Skip to main content

ΣΧΕΣΕΙΣ

5 απλά πράγματα που πρέπει να κάνεις καθημερινά για μια καλύτερη σχέση

Ακολούθα το playbook και δεν θα σε απογοητεύσει!



Υπάρχουν μερικές πράξεις και χειρονομίες, που αν μπουν ευλαβικά στην καθημερινότητα μιας σχέσης μπορούν να την κάνουν ομολογουμένως καλύτερη, ενισχύοντας την ποιότητά της και τη διάρκεια στον χρόνο. Ακολουθούν πέντε από αυτές στις οποίες και μπορείς να κάνεις focus.

Επένδυσε στην επικοινωνία

Κάντε από κοινού μια προσπάθεια να επικοινωνείτε ανοιχτά και ειλικρινά με τον σύντροφό σας καθημερινά. Ρωτήστε ο ένας τον άλλο πώς ήταν η μέρα σας και ακούστε ενεργά τις απαντήσεις σας, χωρίς επίκριση. Μοιραστείτε τι έχετε στο μυαλό σας και τι συμβαίνει στη ζωή σας. Η τακτική επικοινωνία μπορεί να βοηθήσει και τους δύο συντρόφους να αισθάνονται ότι τους ακούνε και τους εκτιμούν και θα αποτρέψει τις όποιες παρεξηγήσεις μέσα στη σχέση.

Περάστε ποιοτικό χρόνο μαζί

Αφιερώστε χρόνο κάθε μέρα μόνο για τους δυο σας, ο οποίος θα είναι όμως ποιοτικός. Είτε πρόκειται για μια βραδινή βόλτα, ένα κοινό γεύμα ή για αγκαλιές παρακολουθώντας μια σειρά, αυτή η συνήθεια θα σας δώσει την ευκαιρία να συνδεθείτε έντονα και να ενισχύσετε το δέσιμό σας.

Δώστε βάση στις μικρές χειρονομίες

Κάντε μικρά πράγματα για να δείξετε στον σύντροφό σας ότι νοιάζεστε. Αυτό θα μπορούσε να είναι από το να φτιάξετε πρωινό στο κρεβάτι ή να αφήσετε ένα σημείωμα αγάπης στο μαξιλάρι πριν φύγετε. Αυτές οι μικρές χειρονομίες μπορούν να έχουν μεγάλο αντίκτυπο στο πώς νιώθει ο σύντροφός σας για τη σχέση στην οποία βρίσκεστε.

Μην ξεχνάτε το φυσικό άγγιγμα

Το σωματικό άγγιγμα είναι ένα σημαντικό μέρος της οικειότητας και της σύνδεσης που αναπτύσσεται σε μια σχέση. Αγκαλιάστε, φιλήστε ή κρατήστε τα χέρια με τον σύντροφό σας κάθε μέρα, με ευλάβεια. Αυτές οι μικρές χειρονομίες μπορούν να σας βοηθήσουν να εμβαθύνετε τη συναισθηματική και σωματική σας σχέση και να δείξετε στον σύντροφό σας ότι είστε εκεί για εκείνον.

Δείξτε την εκτίμησή σας

Αφιερώστε χρόνο κάθε μέρα για να εκφράσετε ευγνωμοσύνη για τον σύντροφό σας και για όσα συνεισφέρει στη ζωή σας. Πείτε του τι θαυμάζετε και τι εκτιμάτε σε εκείνον. Αυτό μπορεί να βοηθήσει και τους δύο συντρόφους να νιώσουν μεγαλύτερη αξία και εκτίμηση, και να εμπνεύσει μια μεγαλύτερη αίσθηση αγάπης και στοργής.

Διαβάστε επίσης

ΣΧΕΣΕΙΣ

Βρες τις (12) διαφορές: ο έρωτας στα 20 και ο έρωτας στα 30

Αλλάζεις και αλλάζουν κι οι ορισμοί και οι τρόποι σου για την αγάπη – και αυτό είναι καλό!

ΣΧΕΣΕΙΣ

Μαθήματα σχέσεων από την τελευταία σεζόν του New Amsterdam

Χωρίς σπόιλερ σε περίπτωση που δεν την είδατε ακόμα...

ΣΧΕΣΕΙΣ

Γιατί οι ξεχωριστές διακοπές είναι το καλύτερο δώρο…

…που μπορείτε να κάνετε στη μακροχρόνια σχέση σας αυτό το καλοκαίρι

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Ιουλίου

Κρατήστε την ψυχραιμία σας και μην αποσυντονιστείτε

ΣΙΝΕΜΑ

Δείτε τη Lady Gaga στο νέο trailer του Joker: Folie à Deux

Η Harley Quinn της Gaga φέρνει τα πάνω κάτω στο νέο trailer της sequel ταινίας δια χειρός Todd Phillips, με τον Joaquin Phoenix στο πλευρό της

FASHION NEWS

Ο Elon Musk παρουσιάζει ένα AI-generated fashion show με τα διασημότερα πολιτικά πρόσωπα και γίνεται talk of the Internet

Ο ιδρυτής της Space X και κύριος μέτοχος του X βάζει τις διασημότερες πολιτικές προσωπικότητες του κόσμου σε ένα φανταστικό fashion show, που είναι ήδη viral