Skip to main content

ΣΧΕΣΕΙΣ

Τι λένε τα άστρα για την αγάπη, το σεξ και τις σχέσεις για τον Μάιο

Το ωροσκόπιο της αγάπης του Μαΐου λέει ότι μια βασική σχέση μπορεί να «επισκιαστεί» από τη ζωή σας



Μόλις είστε διατεθειμένοι να τα παρατήσετε, η ερωτική σας ζωή σίγουρα θα αλλάξει προς το καλύτερο. Το ερωτικό σας ωροσκόπιο για τον Μάιο είναι λίγο έντονο, ειδικά με την επανεμφάνιση πρώην, κάτι που μπορεί να προκαλέσει έλλειψη σαφήνειας γύρω από το μέλλον της ερωτικής σας ζωής. Αν και ο Μάιος έχει μια ταραχώδη αρχή, οι αρχικές διελεύσεις θα μπορούσαν να προσφέρουν απίστευτη σαφήνεια που μπορεί να σας βοηθήσει να σταθεροποιήσετε το ταξίδι σας στον έρωτα και το σεξ καθ' όλη τη διάρκεια του υπόλοιπου μήνα.

Καθώς η κοσμική ενέργεια του Μαΐου ξεδιπλώνεται, μπορεί να αισθάνεστε ότι στέκεστε στον γκρεμό κάποιου σημαντικού στην ερωτική σας ζωή. Τι θα γίνει αυτό το μήνα; Συνεχίστε να διαβάζετε για το ωροσκόπιο του ζωδίου σας ή/και του ωροσκόπου σας:

Πώς θα επηρεάσουν οι πλανήτες την ερωτική σας ζωή αυτόν τον μήνα

Κριός

Αφήστε τους να φύγουν, Κριοί! Ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσετε τις ρομαντικές και σεξουαλικές εμπλοκές στη ζωή σας κατά τη διάρκεια της σεληνιακής έκλειψης της Πανσελήνου στον Σκορπιό στις 5 Μαΐου. Αυτό που πρόκειται να γίνει σίγουρα θα παραμείνει και θα μεταμορφώσει την ερωτική σας ζωή με υπέροχους τρόπους. Αλλά ό,τι είναι γραφτό να πάει θα ωθηθεί ακριβώς έξω από το κοσμικό κατά τη διάρκεια αυτής της μοιραίας αλλά απρόβλεπτης έκλειψης. Μετά από αυτή την έκλειψη, η επιθυμία σας για ρομαντισμό μπορεί να αλλάξει όταν η Αφροδίτη εισέλθει στον Καρκίνο. Αντί να αναζητάτε ενθουσιώδεις συγκινήσεις ή πάθος υψηλής τάσης, αυτή η ενέργεια της Αφροδίτης μπορεί να σας ενθαρρύνει να σκεφτείτε τη ζωή που θέλετε να χτίσετε με τον αγαπημένο σας.

Δεδομένου ότι το σύστημα αξιών σας μπορεί να αλλάξει μέχρι τη στιγμή που η πορεία του Ερμή κατευθύνεται στον Ταύρο στις 14 Μαΐου, αυτή θα μπορούσε να είναι η κοσμική ενθάρρυνση που χρειάζεστε για να αναζητήσετε σταθερότητα στην ερωτική σας ζωή. Ορίστε την πρόθεση να εκδηλώσετε έναν σύντροφο και μια σχέση που θα ξεπεράσει τις προσδοκίες σας κατά τη διάρκεια της νέας σελήνης στον Ταύρο. Μέχρι το τέλος του μήνα, δώστε προτεραιότητα στα προκαταρκτικά παιχνίδια στην κρεβατοκάμαρα, όταν ο Άρης εισέλθει στον Λέοντα στις 20 Μαΐου. Λάβετε υπόψη ότι αυτό θα μπορούσε να είναι μια γόνιμη αρειανή διέλευση, επομένως η σεξουαλική προσοχή εξαρτάται από τη διακριτική σας ευχέρεια και του συντρόφου σας.

