Skip to main content

ΣΧΕΣΕΙΣ

Σε σχέση ή single, τι φέρνει το ωροσκόπιό του Ιουνίου για τον έρωτα

Τι να περιμένεις στην καρδιά σου τον πρώτο μήνα του καλοκαιριού, σύμφωνα με το ζώδιό σου



Ο Ιούνιος σηματοδοτεί την αρχή της καλοκαιρινής περιόδου – και πιστέψτε με, ο ζεστός καλοκαιρινός αέρας δεν θα είναι η μόνη σας πηγή θερμότητας αυτόν τον μήνα. Τις επόμενες εβδομάδες, δύο σημαντικοί πλανήτες θα κινηθούν ανάδρομα, φέρνοντας μια εξαιρετικά ισχυρή ενέργεια τον Ιούνιο.

Ο πρώτος που θα κάνει ανάδρομη κίνηση θα είναι ο Κρόνος, ο πλανήτης που αναδεικνύει το σκοπό της ζωής του ατόμου, στις 17 Ιουνίου. Στη συνέχεια, ο Ποσειδώνας, ο πλανήτης που ασχολείται με την ονειρεμένη ζωή του ατόμου, πηγαίνει ανάδρομος στις 30 Ιουνίου. Και τα δύο αυτά φαινόμενα θα δώσουν επιπλέον έμφαση σε αυτό που οραματίζεσαι για τον εαυτό σου.

Αυτή η ενέργεια μας λέει να επιβραδύνουμε, να το καταλάβουμε και μετά πώς να φτάσουμε στο μέρος που θέλουμε. Ωστόσο, υπάρχουν μερικές άλλες ημερομηνίες για να σημειώσετε στο ημερολόγιό σας. Μπορείτε να περιμένετε μια πανσέληνο στον Τοξότη στις 3, και η Αφροδίτη, ο πλανήτης που κυβερνά την αγάπη, πηγαίνει στον πύρινο Λέοντα στις 5. Εν τω μεταξύ, ο Ερμής, ο πλανήτης που κυβερνά την επικοινωνία, αλλάζει επίσης δύο φορές αυτό τον μήνα, αφήνοντας πολλά περιθώρια για σημαντικές συζητήσεις!

Τέλος, η νέα σελήνη στους Διδύμους θα ολοκληρώσει την εποχή αυτού του εναέριου ζωδίου και θα μας φέρει ακριβώς στην υδαρή εποχή του Καρκίνου στις 21, ακριβώς στην ώρα του θερινού ηλιοστασίου.

9typ1

Λοιπόν, τι ακριβώς σημαίνουν όλα αυτά για το ζώδιό σας;

ΚΡΙΟΣ

Σε σχέση: Έχετε έναν πικάντικο μήνα μπροστά σας, Κριοί. Ο Ιούνιος ξεκινάει με μια πανσέληνο στο ζώδιο του Τοξότη στις 3, η οποία θα φέρει την απαραίτητη αίσθηση ισορροπίας στη σχέση σας. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για κάποιο ρομαντικό πλάνο, γι' αυτό σκεφτείτε να κάνετε κράτηση για δείπνο ή να προγραμματίσετε μια μέρα για να κάνετε ό,τι θέλετε. Έπειτα, η Αφροδίτη, ο πλανήτης που κυβερνά τις ερωτικές μας ζωές, μετακομίζει στο ζώδιο του Λέοντα στις 5, όπου θα παραμείνει για μερικούς μήνες, δίνοντας νέα φωτιά στη σχέση σας. Hot hot hot!

Single: Η πανσέληνος στο ζώδιο της φωτιάς του Τοξότη σε κάνει να νιώθεις περιπετειώδης και λαχταράς την ελευθερία, Κριέ. Ευτυχώς για εσάς, που είστε ελεύθεροι, μπορείτε να κάνετε ό,τι θέλετε (εντός λογικής). Ίσως ήρθε η ώρα να δείτε ένα σεξ κλαμπ ή να προγραμματίσετε ένα σόλο ταξίδι στο μέρος που πάντα θέλατε να επισκεφτείτε! Βασικά, ο κόσμος είναι το στρείδι σου. Και με τον Άρη, τον πλανήτη της δράσης, και την Αφροδίτη, τον πλανήτη της αγάπης, που κινούνται και οι δύο στο ζώδιο του Λέοντα, είστε έτοιμοι να έχετε όλο το πάθος που απαιτείται για να γνωρίσετε νέους ανθρώπους και να απολαύσετε ό,τι σας φέρνει η ζωή.

