Skip to main content

ΣΧΕΣΕΙΣ

Comfort time: πώς θες να σε παρηγορήσουν σύμφωνα με το ζώδιό σου

Ο καλύτερος τρόπος για να φτιάξεις το κέφι σε κάθε ζώδιο όταν είναι λυπημένο



Όσο μεγαλώνουμε, φαίνεται να γίνεται όλο και πιο δύσκολο να κατευνάσουμε τους φόβους και τον πόνο όσων νοιαζόμαστε. Σε έναν κόσμο που είναι γεμάτος θλίψη, όμως, είναι όλο και πιο σημαντικό για εμάς να προσέχουμε ο ένας τον άλλον και να είμαστε εκεί για τους αγαπημένους μας.

Αλλά αυτό είναι πιο εύκολο να ειπωθεί παρά να γίνει. Η ευθυμία των άλλων δεν είναι εύκολη, ούτε και το να ξέρεις τι να πεις και να κάνεις όταν κάποιος περνάει μια δύσκολη στιγμή. Γι' αυτό αναζητήσαμε βοήθεια στην αστρολογία. Να λοιπόν ο καλύτερος τρόπος για να φτιάξετε το κέφι σε κάθε ζώδιο όταν αισθάνεται χάλια!

Κριός: Γκρεμίστε τους τοίχους τους

Ο Κριός είναι συνήθως ομιλητικός και ανοιχτός, αλλά το ζώδιο δυσκολεύεται να εκφράσει τη λύπη του. Όταν πρόκειται για συναισθηματικά ζητήματα, θέλουν την προσοχή σας. Το εκφράζουν με το να γίνονται επιθετικοί ή να είναι ψυχροί, αλλά αυτό που χρειάζονται είναι ένα υπομονετικό άτομο που θα τους βγάλει από το καβούκι τους ώστε να είναι ανοιχτά ευάλωτοι.

Ταύρος: Πλημμυρίστε τους με σωματική στοργή

Ο Ταύρος χρειάζεται σωματική επιβεβαίωση, αφού το ζώδιο κυβερνά τις πέντε αισθήσεις. Αγκαλιές, φιλιά, αγκαλιές και κάθε άλλο είδος απτής εκδήλωσης αγάπης και υποστήριξης είναι πράγματα που αυτό το ζώδιο αντιλαμβάνεται ως θετικά. Μια σφιχτή αγκαλιά και ξαφνικά ο επίμονος Ταύρος αντικαθίσταται από ένα δειλό αρκουδάκι.

Δίδυμοι: Μοιραστείτε το φορτίο τους

Οι Δίδυμοι μπορεί να είναι πολυάσχολοι, αλλά αυτό το ζώδιο μπορεί να δαγκώσει περισσότερο παρά να μασήσει, ειδικά όσον αφορά τις συναισθηματικές και σωματικές προσπάθειες. Ένας φίλος ή σύντροφος που μπορεί να αποφορτίσει αυτούς τους ανθρώπους που ανησυχούν κάνοντας λίγη από τη δουλειά που φοβούνται είναι κάτι που αυτό το υπερδραστήριο ζώδιο θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει.

Καρκίνος: Δώστε τους επίμονες τονώσεις του Εγώ με κομπλιμέντα

Ο Καρκίνος είναι πολύ ανασφαλής, συχνά νιώθει μπλε για τα «ελαττώματα» του. Έτσι, χρειάζονται μια υπενθύμιση για τα δυνατά του σημεία. Δεδομένου ότι αντανακλούν τα συναισθήματα των άλλων με τον τρόπο που ο κυβερνήτης τους η Σελήνη αντανακλά το φως του Ήλιου, χρειάζονται κάποιον που βλέπει το καλύτερο σε αυτούς, ώστε να το δουν και αυτοί.

Λέων: Δώστε τους μεγάλη προσοχή

Η προσοχή είναι σαν το catnip για τη Μεγάλη Γάτα του ζωδιακού κύκλου, Λέοντα. Το να αντιμετωπίζονται ως σημαντικοί δίνει ώθηση στην αίσθηση του εαυτού τους, αφαιρώντας το μυαλό τους από οτιδήποτε τους ανησυχεί. Η υπενθύμιση ότι έχουν σημασία τους κάνει να νιώθουν σημαντικοί και σαν βασιλιάδες και βασίλισσες είναι. Το καλύτερο μέρος είναι ότι δίνουν πίσω την αγάπη που λαμβάνουν.

Παρθένος: Ακούστε τους αλλά αφήστε τους να βρουν τα πράγματα μόνοι τους

Οι Παρθένοι είναι δύσκολο να βοηθηθούν γιατί τους αρέσει η μικροδιαχείριση και μισούν τις παρεμβάσεις, αλλά είναι αρκετά νευρικοί και επιρρεπείς στο άγχος. Σε αυτήν την περίπτωση, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να τους δώσετε ιδέες και χώρο να μιλήσουν και να εκφραστούν, αλλά όχι να υπαγορεύσετε τους όρους ή να επικρίνετε τις μεθόδους τους. Αφήστε τους να κάνουν αυτό που πιστεύουν ότι είναι καλύτερο.

Ζυγός: Μην τους αφήνετε μόνους

Οι Ζυγοί μπορεί να είναι ζώδιο του αέρα, αλλά δεν χρειάζεται να απομονώνονται όταν είναι αναστατωμένοι όπως τα άλλα ζώδια του αέρα. Αυτό που χρειάζονται είναι να νιώσουν επιβεβαίωση της πίστης τους στην αγάπη και να έρθουν σε επαφή με την αγαπητική, συναισθηματική πλευρά τους. Χρειάζονται κάποιον να μιλήσουν για τα προβλήματά τους, ώστε να τους βοηθήσει να περιηγηθούν στη ζωή.

Σκορπιός: Αφήστε τους να ελέγξουν την κατάσταση

Όταν είναι σε μια από τις σκοτεινές τους διαθέσεις, οι Σκορπιοί θέλουν να είναι μόνοι αλλά επίσης δεν το κάνουν. Καλύτερα να μην τους εμποδίζετε. Μην διακόπτετε τις σκέψεις τους και μην επιλέγετε την πορεία δράσης, αλλά δείξτε την αλληλεγγύη σας στηρίζοντας και με το να είστε δίπλα τους, ό,τι κι αν επιλέξουν να κάνουν.

Τοξότης: Βοηθήστε τους να είναι αισιόδοξοι

Ο Τοξότης αποκαλείται περίφημα ο «λυπημένος κλόουν» του ζωδιακού κύκλου, ο αισιόδοξος κυνικός. Όταν αυτό το γεμάτο ελπίδα, ιδεαλιστικό ζώδιο είναι βαλτωμένο από θλίψη, χρειάζονται θετικότητα και υπενθύμιση όλων των καλών πραγμάτων. Το τελευταίο πράγμα που χρειάζονται είναι ένας κατάλογος μειονεκτημάτων για να τους στείλει σε μια καθοδική σπείρα.

Αιγόκερως: Γίνε κάποιος με τον οποίο μπορούν να χαλαρώσουν και να διασκεδάσουν

Ο Αιγόκερως νιώθει πάντα επιβαρυμένος από καθήκοντα και ευθύνες. Όταν είναι λυπημένοι, τείνουν να τιμωρούν τον εαυτό τους με περισσότερο από αυτό. Για να τα βοηθήσετε, βγάλτε τα από μια τέτοια κατάσταση και αφήστε τα να χαλαρώσουν. Μην είσαι κάποιος που χρειάζεται φροντίδα. Γίνε το νησί τους, κάποιος που τους κάνει να νιώθουν σαν να είναι σε διακοπές.

Υδροχόος: Δώστε τους χώρο

Οι Υδροχόοι είναι ουσιαστικά μοναχικοί, παρά το πλήθος των ομάδων φίλων τους. Αυτό το ζώδιο είναι ένα ζώδιο που χρειάζεται πολλή μοναξιά για να σκεφτεί πράγματα. Ανεξάρτητα από το πόσο καλές είναι οι προθέσεις σας, μόνο χειρότερα θα κάνετε τα πράγματα προσπαθώντας να διορθώσετε τα πράγματα για αυτό το βαθιά ατομικιστικό και ανεξάρτητο ζώδιο, οπότε δώστε τους χώρο.

Ιχθύς: Ενημερώστε τους ότι θα είστε κοντά όταν είναι έτοιμοι να ανοιχτούν

Οι Ιχθύς συχνά δεν ανοίγονται καθόλου για τα συναισθήματά τους από φόβο μήπως αναστατώσουν τους άλλους. Αυτό που χρειάζονται είναι ένας ασφαλής χώρος στον οποίο έχουν την πολυτέλεια να επιλέξουν να μην μοιραστούν ή να μιλήσουν μέχρι να είναι έτοιμοι, χωρίς να ανησυχούν μήπως εξοργίσουν τους άλλους. Ανοίγονται μόνοι τους, οπότε μην τους πιέζετε να μοιραστούν.

Διαβάστε επίσης

ΣΧΕΣΕΙΣ

Παθητική Επιθετικότητα: ποιες είναι οι μακροπρόθεσμες συνέπειες

Η παθητική επιθετικότητα καταστρέφει τις σχέσεις, δείτε γιατί πρέπει να την αποφεύγετε

ΣΧΕΣΕΙΣ

Tι μας μαθαίνει η σχέση των Keanu Reeves και Alexandra Grant

Kάτι παραπάνω από ένα αντισυμβατικό matching γιατί  «η ομορφιά είναι αγάπη»

ΣΧΕΣΕΙΣ

Δέκα ενδείξεις ότι έχετε συμβιβαστεί σε μια σχέση που δεν σας ικανοποιεί πια

Πώς να καταλάβετε ότι ήρθε η ώρα να διεκδικείσετε κάτι παραπάνω

Προτεινόμενα

ΒΙΒΛΙΟ

«Όλοι οι ενήλικες ήταν κάποτε παιδιά ... αλλά λίγοι από αυτούς το θυμούνται» Μικρός Πρίγκιπας

Γιορτάζουμε τα 81 χρόνια από την πρώτη έκδοση του Μικρού Πρίγκιπα του Αντουάν ντε Σαιντ-Εξυπερύ

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