Ταύρος

Μπορεί στις αρχές Μαΐου να νιώσετε εκτός του στοιχείου σας, Ταύρoi. Συνήθως, σας αρέσει να έχετε τον έλεγχο για να προβλέψετε όλα όσα θα συμβούν στην ερωτική σας ζωή. Όπως και να το προσπαθήσετε, θα πρέπει να αντιμετωπίσετε το να νιώθετε ανεξέλεγκτα στην αγάπη κατά τη διάρκεια της πανσελήνου και μερικής έκλειψης σελήνης στον Σκορπιό στις 5 Μαΐου. Θα υπάρχουν ρωγμές όπως είναι προορισμένο, οπότε θεωρήστε αυτήν την έκλειψη ένα μοιραίο γεγονός στον έρωτά σας, τη ζωή και τη σχέση σας. Ευτυχώς, μπορείτε να ανοίξετε ξανά τη συζήτηση για τα όρια και τις προσδοκίες σας για μια σχέση όταν η Αφροδίτη εισέλθει στον Καρκίνο λίγες μέρες αργότερα.

Όταν η πορεία του Ερμή κατευθύνεται στο ζώδιό σας στις 14 Μαΐου, μπορεί να αισθάνεστε περισσότερο σαν τον συνηθισμένο σας εαυτό, κάτι που θα σας βοηθήσει να αισθανθείτε πιο σίγουροι για την ερωτική σας ζωή. Θα είναι πολύ πιο εύκολο να καταλάβετε την άποψή σας όταν ο Ερμής είναι άμεσος, γι' αυτό κρατήστε τυχόν σημαντικές συζητήσεις για μετά τις 14 Μαΐου. Αλλά μην εκπλαγείτε αν ξεκινήσετε έναν νέο κύκλο αυτοσυγκέντρωσης μεταξύ της υψωμένης νέας σελήνης στο ζώδιό σας και του Δία στο ζώδιό σας. Περιποιηθείτε τον εαυτό σας όπως θέλετε να σας φερθεί ο αγαπημένος σας κατά τη διάρκεια αυτού του νέου κύκλου!

https://www.instagram.com/p/Crsh35DN2Lx/

Δίδυμοι

Η σεξουαλική υγεία είναι ένας σημαντικός παράγοντας που πρέπει να λάβετε υπόψη στην ερωτική σας ζωή, Δίδυμοι. Δεδομένου ότι ο αισθησιακός Σκορπιός κυριαρχεί στον 6ο οίκο της υγείας σας, ίσως χρειαστεί να είστε πιο ευσυνείδητοι για τους σεξουαλικούς κινδύνους. Καθώς η σεληνιακή έκλειψη της Πανσελήνου στον Σκορπιό πλησιάζει στις 5 Μαΐου, ίσως είναι καιρός να παρακολουθήσετε τη σεξουαλική σας υγεία. Μη φοβάστε να υποβληθείτε σε εξετάσεις για το ένα ή το άλλο πράγμα κατά τη διάρκεια αυτού του σεληνιακού φαινομένου. Μπορεί να εκπλαγείτε από τα αποτελέσματά σας ή από ποιος εραστής απευθύνεται σε εσάς για να αποκαλύψει τα αποτελέσματά του.

Κατά τη διάρκεια του υπόλοιπου Μαΐου, μπορεί να αναρωτιέστε τι «πραγματικά» επιθυμείτε στην αγάπη. Ως άστατο ζώδιο του αέρα, μπορεί να είναι δύσκολο να ξέρετε τι θέλετε, αλλά μπορεί να αισθάνεστε πιο ψυχικά προσγειωμένοι όταν εξετάζετε τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας όταν η πορεία του Ερμή κατευθύνεται στις 14 Μαΐου. Εάν θέλετε να ανοιχτείτε λίγο περισσότερο σε έναν ειδικό, τότε θα έχετε άφθονο χρόνο για να το κάνετε τους επόμενους έξι μήνες μετά τη νέα σελήνη στον Ταύρο. Επιπλέον, θα επιστρέψετε στο να νιώθετε σαν τον συνηθισμένο σας ερωτευμένο εαυτό σε χρόνο μηδέν, μόλις ο ήλιος μπει στο ζώδιό σας και η σεζόν σας ξεκινήσει στις 21 Μαΐου!