ΤΑΥΡΟΣ 

Σε σχέση: Η πανσέληνος στον Τοξότη στις 3 σε κάνει να σκέφτεσαι το πάρε-δώσε στις τρέχουσες συνεργασίες σου. Αισθάνεστε ισορροπημένα τα πράγματα, Ταύροι; Ή παρατηρείτε ότι ο εραστής σας ζητά συνεχώς περισσότερη προσοχή ενώ εσείς δεν έχετε το εύρος ζώνης (ή το αντίστροφο); Εάν τα πράγματα είναι κάπως άστοχα, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να καθίσετε με τον σύντροφό σας και να έχετε μια αληθινή από καρδιάς συζήτηση. Αυτός είναι καλός συγχρονισμός γιατί η ενέργεια της πανσελήνου σας κάνει επίσης να νιώθετε πιο αισθησιακά από ποτέ: Όταν η Αφροδίτη μετακομίσει στον Λέοντα στις 5, θα είναι μια τέλεια ευκαιρία για να κάνετε διακοπές στο σπίτι σας. Ανάψτε μερικά κεριά, βάλτε μουσική και κουλουριαστείτε με ένα καλό βιβλίο και τον αγαπημένο σας. Ακούγεται σαν το ιδανικό όνειρο ενός ζωδίου της γης, σωστά;

Single: Ίσως να έχετε φαντασιωθεί τον τέλειο σύντροφο και νιώθετε λίγο αναστατωμένοι που δεν τον έχετε βρει ακόμα. Αυτός ο μήνας σας ζητά να ρίξετε μια πιο βαθιά ματιά στο γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό. Έχεις χώρο στη ζωή σου για έρωτα; Η Αφροδίτη, ο πλανήτης που κυβερνά τις ερωτικές μας ζωές, βρίσκεται στον φλογερό Λέοντα, οπότε περιμένετε τα μεγάλα ερωτήματα να έρθουν γρήγορα και εξαγριωμένα. Εάν η τρέχουσα ερωτική σας ζωή δεν ευθυγραμμίζεται με αυτό που βλέπετε μόνοι σας, αυτός είναι ο μήνας για να το δουλέψετε! Κλείστε αυτό το ραντεβού θεραπείας, βγείτε σε μερικά ραντεβού ή ίσως απλώς κάντε μια λίστα με αυτό που ψάχνετε σε ένα ταίρι. Η σαφήνεια είναι το κλειδί!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σε σχέση: Η εποχή των γενεθλίων σας είναι σε πλήρη εξέλιξη και νιώθετε συντονισμένοι με τις προσωπικές σας επιθυμίες. Αυτό είναι υπέροχο, και μπορείτε (και πρέπει) να αφιερώσετε χρόνο για να γιορτάσετε όπως θέλετε. Μια λέξη προς τους σοφούς, όμως: αυτή η τέρψη δεν πρέπει να γίνει σε βάρος του συντρόφου σας. Φροντίστε να λάβετε υπόψη και να συμπεριλάβετε το ταίρι σας σε όλη τη διασκέδαση! Η Αφροδίτη και ο Άρης εισέρχονται και οι δύο στον Λέοντα, δονούνται στον οίκο επικοινωνίας σας, οπότε το να συζητάτε τα πράγματα και κάνετε σχέδια με τον σύντροφό σας πρέπει να έρθει εύκολα. Όταν η νέα σελήνη μπαίνει στους Διδύμους στις 18, είναι σαν το κερασάκι στην τούρτα γενεθλίων σας. Απολαύστε αυτές τις γλυκές στιγμές, Δίδυμοι!

