετε να είστε εκεί για τον σύντροφό σας, αλλά έχετε μια υπόσχεση στον εαυτό σας και αυτή είναι να εξισορροπήσετε τη ζωή σας με πνευματική πρακτική καθώς και με ρομαντισμό. Είστε αρκετά τυχεροί που έχετε έναν σύντροφο που καταλαβαίνει ότι χρειάζεστε κάτι περισσότερο από ρομαντισμό για να ισορροπήσετε τη ζωή σας.

Σκορπιός

Η εποχή του Ζυγού έχει πάντα καλή επίδραση πάνω σας και συνήθως φέρνει εξαιρετική ενέργεια και φως στη ζωή σας. Στην αγάπη, βλέπετε καθαρά. Θέλετε η σχέση σας να διαρκέσει και να διαρκέσει, αλλά σας ενδιαφέρει επίσης να το εξισορροπήσετε με την καλή επαγγελματική ζωή.

Φροντίζεις να είσαι με κάποιον που καταλαβαίνει ότι έχεις πολλά ενδιαφέροντα και χαίρεσαι να τον αφήνεις να έχει και τον χώρο του. Η εποχή του Ζυγού σας φέρνει μια υγιή ισορροπία μεταξύ δουλειάς και ρομαντισμού.

Τοξότης

Πάντα καλωσορίζατε την εποχή του Ζυγού στον κόσμο σας, καθώς φαίνεται να σας βοηθά να εξισορροπήσετε τα άγρια ​​όνειρά σας με τις πολύ πρακτικές επιθυμίες σας. Στην αγάπη, θα νιώθετε αρκετά ασφαλείς με το άτομο που είστε μαζί για να το αφήσετε να είναι για λίγο πιο λάσκα.

Καθώς επιδιώκετε κάποια μεγάλη προσπάθεια στη δουλειά, τους εμπιστεύεσαι και σε εμπιστεύονται, οπότε ανεξάρτητα από το πού βρίσκεσαι στον κόσμο, ξέρεις ότι η αγάπη σου είναι αληθινή για σένα και για εκείνους.

Η εποχή του Ζυγού σας βοηθά να εμπιστεύεστε τον σύντροφό σας, ενώ φροντίζετε για όλα τα άλλα πράγματα που σας ενδιαφέρουν.

Αιγόκερως

Έχετε περάσει από μερικές πολύ μεθυστικές αλλαγές των τελευταίων εποχών, και καθώς ο ανάδρομος Ερμής ξεφεύγει και αφήνει την εποχή του Ζυγού να κάνει τη δουλειά του, θα αισθάνεστε αρκετά επιτυχημένοι για την κατάσταση της ρομαντικής σας ζωής.

Φαίνεται ότι το καλοκαίρι προοριζόταν να λύσει τα προβλήματα και τώρα τόσο εσείς όσο και ο σύντροφός σας βρίσκεστε σε νέο δρόμο.

Τα πράγματα μπορεί όντως να είναι διαφορετικά, αλλά τουλάχιστον είστε ακόμα μαζί. Η εστίαση είναι σε μια υγιή προσέγγιση για την επίλυση δυσκολιών που προκύπτουν κατά τη διάρκεια του ειδυλλίου. «Ό,τι χρειαστεί» είναι το νέο σας μότο.

Υδροχόος

Ό,τι σας εμπόδιζε στο παρελθόν πρόκειται να το αφήσετε να χαλαρώσει σε μεγάλο βαθμό, κατά τη διάρκεια της σεζόν του Ζυγού. Αυτό είναι περισσότερο από πιθανό όσον αφορά τη σωματική αγάπη και την έκφραση του εαυτού σας.

Αυτό που δεν σας ενδιέφερε μόλις πριν από λίγες εβδομάδες, τώρα φαίνεται καλή ιδέα. Εσείς και ο σύντροφός σας θα έχετε μια πολύ διευκρινιστική συζήτηση για την οικεία σας ζωή και τα πράγματα θα αλλάξουν ριζικά μετά από αυτή τη συζήτηση.

Επειδή τώρα μπορείτε να μιλήσετε, μπορείτε επίσης να ακούσετε. Με τον Ερμή ανάδρομο στο παρελθόν, είναι σαν να είναι ο ουρανός το όριο, όταν πρόκειται για εσάς και την ερωτική σας ζωή, κατά την εποχή του Ήλιου του Ζυγού.

Ιχθύς

Μόλις ξεκινήσει η σεζόν του Ζυγού, θα αρχίσετε αυτόματα να αισθάνεστε ενδοσκοπικοί, αλλά μια αίσθηση συμπόνιας θα σας υπερνικήσει και θα σας ενδιαφέρει περισσότερο να ακούσετε για το τι συμβαίνει μέσα στο αγαπημένο σας πρόσωπο.

Επειδή αυτή η εποχή σάς κάνει να νιώθετε καλά με τον εαυτό σας, θα είστε πιο ανοιχτοί στο να ακούσετε αυτά που επικοινωνεί ο σύντροφός σας.

Η προσοχή σας θα εκτιμηθεί τόσο πολύ που θα ανεβάσει την αγάπη τους για εσάς σε ακόμα υψηλότερο επίπεδο. Είναι μια υπέροχη σεζόν για να μάθετε και οι δύο πώς να ακούγεται η αγάπη που έχετε δημιουργήσει.

Διαβάστε επίσης

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΣΧΕΣΕΙΣ

Λόγοι για τους οποίους δυσκολεύεσαι να αφήσεις πίσω σου μη διαθέσιμους συναισθηματικά άνδρες

Διάβασέ τους καλά, μάθε τους απέξω και πάρε επιτέλους τα μέτρα σου

ΣΧΕΣΕΙΣ

Παθητική Επιθετικότητα: ποιες είναι οι μακροπρόθεσμες συνέπειες

Η παθητική επιθετικότητα καταστρέφει τις σχέσεις, δείτε γιατί πρέπει να την αποφεύγετε

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.