Καρκίνος

Κάντε μια παύση με αιτία, Καρκίνοι. Η ερωτική σας ζωή γίνεται απίστευτα έντονη, οπότε ίσως είναι καιρός να την δροσίσετε όταν ο Πλούτωνας σταθμεύει ανάδρομα στον Υδροχόο στις αρχές Μαΐου. Αντί να βουτήξετε σε μια οριακή εμμονική εμπλοκή, κάντε ένα βήμα πίσω για να εργαστείτε στην ερωτική σας ζωή και να εστιάσετε στην οικειότητα. Μέρος αυτού μπορεί να είναι μέσω της ενδοσκόπησης, καθώς μπορεί να έχετε κάποιες συνήθειες που πρέπει να δουλέψετε. Ο χρόνος για να αφήσετε τυχόν αναστολές θα είναι κατά τη διάρκεια της σεληνιακής έκλειψης της Πανσελήνου στον Σκορπιό γύρω στις 5 Μαΐου.

Μετά την έκλειψη, περιμένετε να νιώσετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση με την εμφάνισή σας όταν η Αφροδίτη εισέλθει στο ζώδιό σας. Η ενσωμάτωση αυτής της ενέργειας της Αφροδίτης θα σας βοηθήσει να νιώσετε όμορφα και μαγνητικά, κάτι που θα σας βοηθούσε να αισθάνεστε πιο σίγουροι σε ρομαντικές καταστάσεις. Ίσως είναι καιρός να δώσετε μια ευκαιρία σε μια σύνδεση εάν είστε έτοιμοι να κάνετε ένα άλμα πίστης μετά τους σταθμούς του Ερμή απευθείας στον Ταύρο. Ανεξάρτητα από την κατάσταση της σχέσης σας, η φιλία θα είναι σημαντική όταν ο Δίας εισέλθει στον Ταύρο στις 16 Μαΐου. Θέστε την πρόθεσή σας να έχετε μια σταθερή βάση φιλίας στην ερωτική σας ζωή, καθώς αυτό μπορεί να εμβαθύνει την οικειότητά σας κατά τη νέα σελήνη στον Ταύρο.

 https://www.instagram.com/p/CrreCSbMwKZ/

Λέων

Κάνε ένα βήμα πίσω για να σκεφτείς τι θέλεις και τι χρειάζεσαι στις σχέσεις σου πριν κάτι προχωρήσει στο απροχώρητο, Λέων. Έχετε χρόνο να αλλάξετε την άποψή σας για την αγάπη μόλις ο Πλούτωνας κάνει ανάδρομη στάση στον Υδροχόο την 1η Μαΐου. Ο ανάδρομος Πλούτωνας είναι η τέλεια στιγμή για να αποκτήσετε αυθεντικά τις προσδοκίες σας στην αγάπη, ειδικά αν θέλετε να μεταμορφώσετε τη σχέση σας ή με τον σύντροφό σας. Αυτό μπορεί να απαιτήσει να αφήσετε το παρελθόν και οτιδήποτε σας κρατά πίσω από προηγούμενες σχέσεις κατά τη διάρκεια της πανσελήνου της σεληνιακής έκλειψης στον Σκορπιό.

Η κίνηση προς τα εμπρός θα είναι πολύ πιο εύκολη όταν η πορεία του Ερμή κατευθύνεται στον Ταύρο γύρω στις 14 Μαΐου. Χρησιμοποιήστε την ανάδρομη για να σκεφτείτε πόσο ανοιχτοί θέλετε να είστε στην ερωτική σας ζωή. Εξάλλου, όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα πάνω σας μόλις ο Δίας εισέλθει στον Ταύρο και στη συνέχεια η νέα σελήνη στον Ταύρο. Έτσι, αυτός θα μπορούσε να είναι ένας εξαιρετικά δημοσιοποιημένος κύκλος, ο οποίος θα μπορούσε να σας βοηθήσει να προσελκύσετε νέα αγάπη ή να νιώσετε άνετα να μοιραστείτε τη σχέση σας με τον υπόλοιπο κόσμο. Δεδομένου ότι ο Άρης θα είναι στο ζώδιό σας μέχρι τα τέλη Μαΐου, μπορεί να αισθάνεστε πιο σίγουροι όταν είστε διεκδικητικοί για τις ρομαντικές σας προσπάθειες και επιθυμίες.