Single: Ο μήνας ξεκινά με έντονο ύφος με την πανσέληνο στο αστρολογικό σας αντίθετο, τον Τοξότη. Αυτή η ενέργεια του ζωδίου της φωτιάς σας κάνει να αγκαλιάσετε την περίεργη πλευρά σας και να την ζήσετε. Εάν οι φίλοι σας σας προσκαλούν σε ένα περίεργο, καλλιτεχνικό πάρτι χορού, σκεφτείτε αυτό το δελτίο αδείας σας για να το ρίξετε έξω. Λάβετε υπόψη ότι με τον Ερμή στους Διδύμους, ωστόσο, η σαφής επικοινωνία είναι πιο σημαντική από ποτέ. Εάν συναντήσετε κάποιον που σας ενδιαφέρει για όλες τις περιπέτειές σας αυτόν τον μήνα, να είστε άμεσοι για το τι θέλετε. Μπορεί να εκπλαγείτε ευχάριστα από την αντίδρασή τους στην ωμότητά σας!

addicted8

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σε σχέση: Ξέρω ότι η ζωή είναι απασχολημένη αυτή τη στιγμή. Αλλά καθώς μπαίνουμε στην εποχή του Καρκίνου (και στον μήνα των γενεθλίων σας!), είναι σημαντικό να βρείτε μια ισορροπία μεταξύ δουλειάς και παιχνιδιού. Και δεν υπάρχει λόγος να μην μπορείτε να τα ανακατέψετε και να προσθέσετε αγάπη, επίσης! Εάν χρειάζεστε βοήθεια αυτόν τον μήνα, είτε πρόκειται για μια επαγγελματική απόφαση, μια επερχόμενη μετακόμιση ή οτιδήποτε άλλο, είναι σημαντικό να στηριχτείτε στον σύντροφό σας για υποστήριξη. Στη συνέχεια, όταν τελειώσετε, φροντίστε να αφιερώσετε λίγο χρόνο για μια απόδραση. Καθώς η νέα σελήνη στους Διδύμους πλησιάζει στις 18, θα νιώσετε έτοιμοι να απελευθερώσετε το παρελθόν και να προετοιμαστείτε για μια νέα χρονιά και αρχή.

Single: Η ζωή μπορεί να είναι γεμάτη και συντριπτική αυτή τη στιγμή, αλλά να θυμάστε: θα περάσει κι αυτό! Και κάνετε μεγάλες κινήσεις αυτές τις μέρες. Ενώ είστε εδώ έξω για να ακολουθείτε και να κατακτάτε τους στόχους σας, μην εκπλαγείτε αν τραβήξετε την προσοχή κάποιου ιδιαίτερου. Είτε πρόκειται για έναν καφέ είτε για μια βόλτα στο παντοπωλείο για να λάβετε προμήθειες για την προετοιμασία του γεύματος, τα αστέρια δείχνουν μια πιθανή συνάντηση-χαριτωμένη στον ορίζοντα. Απλώς συνέχισε να κάνεις και να φροντίζεις τον εαυτό σου, γιατί αυτός ο επόμενος μήνας θα είναι μεγάλος για σένα, Καρκίνε.

ΛΕΩΝ

Σε σχέση: Καλά νέα, Λέων! Έχετε έναν καταπληκτικό μήνα στον ορίζοντα και μπορείτε να ευχαριστήσετε την Αφροδίτη, τον πλανήτη της αγάπης, γι' αυτό. Η Αφροδίτη μετακινείται στο ζώδιό σας στις 5, όπου θα μείνει για μερικούς μήνες. Μην εκπλαγείτε αν το ταίρι σας είναι παντού... δεν μπορούν να βοηθήσουν τον εαυτό τους! Προσοχή σε οποιαδήποτε εκρηκτική ενέργεια, όμως, με τον Άρη, τον πλανήτη που κυβερνά την επικοινωνία, επίσης στο ζώδιό σας. Δεδομένου ότι αισθάνεστε ζωηροί όπως πάντα αυτόν τον μήνα, θα θέλετε να πάτε στην πόλη και να αγκαλιάσετε νέες περιπέτειες. Χτυπήστε αυτό το καραόκε μπαρ που θέλατε να δοκιμάσετε ή αγοράστε ένα αεροπορικό εισιτήριο. Απλώς φροντίστε να φέρετε το ταίρι σου μαζί σου!

