Skip to main content

ΣΧΕΣΕΙΣ

Δεν ξέρει τι θέλει ή απλώς δεν σε θέλει; Συνήθως είναι το ίδιο!

Σταμάτα να δίνεις ευκαιρίες σε άντρες που κάνουν ότι δεν ξέρουν τι θέλουν



Μερικές φορές φαίνεται ότι πολλοί άντρες δεν έχουν ιδέα για το τι ψάχνουν στην αγάπη. Βγαίνουν ραντεβού απερίσκεπτα και καταλήγουν να σε πληγώσουν στη διαδικασία. Θα νόμιζες ότι σε αυτή τη φάση της ζωής, οι άντρες θα έχουν ξέρουν πάνω κάτω τι θέλουν όταν πρόκειται για ραντεβού, αλλά πολλοί δεν το κάνουν. Αν ένας άντρας δεν ξέρει τι θέλει, δεν σε θέλει. Προχώρα.

Σε μια ορισμένη ηλικία, το ραντεβού δεν είναι πια παιχνίδι.

Σε ένα συγκεκριμένο σημείο, είναι δύσκολο να καταλάβουμε πώς τόσοι πολλοί ελεύθεροι άνδρες δεν έχουν καν χαράξει την πορεία αυτού που αναζητούν μακροπρόθεσμα. Κυνηγούν τον στόχο να είναι χαλαροί και να έχουν χαμηλών τόνων διαδράσεις και αναζητούν βραχύβιες σχέσεις αντί να κοιτάζουν την ευρύτερη εικόνα. Παρά τα όσα σου λένε αυτοί οι τύποι για να προσπαθήσουν να σε πείσουν να αποδεχτείς περιστασιακούς όρους, μην ξεγελιέσαι. Είσαι μεγάλη γυναίκα και το ραντεβού δεν είναι πια άθλημα. Εάν ένας άντρας δεν ξέρει τι θέλει, όχι μόνο σαφώς δεν σε θέλει αλλά δεν σου αξίζει.

Όσοι φοβούνται τη δέσμευση και παίζουν μόνο για το φλερτ.

Πρόσεξε τους τύπους που λένε ότι απλώς «πηγαίνουν με τη ροή» ή σε ενθαρρύνουν να «δείτε τι συμβαίνει» - είναι παίκτες που απλώς φτιάχνονται από την όλη διαδικασία του φλερτ. Όταν ένας άντρας σε αγαπάει αληθινά, δεν θα διστάσει να δηλώσει «σε σχέση» και να δεσμευτεί να είναι μαζί σου με πραγματικό τρόπο. Είναι τόσο απλό. Οι τύποι που αποφεύγουν τις ταμπέλες ή δεν σε συμπεριλαμβάνουν πλήρως στη ζωή τους είναι χάσιμο του χρόνου και της ενέργειάς σου, οπότε μην ασχολείσαι.

Ξέρεις τι θέλεις, οπότε μην δέχεσαι λιγότερα.

Σίγουρα, μπορείς να κρατήσεις την ιδέα ότι θα μπορούσε να αλλάξει γνώμη ή να σκεφτείς ότι αν φύγεις, μπορεί να χάσεις την ευκαιρία, αλλά κανένας που ειλικρινά σε θέλει δεν θα σε αφήσει να ξεφύγεις. Θα πρέπει να αποφασίσει πολύ γρήγορα στην προοπτική να σε χάσει. Εάν ξέρεις ότι θέλεις την πραγματική αγάπη με νόημα στη ζωή σου, μην κάνεις παραχωρήσεις υπέρ κάποιου άντρα που προσπαθεί ακόμα να το καταλάβει.

Οι θολές γραμμές θα σε κάνουν να τρελαθείς.

Δεν υπάρχει τίποτα διασκεδαστικό στο να είσαι κολλημένος σε μια γκρίζα ζώνη με έναν άντρα που ξέρεις ότι θα δεσμευόσουν πλήρως και θα είχες σχέση μαζί του. Πολλοί άντρες δεν έχουν κανένα πρόβλημα με το να συνδέονται συνεχώς μαζί σου, αλλά δεν θα περάσουν τη διαχωριστική γραμμή για να κάνουν κάτι αληθινό, επειδή ο δικός τους παράδεισος απαγορεύει τα συναισθήματα να μπαίνουν στο παιχνίδι. Δεν εξαρτάται από σένα να αποδείξεις την αξία σου σε έναν άντρα ή να διορθώσεις τα προβλήματα που κουβαλούσε ακόμα και πριν εμφανιστείς. Σώσε τα λογικά σου και προτίμησε έναν άντρα που έχει καλύτερο μυαλό στο κεφάλι του.

Αξίζεις έναν άντρα που είναι 100% σίγουρος για σένα.

Το συναίσθημα του να είσαι με έναν άντρα που είναι απόλυτα αφοσιωμένος στο να είναι μαζί σου και μόνο μαζί σου είναι απείρως καλύτερο από το να είσαι με έναν άντρα που πάντα σε κάνει να νιώθεις ότι θα μπορούσε να φύγει ανά πάσα στιγμή. Δεν ψάχνεις για κάποιον που είναι στα μισά της πόρτας. Ή είναι εντελώς μέσα ή αφήστε τον να πάει στο καλό.