Παρθένος

Σε τι θέλεις να δώσεις προτεραιότητα, Παρθένε; Τώρα είναι η ώρα να καταλάβετε τι πρέπει να δουλέψετε για να βρείτε χρόνο για τους προσωπικούς σας στόχους, τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες και την ερωτική σας ζωή, όταν η πορεία του Πλούτωνα είναι ανάδρομη στον Υδροχόο. Μπορείτε να τα κάνετε όλα, αλλά ο ανάδρομος Πλούτωνας είναι η κοσμική σας υπενθύμιση ότι δεν χρειάζεται να καείτε. Προσαρμόστε την ισορροπία επαγγελματικής και προσωπικής ζωής για να παραμείνετε παραγωγικοί, ενώ έχετε ακόμα χρόνο να εξερευνήσετε την αγάπη.

Μετά την ανάδρομη πορεία, μπορεί να νιώσετε περισσότερο διατεθειμένοι να καλλιεργήσετε τις ρομαντικές σας επιθυμίες και όνειρα όταν η Αφροδίτη εισέρχεται στον Καρκίνο. Αντί να τρέχετε, η Αφροδίτη στον Καρκίνο μπορεί να σας βοηθήσει να αναλάβετε το προβάδισμα με τις επιθυμίες της καρδιάς σας. Οι φιλίες σας θα έρθουν στο επίκεντρο, οπότε μπορεί να υπάρξει ένας φίλος που θα μπορούσε να γίνει ρομαντικό ενδιαφέρον ή θα μπορούσατε να γνωρίσετε πρώτα κάποιον νέο ως φίλο. Προς το τέλος του μήνα, ίσως είναι καιρός να ξεπεράσετε τη ζώνη άνεσής σας στην αγάπη για να επεκταθείτε σε αυτό το ταξίδι όταν ο Δίας εισέλθει στον Ταύρο στις 16 Μαΐου και στη συνέχεια η νέα σελήνη στον Ταύρο στις 19 Μαΐου. Αυτή θα μπορούσε να είναι μια εξαιρετική στιγμή για να βουτήξετε τα πόδια σας σε νέα νερά αν θέλετε να κάνετε ένα άλμα πίστης με τις ρομαντικές σας επιθυμίες.

https://www.instagram.com/p/CruhKTyPlzU/

Ζυγός

Τι χρειάζεσαι στην κρεβατοκάμαρα, Ζυγέ; Οι σεξουαλικές σας επιθυμίες μπορεί να γίνουν συντριπτικές όταν η πορεία του Πλούτωνα θα είναι ανάδρομη στον Υδροχόο στις αρχές Μαΐου. Σκεφτείτε τι έχει συμβεί μέσα και έξω από την κρεβατοκάμαρα από τα τέλη Μαρτίου μέχρι τώρα. Ωστόσο, οι ανάγκες σας έχουν ικανοποιηθεί ή δεν έχουν ικανοποιηθεί, θα αποτελέσουν σημείο έντονης ενδοσκόπησης κατά την ανάδρομη πορεία του Πλούτωνα. Αν και αυτή η ανάδρομη κίνηση μπορεί να είναι προκλητική, ίσως είναι καιρός να τιμήσετε τις μοναδικές σας στροφές, τις σεξουαλικές ανάγκες και τη σεξουαλική σας ορμή.

Το να μιλήσετε για τα θέματα οικειότητας και τις προσδοκίες σας μπορεί να είναι πιο εύκολο όταν ο Ερμής κατευθυνθεί στον Ταύρο στις 14 Μαΐου. Μόλις γίνει ευθύς, χρησιμοποιήστε τις επικοινωνιακές δυνάμεις του Ερμή για να ανοιχτείτε στον σύντροφό σας ή στον εαυτό σας σχετικά με τον αισθησιασμό σας. Δεδομένου ότι ο Ερμής στον Ταύρο είναι λίγο πιο απτός, θα μπορούσατε ακόμη και να δείξετε στον σύντροφό σας τι θέλετε να συμβεί στην κρεβατοκάμαρα. Μέχρι τη στιγμή που ο Δίας εισέλθει στον Ταύρο και στη συνέχεια η νέα σελήνη στον Ταύρο, αυτό θα μπορούσε να γίνει ένας αισθησιακά εστιασμένος κύκλος για εσάς. Ωστόσο, μπορεί να χρειαστεί να διατηρήσετε ισχυρά όρια και προσδοκίες για να αποφύγετε να διασκεδάσετε τυχόν ρομαντικές αγκυλώσεις. Μέρος αυτού μπορεί να συνεπάγεται τη διατήρηση της αγάπης και των χρημάτων ξεχωριστά στην ερωτική σας ζωή.

