Skip to main content

ΣΧΕΣΕΙΣ

10 ενδείξεις ότι είστε σεξουαλικά συμβατοί ως ζευγάρι

Πώς να καταλάβεις ότι ταιριάζετε ερωτικά... πριν πέσετε καν μαζί στο κρεβάτιΣίγουρα, είναι μόνο ένα κομμάτι του παζλ, αλλά ας το παραδεχτούμε: το σεξ είναι μια σημαντική πτυχή κάθε σχέσης. Πριν πέσετε λοιπόν στο κρεβάτι με κάποιον, πώς μπορείτε να καταλάβετε εάν θα είστε σεξουαλικά συμβατοί μαζί του; Παρεμπιπτόντως, οι καθημερινές σας αλληλεπιδράσεις με ένα άτομο είναι γεμάτες υποδείξεις για το αν θα ταιριάξετε στην κρεβατοκάμαρα. Ακολουθούν μερικοί δείκτες που μπορείτε να αναζητήσετε.

Pixel

ΔΕΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΣΕΞ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ

Πρέπει να έχετε καλή επικοινωνία, ώστε να γνωρίζετε πού βρίσκεται το άλλο άτομο ανά πάσα στιγμή. Εάν δεν είστε στην ίδια σελίδα διανοητικά, δεν υπάρχει περίπτωση να είστε στην ίδια σελίδα σεξουαλικά. Θα πρέπει να είστε πάντα ειλικρινείς με το άλλο άτομο και να λέτε στον σύντροφό σας τι ακριβώς θέλετε. Εάν δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό, υπάρχει πρόβλημα.

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ

Επειδή δεν φοβάστε να μιλήσετε για αυτό, ξέρετε τι αρέσει στο άλλο άτομο. Επικοινωνώντας για το σεξ, γνωρίζεις τον σύντροφό σου τόσο καλά που ξέρεις τι τον εξιτάρει και τι όχι. Για παράδειγμα, γνωρίζετε ότι του αρέσει να του κάνουν μασάζ πριν από το σεξ ή ότι του αρέσει περισσότερο όταν αγγίζετε ορισμένα σημεία, αλλά όχι σε άλλα. Όσο περισσότερο γνωρίζετε τον σύντροφό σας στην κρεβατοκάμαρα, τόσο πιο σεξουαλικά συμβατοί θα είστε.

ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ.

Θα πρέπει να γνωρίζετε ποιες είναι οι προσδοκίες σας όσον αφορά το σεξ, ώστε να μπορείτε να το πείτε στον σύντροφό σας. Ο παράγοντας αυτός είναι ένα τεράστιο μέρος της σεξουαλικής συμβατότητας. Το κομμάτι αυτό περιλαμβάνει να γνωρίζετε τις σεξουαλικές σας προτιμήσεις, τι θέλετε να σημαίνει το σεξ σε μια σχέση και τι περιμένετε από τον σύντροφό σας. Εάν δεν ξέρετε τι θέλετε, μπορεί τελικά να συνειδητοποιήσετε ότι εσείς και ο σύντροφός σας δεν ταιριάζετε καλά.

https://www.instagram.com/p/ChgN8vPBMih/

ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ

Ταιριάζετε σεξουαλικά αν και οι δύο θέλετε να κάνετε σεξ με παρόμοια συχνότητα. Εάν ο ένας από εσάς το θέλει μια φορά το μήνα και ο άλλος πέντε φορές την εβδομάδα, μπορεί να έχετε πρόβλημα. Υπάρχουν φυσικά σκαμπανεβάσματα στη συχνότητα του σεξ σε μια σχέση και στην ατομική λίμπιντο κάθε ατόμου, αλλά δεν θα πρέπει να υπάρχει πολύ μεγάλο χάσμα στο πόσο θέλετε και οι δύο να κάνετε σεξ. Θα μπορούσε να οδηγήσει σε μεγάλα προβλήματα.

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΕΙΤΕ

Ο συμβιβασμός είναι απαραίτητος για τη σεξουαλική συμβατότητα, επειδή δεν υπάρχουν δύο άνθρωποι που να είναι ίδιοι. Εάν μπορείτε με κάποιο τρόπο να συναντηθείτε στη μέση, μπορεί να είστε σε θέση να έχετε μια επιτυχημένη σχέση ακόμα κι αν οι σεξουαλικές σας ορμές διαφέρουν. Οι σεξουαλικές σας διαφορές είναι λιγότερο πιθανό να διαλύσουν τη σχέση σας εάν μπορείτε να εργαστείτε μεταξύ σας ώστε να είστε και οι δύο ικανοποιημένοι. Θα πρέπει και οι δύο να είστε πρόθυμοι να καταβάλετε προσπάθεια για να καλύψετε ο ένας τις ανάγκες του άλλου, ώστε να είστε σεξουαλικά συγχρονισμένοι.

ΕΧΕΤΕ ΟΜΟΙΕΣ ΣΕΞΟΥΑΛΛΙΚΕΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ

Αν στον έναν από εσάς αρέσει το BDSM και στον άλλο αρέσει ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα, θα είναι δύσκολο να λειτουργήσει αυτή η σχέση και να βρεθεί ένας συμβιβασμός. Εάν ο ένας από εσάς θέλει μια ανοιχτή σχέση και ο άλλος όχι, αυτό θα προκαλέσει μόνο προβλήματα μακροπρόθεσμα. Εάν δεν διαφέρετε πολύ στις προτιμήσεις σας, πιθανότατα είστε συμβατοί σεξουαλικά.

ΕΧΕΤΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΟΡΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΙΑ

Και οι δύο άνθρωποι πρέπει να είναι στην ίδια σελίδα σχετικά με το τι σημαίνει απιστία για να είναι σεξουαλικά συμβατοί. Για παράδειγμα, αν ένα άτομο πιστεύει ότι το φλερτ είναι εντάξει και το άλλο το βλέπει ως απιστία, δεν υπάρχει περίπτωση να προχωρήσει καλά. Ή αν είστε ακόμα στο Tinder και ο σύντροφός σας αναστατωθεί όταν το μάθει, δεν είστε στην ίδια σελίδα. Και οι δύο πρέπει να συμφωνήσετε για το ποια συμπεριφορά είναι και ποια δεν είναι αποδεκτή.

https://www.instagram.com/p/CYoU3bJIQk1/

ΕΙΣΤΕ ΑΝΕΤΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΣΑΣ

Δεν φοβάστε να είστε ο εαυτός σας δίπλα στον σύντροφό σας με κάθε τρόπο, ακόμη και στην κρεβατοκάμαρα. Εάν είστε ειλικρινείς σχετικά με αυτό που θέλετε και χρειάζεστε, θα μπορέσετε να έχετε μια πολύ καλύτερη σεξουαλική ζωή με το ερωτικό ταίρι σας. Εάν λέτε ψέματα για αυτό που σας αρέσει, δεν υπάρχει περίπτωση να είστε στην ίδια σελίδα σεξουαλικά. Επιπλέον, ο σύντροφός σας θα στεναχωρηθεί όταν ανακαλύψει ότι δεν ήσασταν αυθεντική.

ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΤΗ ΣΕΞΥΑΛΛΙΚΗ ΣΑΣ ΖΩΗ ΜΕ ΑΛΛΩΝ

Για παράδειγμα, μερικοί άνθρωποι ενδιαφέρονται τόσο πολύ για το πόσο συχνά κάνουν σεξ σε σύγκριση με άλλα ζευγάρια. Στην πραγματικότητα, εφόσον είστε και οι δύο ικανοποιημένοι στο κρεβάτι, δεν έχει σημασία τι κάνει κάποιος άλλος. Κάθε άτομο και κάθε ζευγάρι έχει διαφορετικές επιθυμίες και ανάγκες. Ένα ζευγάρι μπορεί να κάνει σεξ τέσσερις φορές την εβδομάδα ενώ ένα άλλο μόνο μία φορά την εβδομάδα, ωστόσο και τα δύο ζευγάρια είναι ευτυχισμένα. Εάν μπορείτε να εστιάσετε στο πόσο καλό είναι το σεξ και όχι στο πόσο συχνά το κάνετε, θα έχετε πολύ περισσότερες πιθανότητες να ταιριάξετε καλά σεξουαλικά.

ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΓΩΙΣΤΕΣ

Θα πρέπει φυσικά να ικανοποιήσετε τις δικές σας ανάγκες, αλλά πρέπει επίσης να νοιάζεστε για το τι θέλει ο σύντροφός σας. Θα πρέπει να θέλετε να κάνετε τον άλλον χαρούμενο στο κρεβάτι. Εάν εστιάζετε μόνο στον εαυτό σας, δεν υπάρχει περίπτωση να είστε και οι δύο σεξουαλικά ικανοποιημένοι. Τα πράγματα δεν θα είναι πάντα τέλεια, αλλά το να θέλεις να ευχαριστήσεις τον άλλον είναι μια σημαντική προϋπόθεση. Οι συμβατοί ερωτικοί σύντροφοι νοιάζονται ο ένας για τον άλλον όσο νοιάζονται για τον εαυτό τους.

Διαβάστε επίσης

ΣΧΕΣΕΙΣ

Δείτε τι συμβαίνει όταν σας περιβάλλουν τοξικά άτομα

Οι τοξικές σχέσεις αλλάζουν τον εαυτό σας και δημιουργούν πολλαπλές αρνητικές συνέπειες στη ζωή σας

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αποδείξεις ότι δεν σε αγάπησε ποτέ και πώς να το(ν) ξεπεράσεις

Έλα αρκετά χρόνο σπατάλησες, άνοιξε τα μάτια σου και μάζεψε την καρδιά σου

ΣΧΕΣΕΙΣ

Έξι βήματα για το πώς να διαφωνείτε πιο αποτελεσματικά

Ακολουθεί ένας οδηγός για το πώς να διαφωνείτε με σεβασμό και κατανόηση.

Προτεινόμενα

CELEBS

Σελίν Ντιόν: «Αν δεν μπορώ να περπατήσω, θα μπουσουλήσω! Δε θα σταματήσω»

Ανατριχιάζουν όσα αναφέρει στο ντοκιμαντέρ για τη ζωή της

SELF-LOVE

Γιατί η ανάγνωση βιβλίων είναι η καλύτερη self-loving πράξη στην οποία μπορείς να επενδύσεις

Ξεκίνα με μια βόλτα στο βιβλιοπωλείο της γειτονιάς σου

BEAUTY NEWS

Οι ολοκαίνουργιες καλοκαιρινές Limited Edition συλλογές της The Body Shop ευωδιάζουν Yuzu και Bluebell

Μπείτε σε καλοκαιρινό mood με τις ολοκαίνουργιες καλοκαιρινές Limited Edition συλλογές της The Body Shop