Single: Φαίνεσαι και νιώθεις καλύτερα από ποτέ, single Λέων. Αν είστε στο κυνήγι της αγάπης, αυτός ο μήνας είναι τέλειος για εσάς, γιατί κεντρίζετε το ενδιαφέρον όλων... το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε ένα άτομο που σας ενδιαφέρει. Ενώ κυριολεκτικά λάμπετε όλο τον μήνα, φροντίστε να αφιερώσετε χρόνο για τις αγαπημένες σας πρακτικές αγάπης του εαυτού σας, είτε αυτό σημαίνει να σχεδιάζετε μερικές ημερήσιες εκδρομές είτε να επιδοθείτε σε αφρόλουτρα. Θα ακμάζετε μέχρι να ξεκινήσει η περίοδος των γενεθλίων σας αργότερα αυτό το καλοκαίρι!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σε σχέση: Η πανσέληνος στον Τοξότη στις 3 σας κάνει να σκεφτείτε τη ζωή στο σπίτι σας και, με τη σειρά της, τη σχέση σας. Εάν αισθάνεστε ότι η σχέση σας υστερί σε κάποιους τομείς, αυτός είναι ένας υπέροχος μήνας για να συνομιλήσετε με τον σύντροφό σας και να βρείτε περισσότερη ισορροπία. Εάν είστε πρόθυμοι να κάνετε τη δουλειά εδώ, θα ανταμειφθείτε! Όταν η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης, εισέλθει στον φλογερό Λέοντα στις 5, μπορεί να νιώσετε την ορμή για μια υποχώρηση. Αφιερώστε χρόνο για να αποκαταστήσετε την επικοινωνία και την τρυφερότητα με το ταίρι σας. Αυτό το θέμα της σύνδεσης θα είναι παρόν τους επόμενους μήνες καθώς ο Κρόνος, ο πλανήτης που κυβερνά τις αξίες μας, πηγαίνει ανάδρομος στον οίκο των συνεργασιών σας. Προτού πανικοβληθείτε, αυτή μπορεί να είναι μια πολύ καλή στιγμή για εσάς και αν αφιερώσετε τον απαραίτητο χρόνο και εργαστείτε για να κάνετε τη σχέση σας όσο το δυνατόν καλύτερα.

Single: Παρθένε, ας είμαστε αληθινοί. Ίσως δεν έχετε κάνει πολλή προσπάθεια για να βρείτε «αυτό το κάτι». Και αυτό είναι απολύτως εντάξει, αν δεν σας ενδιαφέρει! Ωστόσο, αν λέτε σε όλους ότι ψάχνετε για ένα νέο ταίρι, ίσως ήρθε η ώρα να κοιτάξετε εσωτερικά. Είστε έτοιμοι για μια δέσμευση; Έχετε χώρο για ένα στη ζωή σας; Καθώς η Αφροδίτη εισέρχεται στον φλογερό Λέοντα, θα λαχταράτε λίγο χρόνο μόνοι με τις σκέψεις σας. Αφιερώστε αυτό το χρόνο για να επαναφορτιστείτε και αποφασίστε τι θέλετε. Στη συνέχεια, όταν ο ήλιος μετατοπίζεται στο ζώδιο του νερού στις 21, σας ενθαρρύνει να συνδεθείτε με άτομα που μοιράζονται το ενδιαφέρον σας. Ποιος ξέρει – ίσως κάποιος τραβήξει το μάτι σας.

addicted9

ΖΥΓΟΣ

Σε σχέση: Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης, δίνει μεγάλη έμφαση στη σημασία της φιλίας στη σχέση σας. Αυτή η ενέργεια δυναμώνει μόνο με την πανσέληνο στον Τοξότη στις 3. Αυτόν τον μήνα, θα είναι κρίσιμο να περάσετε χρόνο με φίλους ξεχωριστά και ως ζευγάρι: Διοργανώστε μια βραδιά παιχνιδιού και, στη συνέχεια, ίσως σχεδιάστε μια πιο οικεία βραδιά για κορίτσια. Στη συνέχεια, η νέα σελήνη στους Διδύμους υπογραμμίζει την αναζήτηση της γνώσης και εκπαίδευση, ανοίγοντας πιθανώς ευκαιρίες για προσωπική ανάπτυξη και κοινές εμπειρίες με τον σύντροφό σας. Η ώρα να κλείσετε αυτές τις ονειρεμένες διακοπές είναι τώρα.