Σκορπιός

Τίμα το άτομο που έχεις γίνει, Σκορπιέ. Σκεφτείτε πόσο μακριά έχετε φτάσει ως άτομο και σύντροφος όταν η πανσέληνος θα ανατείλει στις 5 Μαΐου. Αυτός ο σεληνιακός κύκλος θα ολοκληρωθεί με έναν μοιραίο αλλά απρόβλεπτο τρόπο, οπότε αυτό μπορεί να είναι το κοσμικό σας σύνθημα αποδεχτείτε το άτομο και τον σύντροφο που είστε τώρα. Η συμπόνοια και η αγάπη για τον εαυτό σας θα είναι απαραίτητα για να ξεπεράσετε αυτήν την έκλειψη, καθώς μπορεί να χρειαστεί να αποδεχτείτε πόσο μακριά έχετε φτάσει για να γίνετε αυτό που είστε με αυτό το παραλήρημα.

Μετά από αυτό το σεληνιακό φαινόμενο, θα έχετε μια καλύτερη ιδέα για το τι θέλετε και τι χρειάζεστε σε μια ρομαντική σχέση από τη στιγμή που η πορεία του Ερμή κατευθύνεται στον Ταύρο στα μέσα Μαΐου. Μόλις έρθετε απευθείας, περιμένετε να αισθανθείτε πιο σίγουροι για την επικοινωνία των επιθυμιών σας για αγάπη. Το να έχετε μια ξεκάθαρη ιδέα για την ερωτική σας ζωή θα βοηθήσει τις ευκαιρίες σας για αγάπη να απογειωθούν μόλις ο Δίας εισέλθει στον Ταύρο και στη συνέχεια η νέα σελήνη στον Ταύρο. Ο νέος Δίας και σεληνιακός κύκλος θα είναι η ώθηση που χρειάζεστε για να σταθεροποιήσετε τις ρομαντικές σας επιθυμίες, επομένως αυτή θα μπορούσε να είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ξεκινήσετε μια νέα σχέση ή να μεταφέρετε την τρέχουσα σχέση σας στο επόμενο επίπεδο.

https://www.instagram.com/p/CgCQnVSsa0p/

Τοξότης

Ποιος θα δει τον αληθινό σου εαυτό, Τοξότη; Το να είσαι ανοιχτός και ευάλωτος δεν έρχεται εύκολα σε ένα χαρούμενο ζώδιο όπως εσύ. Αλλά αν θέλετε να προσκαλέσετε έναν ξεχωριστό άνθρωπο σε ένα βαθύτερο, πιο περίπλοκο κομμάτι της ζωής σας, τότε η σεληνιακή έκλειψη της Πανσελήνου στον Σκορπιό στις 5 Μαΐου θα είναι η κατάλληλη στιγμή για να το κάνετε. Η έκλειψη υποδηλώνει μια μοιραία αλλά απροσδόκητη κορύφωση, οπότε μπορεί να μην ξέρετε πώς θα αντιδράσει ο εραστής σας στον πραγματικό σας εαυτό μέχρι να προσπαθήσετε. Το να βάλεις τον εαυτό σου έξω δεν θα είναι εύκολο, αλλά θα μπορούσε να σου φέρει τη διαύγεια που χρειάζεσαι στην ερωτική σου ζωή.

Λίγες μέρες αργότερα, μπορεί να νιώσετε περισσότερο διατεθειμένοι να καλλιεργήσετε τη συναισθηματική οικειότητα που μπορεί να λαχταράτε στην ερωτική σας ζωή όταν η Αφροδίτη εισέρχεται στον Καρκίνο. Αν και αυτό θα μπορούσε να είναι μια συγκινητική διέλευση της Αφροδίτης για την εμβάθυνση ενός οικείου δεσμού, θα μπορούσε επίσης να γίνει συναισθηματικά μπερδεμένο αν αναλάβετε έναν γονικό ρόλο με τον σύντροφό σας. Το συμπέρασμα θα είναι να ξέρετε πότε πρέπει να αποσυρθείτε ακόμα κι αν νιώθετε έντονα την ανάγκη να φροντίζετε τον εραστή σας. Μέχρι το τέλος του μήνα, ο ήλιος θα είναι στους Διδύμους που θα πυροδοτήσει μια έντονη επιθυμία να εξερευνήσετε τις επιλογές σας στην αγάπη.

Αιγόκερως

Εστιάστε στα συστήματα αξιών σας στις αρχές Μαΐου, Αιγόκεροι. Μόλις η πορεία του Πλούτωνα γίνει ανάδρομη στον Υδροχόο, μπορεί να νιώσετε έμπνευση να αναζητήσετε κάτι πιο ουσιαστικό στην ερωτική σας ζωή. Οι επιθυμίες σας για αυθεντικότητα, ελευθερία και φιλία θα έρθουν στο επίκεντρο κατά την ανάδρομη πορεία του Πλούτωνα. Εάν δεν λαμβάνετε τέτοιες πτυχές στην ερωτική σας ζωή, τότε θα είναι καιρός να αλλάξετε τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζετε τα ζητήματα της καρδιάς. Σε τελική ανάλυση, θα είναι καιρός να αναζητήσετε μεγαλύτερη οικειότητα μέσω της ευαλωτότητας κατά τη διάρκεια της πανσελήνου μερικής έκλειψης Σελήνης στον Σκορπιό στις 5 Μαΐου.

Έχοντας κατά νου και τις δύο διελεύσεις, μπορεί να αισθάνεστε πιο σίγουροι για την ανατροφοδότηση των ρομαντικών σας προσπαθειών όταν η Αφροδίτη εισέρχεται στο αντίθετο ζώδιό σας, τον Καρκίνο. Σε τελική ανάλυση, επιθυμείτε έναν ερωτικό σύντροφο και μια συναισθηματικά υγιή σχέση, γι' αυτό χρησιμοποιήστε αυτήν την ενέργεια της Αφροδίτης για να πετύχετε αυτό που αναζητάτε. Επιπλέον, μπορεί να είναι πιο εύκολο να ξεκαθαρίσετε τις επιθυμίες σας για σεξ, ευχαρίστηση και χαρά στην ερωτική σας ζωή όταν ο Ερμής κατευθύνεται στον Ταύρο στις 14 Μαΐου. Δεδομένου ότι η νέα σελήνη στον Ταύρο θα ακολουθήσει λίγο μετά, θεωρήστε αυτή μια εξαιρετική ευκαιρία για να ρυθμίσετε πρόθεση ότι η σταθερότητα και η ασφάλεια στον έρωτα θα ξεδιπλωθούν μέσα στους επόμενους έξι μήνες.

 https://www.instagram.com/p/CozmsFEsERX/

Υδροχόος

Ως ελεύθερο πνεύμα, υπάρχουν στιγμές που ακόμα κι εσύ λαχταράς την αγάπη, Υδροχόε. Ο Μάιος μπορεί να είναι η ανατροπή που χρειάζεστε στην ερωτική σας ζωή όταν ο Πλούτωνας σταθμεύσει ανάδρομος στο ζώδιό σας. Είναι καιρός να μπείτε μέσα σας για να σκεφτείτε τι θέλετε και τι χρειάζεστε στην αγάπη. Αλλά πρώτα, ίσως χρειαστεί να εξασκήσετε την αποδοχή του εαυτού σας, καθώς θα χρειαστεί να είστε ευάλωτοι με την ερωτική σας ζωή. Ευτυχώς, μπορεί να έχετε την ευκαιρία να ενσωματώσετε αργά αλλά σταθερά την αναζήτησή σας για την αγάπη στην καθημερινότητά σας όταν η Αφροδίτη μπει στον Καρκίνο στις 7 Μαΐου.

Κατά τη διάρκεια του υπόλοιπου μήνα, ίσως χρειαστεί να εστιάσετε σε αυτά που πρέπει να δουλέψετε στην ερωτική σας ζωή. Μπορεί να υπάρχουν κάποιες έμφυτες συνήθειες ή προδιαθέσεις που έχουν εμφανιστεί κατά τη διάρκεια του ανάδρομου Ερμή. Μέχρι τη στιγμή που η πορεία του Ερμή κατευθύνεται στον Ταύρο στις 14 Μαΐου, μπορεί να έχετε μια πιο ξεκάθαρη ιδέα για το τι πρέπει να δουλέψετε εάν θέλετε να χτίσετε μια ζωή με κάποιον. Εάν είστε έτοιμοι να πάρετε αυτό το ρίσκο, τότε βάλτε την πρόθεση να βρείτε κάποιον με τον οποίο θέλετε να μοιραστείτε τη ζωή σας κατά τη νέα σελήνη στον Ταύρο στο τέλος του μήνα. Τότε αφήστε τον Δία στον Ταύρο να απογειωθεί αργά αλλά σταθερά με τις σεληνιακές σας εκδηλώσεις!

Ιχθύς

Το ταξίδι σας στην οικειότητα κλείνει απροσδόκητα στις αρχές Μαΐου, Ιχθύς. Όταν η σεληνιακή έκλειψη της πανσέληνου ανατέλλει στον Σκορπιό, αυτό θα σηματοδοτήσει ένα μοιραίο αλλά απροσδόκητο κλείσιμο στο πνευματικό σας ταξίδι στην αγάπη. Σκεφτείτε τι έχετε μάθει για τον εαυτό σας που μπορεί να βελτιώσει το ταξίδι σας καθώς προχωράτε από αυτό το κεφάλαιο. Λίγο μετά, μπορεί να αισθάνεστε πιο ιδεαλιστές για την ερωτική σας ζωή όταν η Αφροδίτη εισέρχεται στον Καρκίνο. Παρόλο που αυτή η ενέργεια της Αφροδίτης είναι γλυκιά, μπορεί να περιπλέξει τις σεξουαλικές επιθυμίες εάν επενδύσετε συναισθηματικά.

Ευτυχώς, μπορεί να είναι πολύ πιο εύκολο να συζητήσετε τα όριά σας και τις προσδοκίες σας όταν ο Ερμής κατευθύνεται στον Ταύρο στις 14 Μαΐου. Μόλις πάψει να είναι ανάδρομος, οι συνομιλίες σας θα είναι πολύ πιο ομαλές. Επιπλέον, ίσως να είστε έτοιμοι να συζητήσετε τα επόμενα βήματα που μπορεί να θέλετε να κάνετε μόλις ο Δίας εισέλθει στον Ταύρο. Ορίστε την πρόθεσή σας να αντιμετωπίσετε τα θέλω και τις επιθυμίες σας για την ερωτική σας ζωή τους επόμενους έξι μήνες μετά τη νέα σελήνη στον Ταύρο στις 19 Μαΐου. Θα μπορούσατε ακόμη και να εκδηλώσετε ότι θα λάβετε ξεκάθαρα σημάδια από το σύμπαν για να ξέρετε πότε θα είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνετε αυτή τη συνομιλία.

Διαβάστε επίσης

ΣΧΕΣΕΙΣ

Οι 11 πιο απαραίτητες δεξιότητες των επιτυχημένων συντρόφων

Ποιες στάσεις και συμπεριφορές χρειάζονται στις ευτυχισμένες μακροχρόνιες σχέσεις

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να διαφωνείς με «επιτυχία» – χρήσιμες συμβουλές από τους ειδικούς

Το να ξέρεις πώς να «μαλώνεις» είναι σωτήρια δεξιότητα στη σχέση σου, μάθε πώς να την αποκτήσεις

ΣΧΕΣΕΙΣ

Συμπεριφορές που προδίδουν ότι κάποιος σας αντιπαθεί

Πώς να καταλάβετε ότι κάποιος δεν χαίρεται και πολύ όταν σας βλέπει, ακόμα κι αν δεν το παραδέχεται

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.