Η σύγχυση δεν είναι δικαιολογία για να ραγίσει την καρδιά σου.

Όταν ένας άντρας κρατά τις γραμμές της σχέσης ασαφείς, όχι μόνο σου προκαλεί σύγχυση, αλλά και τον κάνει να μπαινοβγαίνει εύκολα. Μπορεί πάντα να ισχυριστεί ότι σου είπε ότι δεν ήταν έτοιμος ή ό,τι άλλο κλισέ σου πετάει για να απαλλάξει τον εαυτό του από το να σε ξεφορτωθεί. Μερικές φορές χρειάζεται να παίρνεις αυτό που λέει ένας τύπος στην κυριολεξία και να αφήσεις τα ελπιδοφόρα σενάρια της rom-com στο πίσω μέρος του μυαλού σου. Αν δεν ξέρει ότι σε θέλει μέχρι τέλους, δεν αξίζει τον χρόνο σου.

Δεν χρειάζεται να ασχολείσαι με τα θέματα ενός άντρα όταν επικρατεί χάος στο μυαλό του.

Εάν ξέρεις ότι θέλεις κάποιον στη ζωή σου εντελώς και με πραγματικό τίτλο στη σχέση σας, μην αισθάνεσαι ενοχές που απομακρύνεσαι από άντρες που δεν έχουν καταλάβει ακόμα τι θέλουν. Αυτή η ανοησία του να τριγυρνάς και να ελπίζεις ότι θα έρθει και θα έχει ξαφνικά μια επιφοίτηση που θα αλλάξει το μυαλό του είναι άχρηστη. Βρες έναν άντρα που είναι στο ίδιο μήκος κύματος με σένα.

Είναι τυχερός που έχει την προσοχή σου.

Θα πρέπει πάντα να θεωρείς τον εαυτό σας βραβείο όταν βγαίνεις ραντεβού με κάποιον, όχι μόνο επειδή αποπνέει ένα ιδιαίτερο είδος αυτοπεποίθησης, αλλά και επειδή θα σε εμποδίσει να συμβιβαστείς με τις χλιαρές προσπάθειες και τη μισή δέσμευση. Οποιοσδήποτε τύπος θα ήταν τυχερός να έχει την προσοχή σου εξαρχής, επειδή φέρνεις πολλά καλά χαρακτηριστικά στο τραπέζι, οπότε μην τα σπαταλάς σε αγόρια που δεν βλέπουν την αξία σου.

Το να περιμένεις τον κατάλληλο άντρα θα αξίζει τον κόπο.

Όσο περισσότερο σπαταλάς το χρόνο σου σε άντρες που δεν ξέρουν τι θέλουν, τόσο μεγαλύτερη θα είναι η αναζήτησή σου για αγάπη. Όταν βρεις τον κατάλληλο άντρα, δεν θα υπάρξει κανένας δισταγμός, θολές γραμμές ή σύγχυση σχετικά με το τι κάνετε μαζί ή το πού πηγαίνουν τα πράγματα. Σταμάτα να σπαταλάς τον χρόνο σου σε τύπους που δεν ξέρουν τι θέλουν και περίμενε έναν πραγματικό άντρα που ξέρει ότι σε θέλει 100%.

Διαβάστε επίσης

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΣΧΕΣΕΙΣ

Λόγοι για τους οποίους δυσκολεύεσαι να αφήσεις πίσω σου μη διαθέσιμους συναισθηματικά άνδρες

Διάβασέ τους καλά, μάθε τους απέξω και πάρε επιτέλους τα μέτρα σου

ΣΧΕΣΕΙΣ

Παθητική Επιθετικότητα: ποιες είναι οι μακροπρόθεσμες συνέπειες

Η παθητική επιθετικότητα καταστρέφει τις σχέσεις, δείτε γιατί πρέπει να την αποφεύγετε

Προτεινόμενα

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Πώς να βάψετε τα πασχαλινά αυγά χρησιμοποιώντας υλικά που έχετε ήδη στο σπίτι

Πώς να βάψετε τα πασχαλινά αυγά με παντζάρια, κουρκουμά, λάχανο και πολλά άλλα.

BLOGS

«Μένεις παντρεμένη για 39 χρόνια όχι λόγω σεξ ή αγάπης, αλλά επειδή ο σύντροφός σου σε σέβεται πραγματικά» Ολυμπία Δουκάκη

Η βραβευμένη με Όσκαρ Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός απεβίωσε πριν από τρία χρόνια σε ηλικία 89 ετών

DO IT YOURSELF

Πώς να αποφασίσεις αν πρέπει να κρατήσεις ένα ρούχο στην γκαρνταρόμπα σου

Ο προσωπικός σου οδηγός για τις εκκαθαρίσεις που συχνά πρέπει να γίνονται στην ντουλάπα μας!