Single: Η Αφροδίτη, ο πλανήτης που κυβερνά τις ερωτικές μας ζωές, κρέμεται στον φλογερό Λέοντα για τους επόμενους μήνες. Μετάφραση: Πολλές ευκαιρίες για να γνωρίσετε ανθρώπους, από νέους φίλους μέχρι επιχειρηματικούς συνεργάτες και αγαπημένα ενδιαφέροντα. Στην πραγματικότητα, οι φίλοι σας μπορεί να διαδραματίσουν μεγαλύτερο ρόλο από ό,τι συνήθως στις ρομαντικές σας προσπάθειες αυτόν τον μήνα, καθώς αναζητάτε αυτόν τον ιδιαίτερο άνθρωπο. Η πανσέληνος στον Τοξότη στις 3 αναδεικνύει το στιλ επικοινωνίας σας και το τοπικό σας περιβάλλον, γι' αυτό έχετε τα μάτια σας ανοιχτά στην επόμενη έξοδό σας. Κάποιος αρκετά ευθυγραμμισμένος αστρολογικά μπορεί απλά να τραβήξει το μάτι σας. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σε σχέση: Σκορπιέ, έχεις πήξει στη δουλειά αυτόν τον μήνα. Αλλά με την Αφροδίτη, τον πλανήτη που κυβερνά τις ερωτικές μας ζωές, που εισέρχεται στον φλογερό Λέοντα, λαχταράτε την αναγνώριση και σε άλλες σφαίρες. Αφιερώνεις χρόνο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και θέλεις ο σύντροφός σου να το αναγνωρίσει αυτό. Εάν δεν νιώθετε ότι σας εκτιμούν αρκετά, φροντίστε να επικοινωνήσετε! Στη συνέχεια, η νέα σελήνη στους Διδύμους στις 18 σας προσκαλεί να έρθετε ακόμα πιο βαθιά και πιο οικεία με το ταίρι σας. Αυτό θα σας κάνει να νιώσετε πιο κοντά από ποτέ. Κάντε μια ουσιαστική προσπάθεια!

Single: Αυτόν τον μήνα, η ατμόσφαιρα είναι απλή: Θέλεις μόνο προσοχή! Και όσο πιο γρήγορα αποκτήσετε την επιθυμία σας να αναγνωριστείτε, τόσο πιο γρήγορα τα αστέρια θα παραταχθούν για να συναντήσετε κάποιον που θα σας προσκυνήσει. Υπέροχα νέα, σωστά; Η πανσέληνος στον Τοξότη στις 3 δίνει έμφαση στο να βρείτε ισορροπία σε όλες τις σχέσεις σας, αλλά κυρίως στις ρομαντικές. Έτσι, καθώς βγαίνετε ραντεβού, ρίξτε μια ειλικρινή ματιά στην προθυμία σας να είστε ευάλωτοι. Αισθάνεστε λίγο αποκλεισμένοι ή φοβισμένοι; Μη φοβάστε να είστε ειλικρινείς και επίσης να ζητήσετε βοήθεια. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σε σχέση: Η πανσέληνος στο ζώδιό σας στις 3 υπογραμμίζει πόσο σημαντικό είναι να συνδέεστε με άτομα που μοιράζονται τα πάθη σας και σας επιτρέπουν πραγματικά την ελευθερία να είστε ο εαυτός σας. Αν αυτό μοιάζει με το είδος της σχέσης που έχετε με τον σύντροφό σας, έχετε έναν καταπληκτικό μήνα μπροστά σας! Αγκαλιάστε την αγάπη σας για την περιπέτεια και κλείστε ένα διασκεδαστικό καλοκαιρινό ταξίδι όσο η Αφροδίτη, το ζώδιο που κυβερνά την ερωτική μας ζωή, βρίσκεται ακόμα στο ζώδιο της φωτιάς του Λέοντα. Στη συνέχεια, όταν ο ήλιος μεταβεί στο υδάτινο ζώδιο του Καρκίνου στις 21, η οικειότητα και ο συναισθηματικός δεσμός σας με τον σύντροφό σας θα γίνουν ακόμα πιο βαθιά. Απολαύστε αυτά τα νέα βάθη σύνδεσης!

