Τι είναι το thawing και πώς αυτό επικρατεί στο dating το 2023;

Ποια είναι η τάση στις σχέσεις που παρατηρείται όλο και περισσότερο το τελευταίο διάστημα;

Ναταλία Πετρίτη

Το βλέπεις όλο και πιο συχνά στον διεθνή Τύπο και στις καταγραφές των τάσεων του σύγχρονου dating, όμως δεν γνωρίζεις περί τίνος πρόκειται. Ο λόγος για το thawing, το σύγχρονο trend που όλο και περισσότερος κόσμος φαίνεται πως ακολουθεί το τελευταίο διάστημα και δεν είναι άλλο από το λεγόμενο «ξεπάγωμα».

Το thawing είναι ουσιαστικά η περίπτωση κατά την οποία αρχίζουμε να βγαίνουμε ξανά με ένα άτομο με το οποίο βγαίναμε στο παρελθόν και οι σχέσεις μας είχαν «παγώσει». Αυτό μπορεί να έχει συμβεί είτε επειδή έτυχε να γνωρίσουμε κάποιον άλλον και λίγα ραντεβού αργότερα να συνειδητοποιήσουμε πως δεν είναι ο κατάλληλος για εμάς, είτε λόγω κακού timing και άλλων καταστάσεων.

Η αναζωπύρωση μιας σχέσης από το παρελθόν μπορεί να προκύψει έπειτα από μια τυχαία συνάντηση ή μια επαφή μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα και να πάρει χρόνο. Στην περίπτωση όμως του thawing, υπάρχει και από τις δύο πλευρές υπομονή και θέληση ώστε να ξαναχτιστεί ό,τι υπήρχε.

Δεν είναι λίγες οι φορές που ίσως αξίζει να πάρει κανείς το ρίσκο για μια δεύτερη ευκαιρία σε έναν άνθρωπο, μιας που καμιά φορά αυτό μπορεί να οδηγήσει σε θεαματικά αποτελέσματα. Προσοχή όμως: αν τα πρώτα δείγματα συμπεριφοράς διέθεταν και μπόλικα red flags, καλό είναι να κάνεις ένα συμβούλιο με τις κολητές σου προτού κάνεις και εσύ thawing με ένα πρόσωπο από το παρελθόν… 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares