Skip to main content

ΣΧΕΣΕΙΣ

Η Αφροδίτη στον Λέοντα έρχεται να αναβαθμίσει την ερωτική σου ζωή

Ο πλανήτης της αγάπης θερμαίνει τομείς ρομαντισμού, ευχαρίστησης και στοργής καθώς συνδέεται με τον άγριο Λέοντα στις 5 Ιουνίου



Ο ρομαντισμός βρίσκεται στο επίκεντρο, καθώς η Αφροδίτη στον Λέοντα σας δίνει την αυτοπεποίθηση να αγαπάτε ελεύθερα και το θάρρος να μιλάτε με την καρδιά σας. Μετά την παραμονή της Αφροδίτης στον Καρκίνο τις τελευταίες εβδομάδες, ο πλανήτης της αγάπης θερμαίνει τομείς ρομαντισμού, ευχαρίστησης και στοργής καθώς συνδέεται με τον άγριο Λέοντα στις 5 Ιουνίου.

Από δημιουργικά έργα μέχρι βραδιές ραντεβού, η Αφροδίτη στον Λέοντα έχει να κάνει με τα πράγματα που βάζουν φωτιά στην καρδιά σας. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε περισσότερα για αυτή τη ζεστή και υπερ-ερωτική διέλευση.

 https://www.instagram.com/p/CsnaKfjrQgC/

Τι σημαίνει όταν η Αφροδίτη βρίσκεται στον Λέοντα;

Η Αφροδίτη στον Λέοντα είναι μια στιγμή για μεγαλειώδεις χειρονομίες αγάπης, γενναιοδωρίας με τους άλλους και να μοιράζεσαι τη λατρεία σου με τους ανθρώπους γύρω σου.

Η Αφροδίτη θα περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα στο ζώδιο της φωτιάς, το οποίο περιλαμβάνει μια ενοχλητική ανάδρομη περίοδο μεταξύ 22 Ιουλίου και 3 Σεπτεμβρίου, δίνοντας στην ερωτική σας ζωή μια μικρή παράκαμψη πριν βρείτε ξανά την ισορροπία της. Πέρα από την ανάδρομη, μπορείτε να περιμένετε ότι τα πράγματα θα γίνουν αχνιστά, καθώς ο Λέων σας δίνει τη δυνατότητα να βάλετε σε προτεραιότητα τα πάθη σας και να επιδοθείτε στην άξια αυτοαγάπης (σκεφτείτε: νύχτες με κρασί και αφρόλουτρα υπό το φως των κεριών). Και δεδομένου ότι η Αφροδίτη κυβερνά επίσης την ομορφιά και τη δημιουργικότητα, μπορείτε να ευχαριστήσετε τον Λέοντα που αναδεικνύει τον εσωτερικό σας καλλιτέχνη.

Τι σημαίνει όταν η Αφροδίτη βρίσκεται στον Λέοντα;

Το ταξίδι της Αφροδίτης μέσα από τον εγκάρδιο Λέοντα εμφανίζει την καρδιά και τον εγωισμό σας. Ο Λέων είναι το ζώδιο του θάρρους, της δημιουργικότητας και του πάθους, βάζοντας την ανάλαφρη διασκέδαση και τα αγαπημένα σας χόμπι στην κορυφή της λίστας σας. Μπορεί να νιώσετε έμπνευση για να εκφραστείτε δημιουργικά και να συνεχίσετε από εκεί που σταματήσατε με παλιά έργα.

Η Αφροδίτη στον Λέοντα είναι επίσης μια σημαντική τόνωση της αυτοπεποίθησης, ενισχύοντας το σεξ και την επιθυμία σας για ρομαντισμό. Αυτό συμβαίνει γιατί ο Λέων κυβερνά τον τομέα της ευχαρίστησής σας, πυροδοτώντας τις ηδονιστικές σας τάσεις. Εάν είστε ελεύθεροι, η Αφροδίτη στον Λέοντα μπορεί να αναζωπυρώσει παλιές φλόγες. Θα μπορούσε να είναι μια καλή στιγμή για να επανεξετάσετε τις αξίες και τις ανάγκες σας όσον αφορά την αγάπη. Επειδή ο Λέων βασίζεται στην εμμονή του εαυτού, αυτή θα μπορούσε να είναι η ιδανική στιγμή για τους ελεύθερους να δώσουν προτεραιότητα στην αγάπη για τον εαυτό τους.

Εάν είστε σε μια σχέση, η Αφροδίτη στον Λέοντα μπορεί να σας εμπνεύσει να εμπλουτίσετε τα πράγματα με τον σύντροφό σας. Αυτή η διέλευση σας δίνει μια ματιά στο πώς είναι το μέλλον για εσάς και για αυτόν τον ιδιαίτερο άνθρωπο. Ανεξάρτητα από την κατάσταση της σχέσης σας, ωστόσο, μη διστάζετε όταν πρόκειται να εκφράσετε στοργή. Είναι μια καλή στιγμή να είσαι λίγο παραπάνω ρομαντικός.

Αλλά όπως όλα τα ζώδια, ο Λέων έχει μια σκοτεινή πλευρά που μπορεί να εμφανιστεί κατά τη διάρκεια της Αφροδίτης στον Λέοντα. Πρώτον, μπορεί να βρεθείτε πολύ πεισματάρης και περήφανος για το καλό σας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, κάτι που θα μπορούσε να προκαλέσει τριβές στις σχέσεις σας. Είναι καλή ιδέα να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να αποφύγετε τις φλογερές και παθιασμένες απαντήσεις στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Παρακάτω, δείτε πώς η Αφροδίτη στον Λέοντα μπορεί να επηρεάσει το ζώδιό σας και πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε τη δύναμη αυτής της διέλευσης που αναζητάτε την ευχαρίστηση.

Κριός

Η Αφροδίτη στον Λέοντα πυροδοτεί τα πάθη σου με μεγάλο τρόπο, Κριέ. Θα μπορούσε επίσης να ενεργοποιήσει το εσωτερικό σας παιδί, επομένως το να επιδοθείτε σε όλες τις αγαπημένες σας ασχολίες —όπως να ζωγραφίζετε τα δάχτυλά σας ή να παίζετε έξω— είναι απόλυτα επώνυμα με αυτήν τη μεταφορά. Αλλά τελικά, «είναι μια καλή στιγμή να εστιάσετε σε πράγματα που σας φέρνουν χαρά στη ζωή και να αναζητήσετε ευχαρίστηση σε όλες τις μορφές.

Ταύρος

Αυτή η διέλευση τραβάει τα κορδόνια σας καθώς η Αφροδίτη φωτίζει τον οικογενειακό και οικιακό σας τομέα, Ταύρο. Ίσως είναι μια καλή στιγμή να κάνετε check in με τον εαυτό σας. Αποσυρθείτε ήσυχα στο καταφύγιό σας κατά τη διάρκεια της Αφροδίτης στον Λέοντα και τακτοποιήστε τις εσωτερικές σας υποθέσεις. Βάλτε τη ζωή σας στο «Do Not Disturb» για λίγο, ώστε να μπορείτε να ξεκουραστείτε.

Δίδυμοι

Βάλτε την ψυχρή λογική στο πίσω κάθισμα, Δίδυμοι – η Αφροδίτη στον Λέοντα σας βοηθά να μιλήσετε από τα βάθη της καρδιάς σας. Αλλά ακριβώς όπως ο Λέων μπορεί να θερμανθεί περισσότερο σε μια συζήτηση και το πείσμα θα μπορούσε να εμφανιστεί στον τρόπο που εκφράζεστε. Σκεφτείτε πριν μιλήσετε και επικεντρωθείτε στις δεξιότητες ακρόασης και επικοινωνίας.

Καρκίνος

Τα χρήματα μπορεί να πιάνουν πολύ χώρο στο μυαλό σας κατά τη διάρκεια της Αφροδίτης στον Λέοντα, Καρκίνοι. Η οικονομική αφθονία μπορεί να βρει το δρόμο προς εσάς, γι' αυτό είναι σημαντικό να αναθεωρήσετε τα έξοδά σας και να κάνετε υπεύθυνες προσαρμογές προκειμένου να επιτύχετε τους στόχους σας. Ήρθε η ώρα να κάνετε ένα σχέδιο προϋπολογισμού για το μέλλον σας.

Λέων

Η Αφροδίτη στο ζώδιο σας επαναλαμβάνει τη σημασία της αγάπης για τον εαυτό σας, Λέοντες. Το να βάζετε τον εαυτό σας πρώτο μπορεί να φέρει σαφήνεια στις υποκείμενες ανάγκες και επιθυμίες, γι' αυτό δώστε προσοχή στη νεωτερικότητα που φωτίζει τον κόσμο σας. Αλλάζετε εντελώς τον τρόπο που βλέπετε τον εαυτό σας και τον τρόπο που εμφανίζεστε στις σχέσεις σας. Ήρθε η ώρα να αγκαλιάσεις τον νέο «εαυτό» σου.

Παρθένος

Η Αφροδίτη στον Λέοντα σας κάνει να ψυχαναλύσετε τα πάντα, Παρθένοι – ειδικά τις σχέσεις σας και την ικανότητά σας να μεγαλώνετε διανοητικά. Συνειδητοποιετε τι δεν λειτούργησε για σένα στο παρελθόν και κάνετε τις αλλαγές μέσα σου για να αφήσεις τα παλιά μοτίβα πίσω για τα καλά. Η ενδοσκόπηση είναι το κλειδί, αλλά μην απομονώνεστε από την ευχαρίστηση που μπορεί να φέρουν άλλοι άνθρωποι.

Ζυγός

Ο πλανήτης σας, η Αφροδίτη, σας δείχνει τη δύναμη της κοινότητας, Ζυγοί. Ο κοινωνικός σας κύκλος είναι σημαντικός για εσάς, αλλά αν έχετε ξεπεράσει τους ανθρώπους ή αισθάνεστε βαλτωμένοι από αυτούς που βρίσκονται στην τροχιά σας, μπορεί να είναι καιρός να αναπτυχθείτε σε άλλα μέρη. Δοκιμάστε να πάτε σε ένα νέο μάθημα προπόνησης, σε trivia μπαρ ή σε μια εκδήλωση της γειτονιάς για να γνωρίσετε νέους ανθρώπους.

Σκορπιός

Η Αφροδίτη στον Λέοντα φέρνει τη φήμη και την κληρονομιά σου στο μυαλό σου, Σκορπιέ. Εκτιμήστε τη δυναμική που πυροδοτεί ο Λέων, καθώς και τα ορόσημα που έχετε φτάσει μέχρι τώρα. Ο φθόνος από τους άλλους θα μπορούσε να εκδηλωθεί με τρόπους που δεν μπορείτε και δεν πρέπει να αγνοήσετε. Αντίθετα, αναρωτηθείτε αν παίρνετε αυτό που θέλετε από την τρέχουσα καριέρα σας. Εάν μια αλλαγή σταδιοδρομίας ήταν κοντά σας, αυτή θα μπορούσε να είναι η στιγμή να εξερευνήσετε τα άλλα πάθη σας.

Τοξότης

Ο σύντροφος της φωτιάς Λέων πυροδοτεί την έμπνευσή σας και σας οδηγεί σε νέα συναρπαστικά μονοπάτια, Τοξότες. Ενώ η ανάδρομη κίνηση θα μπορούσε να δημιουργήσει δημιουργικά εμπόδια, Μην αφήσετε τις ξαφνικές αλλαγές στη ζωή να σας εμποδίσουν να δείτε την ασημένια επένδυση. Ακολουθήστε την αισιοδοξία σας και στηριχτείτε στη σοφία των άλλων για υποστήριξη όταν τη χρειάζεστε.

Αιγόκερως

Η Αφροδίτη στον Λέοντα σας υπενθυμίζει τη σημασία των ρόλων αυτών στην τροχιά σας, Αιγόκεροι. Είναι εντάξει να στηρίζεστε σε άλλους για υποστήριξη και ο Λέων σας δίνει τη δυνατότητα να δείτε τη δύναμη της προσκόλλησης. Είτε χρειάζεστε οικονομική είτε συναισθηματική υποστήριξη κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης, μαθαίνετε να ζητάτε αυτό που χρειάζεστε στη ζωή.

Υδροχόος

Αυτή η ρομαντική διέλευση φέρνει όλες τις βαθύτερες επιθυμίες σας στο προσκήνιο, Υδροχόε, και σας αξίζει να ικανοποιηθούν οι ανάγκες σας. Μπορεί να έχετε κάποιες έντονες αλλά απαραίτητες συζητήσεις. Είναι καιρός να διπλασιάσετε αυτό που θέλετε και να αφήσετε πίσω ό,τι δεν λειτουργεί», εξηγεί. Μην διστάζετε να μιλήσετε από την καρδιά σας.

Ιχθύς

Η παθιασμένη ενέργεια αυτής της διέλευσης μπορεί να αισθάνεται πολύ καυτή για να τη χειριστείτε, Ιχθύς. Δώστε προτεραιότητα στην υγεία και την ευεξία σας, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να κάνετε παύση και να αποσυρθείτε στο δίχτυ ασφαλείας σας. Κλείστε τις πόρτες και τα παράθυρα και έλατε ξανά σε επαφή με τον εαυτό σας και το σώμα σας. Εάν χρειάζεστε έναν καθαρισμό μέσων κοινωνικής δικτύωσης, αυτή θα μπορούσε να είναι η τέλεια στιγμή.

Διαβάστε επίσης

ΣΧΕΣΕΙΣ

Οι 11 πιο απαραίτητες δεξιότητες των επιτυχημένων συντρόφων

Ποιες στάσεις και συμπεριφορές χρειάζονται στις ευτυχισμένες μακροχρόνιες σχέσεις

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να διαφωνείς με «επιτυχία» – χρήσιμες συμβουλές από τους ειδικούς

Το να ξέρεις πώς να «μαλώνεις» είναι σωτήρια δεξιότητα στη σχέση σου, μάθε πώς να την αποκτήσεις

ΣΧΕΣΕΙΣ

Συμπεριφορές που προδίδουν ότι κάποιος σας αντιπαθεί

Πώς να καταλάβετε ότι κάποιος δεν χαίρεται και πολύ όταν σας βλέπει, ακόμα κι αν δεν το παραδέχεται

Προτεινόμενα

DO IT YOURSELF

Πώς να διαλέξεις και να φροντίσεις το αθλητικό σου σουτιέν

Run baby run, αλλά με τη σωστή υποστήριξη!

CELEBS

Γιούλικα Σκαφίδα: Δεν είμαι μονογονεϊκή οικογένεια, απλά δεν έχω παντρευτεί

«Είμαι εδώ για να απαντήσω στον γιο μου σε όλα με θάρρος και αλήθεια»

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Ως γυναίκα δεν έχω χώρα. Ως γυναίκα, η χώρα μου είναι όλος ο κόσμος» Virginia Woolf

Η εμβληματική συγγραφέας Virginia Woolf αποφάσισε να φύγει από τη ζωή στις 28 Μαρτίου 1941, αφήνοντας πίσω της ένα μεγαλειώδες έργο