Single: Με την πανσέληνο στο ζώδιό σου αυτόν τον μήνα, παίρνεις φωτιά! Φροντίστε να συνδεθείτε με μερικούς ανθρώπους που σας καταλαβαίνουν, είτε μπαίνετε σε μια νέα λέσχη βιβλίου ή μάθημα προπόνησης είτε απλώς συγκεντρώνοντας τις κοπέλες για μια καλή παλιομοδίτικη γυναικοπαρέα. Με την Αφροδίτη στον Λέοντα αυτόν τον μήνα, υπάρχει επίσης μια καλή πιθανότητα να συναντήσετε κάποιον που μοιράζεται πραγματικά τα πάθη σας: Έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για όποιον σας ενδιαφέρει, ειδικά γύρω από τη νέα σελήνη στους Διδύμους στις 18. 

backb

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σε σχέση: Αυτός ο μήνας έχει να κάνει με ένα διάλειμμα και να περάσετε λίγο ποιοτικό χρόνο με την αγάπη σας. Ο Ιούνιος ξεκινά με την πανσέληνο στον Τοξότη, η οποία αναδεικνύει ένα μέρος του χάρτη σας που ασχολείται με την απόδραση. Λοιπόν, γιατί να μην σχεδιάσετε μια γρήγορη απόδραση με το ταίρι σας; Εν τω μεταξύ, η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης, εισέρχεται στον φλογερό Λέοντα στις 5, προκαλώντας μια αρκετά έντονη σεξουαλική ενέργεια. Απολαύστε την!

Single: Ως ελεύθερος Αιγόκερως, ξέρεις ποιος είσαι; Αλήθεια, αλήθεια; Αν όχι, αυτός είναι ο τέλειος μήνας για να γνωρίσετε πραγματικά τον εαυτό σας. Αφήστε την ενέργεια της πανσελήνου στον Τοξότη να σας οδηγήσει μακριά από τις λίστες υποχρεώσεών σας και προς μια σόλο αναζωογόνηση. Είναι δύσκολο να βρεις σύντροφο όταν δεν ξέρεις τι χρειάζεσαι ή τι θέλεις, γι' αυτό αφιερώστε χρόνο για να ξεκαθαρίσετε αυτά τα πράγματα, είτε μέσω διαλογισμού, ημερολογίου, συνομιλίας με φίλους ή απλώς αφιερώνοντας λίγο χρόνο με τις σκέψεις σας. Ο Δίας, ο πλανήτης της επέκτασης, βρίσκεται στο σπίτι του ρομαντισμού σας, που σημαίνει ότι έρχεται μια ευκαιρία για μεγάλη αγάπη. Απλώς βεβαιωθείτε ότι είστε έτοιμοι για αυτό! 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σε σχέση: Υδροχόε, αυτός ο μήνας είναι μια μικρή διελκυστίνδα μεταξύ των επιθυμιών του συντρόφου σου και των δικών σου. Ο Άρης, ο πλανήτης της δράσης, βρίσκεται στο σπίτι των άλλων ανθρώπων, κάτι που μπορεί να προκαλέσει κάποια ένταση. Επικεντρωθείτε στον συμβιβασμό και την κατανόηση, καθώς αυτή η ζόρικη φάση θα περάσει σύντομα. Όταν η Αφροδίτη μπαίνει στον Λέοντα στις 5, μια γλυκιά ενέργεια μπαίνει στον χάρτη σας, φέρνοντας ζεστασιά και αρμονία στις αλληλεπιδράσεις σας με τους άλλους. Καθώς ο ήλιος μπαίνει στον Καρκίνο, θα νιώσετε την ανάγκη να επικεντρωθείτε σε εργασίες και ευθύνες. Βρείτε μια ισορροπία μεταξύ της αυτοφροντίδας και της οικοδόμησης σχέσεων και των οικιακών εργασιών. Μερικές φορές, το πλυντήριο μπορεί να περιμένει.

Single: Τα πράγματα πάνε καλά, Υδροχόε! Η Αφροδίτη, ο πλανήτης που κυβερνά τις ερωτικές μας ζωές, κρέμεται στο αντίθετο ζώδιό σας, τον Λέοντα, για τους επόμενους μήνες, κάτι που πιθανότατα θα φέρει μερικούς πιθανούς μνηστήρες στη ζωή σας. Η ενασχόληση με κοινωνικές δραστηριότητες, το να λες ναι σε εκδηλώσεις και η απόλαυση της ζωής εκτός δουλειάς θα προσελκύσουν τους κατάλληλους ανθρώπους. Να είστε οξυδερκείς και να εμπιστεύεστε το ένστικτό σας, καθώς κάποιος πολύ δυναμικός ή κολλητός μπορεί να μην είναι ο κατάλληλος. Καθώς ο ήλιος εισέρχεται στον Καρκίνο, είναι απαραίτητο να εστιάσετε σε προσωπικές ευθύνες και καθήκοντα. Βρείτε μια ισορροπία μεταξύ των δεσμεύσεών σας και της επιθυμίας σας για μια ρομαντική σχέση!

ΙΧΘΥΣ

Σε σχέση: Γεια σου, Ιχθύς, τι είδους έργο ή καθήκον αγαπάτε εσείς και ο σύντροφός σας να κάνετε μαζί; Ό,τι κι αν είναι, αφιερώστε χρόνο στη σχέση σας αυτόν τον μήνα. Με την Αφροδίτη στον Λέοντα να είναι ανάδρομη για μεγάλο χρονικό διάστημα, αυτή η ρουτίνα θα συνεχίσει να είναι μέρος της σχέσης σας για τους επόμενους μήνες. Κατά τη διάρκεια της νέας σελήνης στους Διδύμους, η εστίασή σας στρέφεται προς το σπίτι και το υποσυνείδητό σας. Αξιοποιήστε τη δημιουργική σας πλευρά και εκδηλώστε το σπίτι των ονείρων σας ή κάντε καλλιτεχνικές αλλαγές. Τέλος, καθώς ο ήλιος περνά στον Καρκίνο, η ρομαντική σας διάθεση σας λαμβάνει μια αρμονική ώθηση, ενθαρρύνοντάς σας να βγείτε έξω και να διασκεδάσετε. Συνολικά, θα είναι σημαντικό να διατηρήσετε μια ισορροπία μεταξύ ρουτίνας και ρομαντισμού αυτόν τον μήνα. Μπορείς να το κάνεις!

Single: Μην το ονειρεύεσαι, Ιχθύ. Κάνε το! Η νέα σελήνη στους Διδύμους ενεργοποιεί το σπίτι και το υποσυνείδητό σας αυτόν τον μήνα, τροφοδοτώντας τη δημιουργική σας πλευρά. Βουτήξτε στα όνειρα και τις φαντασιώσεις σας και αναλάβετε δράση για να εκδηλώσετε το όραμά σας για το μέλλον αντί να το συλλογίζεστε απλώς. Στη συνέχεια, καθώς ο ήλιος περνά στον Καρκίνο, αγκαλιάστε τη ροή της εξόδου και της διασκέδασης. Θα είναι ένας υπέροχος μήνας!

Διαβάστε επίσης

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΣΧΕΣΕΙΣ

Λόγοι για τους οποίους δυσκολεύεσαι να αφήσεις πίσω σου μη διαθέσιμους συναισθηματικά άνδρες

Διάβασέ τους καλά, μάθε τους απέξω και πάρε επιτέλους τα μέτρα σου

ΣΧΕΣΕΙΣ

Παθητική Επιθετικότητα: ποιες είναι οι μακροπρόθεσμες συνέπειες

Η παθητική επιθετικότητα καταστρέφει τις σχέσεις, δείτε γιατί πρέπει να την αποφεύγετε

Προτεινόμενα

VIRAL

Η Μαρίνα Σάττι σε μια live διασκευή του «Στης Νάουσας Στο Κάστρο» λίγο πριν την αναχώρησή της για τη Eurovision

Διαθέσιμο στο επίσημο κανάλι της Eurovision στο YouTube ένα δεύτερο βίντεο από τη σειρά #EurovisionALBM

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ανάπαυση: Ο Ερμής παύει να είναι ανάδρομος

Τι επιφυλάσσει σε κάθε ζώδιο η ορθή πορεία του Ερμή από τις 25 Απριλίου έως τις 15 Μαΐου