Πώς να διατηρήσεις τα φρύδια σου σε καλή κατάσταση

Τώρα που όλα τα beauty salons είναι κλειστά

Τόνια Τζαφέρη

Η αλήθεια είναι πως τα φρύδια χρειάζονται επαγγελματία για να είναι τέλεια! Και μάλιστα κάποιον ειδικό που να γνωρίζει καλά την δουλειά του. Και εκεί που έχεις βρει τον κατάλληλο άνθρωπο και τα φρύδια σου ''έχουν μπει σε μια σειρά'', κλείνουν όλα και μάντεψε ποιος πρέπει να τα περιποιηθεί.

Don't worry! Εγώ είμαι εδώ και σου έχω για όλα τα beauty θέματα σου, λύσεις!
Αρχικά σκέψου το γεγονός να τα αφήσεις στο φυσικό τους σχήμα. Τα χοντρά, ατίθασα, ατημέλητα φρύδια ξέρεις πως είναι ένα από τα κυριότερα beauty trends των τελευταίων καιρών και μάλιστα πρωταγωνίστησε σε πάρα πολλές επιδείξεις. Άλλωστε τα περισσότερα και πιο διάσημα super models λατρεύουν την φυσική ομορφιά και αυτό το αποδεικνύουν αφήνοντας τα φρύδια τους στην φυσική τους μορφή.

Προφανώς αν τα δικά σου φρύδια παρά είναι ατίθασα, θα τα βελτιώσουμε.
Προσωπικά θα σου πρότεινα το δοκιμάσεις, είναι η κατάλληλη ευκαιρία να τα αφήσεις να βγούν να γίνουν ένα από το υπόλοιπο σχήμα και να αποκτήσουν ομοιόμορφο φυσικό αποτέλεσμα. Αν είσαι και από τις τολμηρές και θεωρείς πως ταιριάζει στο πρόσωπο σου, δεν θα χρειαστεί καν τα κουρέψεις με το ψαλιδάκι. Aφαίρεσε με το τσιμπηδάκι μόνο τα απαραίτητα.

Για εσένα όμως που όλα αυτά σου ακούγονται ακραία και επιθυμείς τα κλασσικά καλοσχηματισμένα, βγαλμένα και κομμένα φρύδια, πάμε να δούμε τι μπορείς να κάνεις από το σπίτι.

Βήμα 1: Πρώτο βήμα είναι το ψαλίδι. Προσοχή όμως! 
Θα χρειαστείς σίγουρα ένα βουρτσάκι με το οποίο θα χτενίσεις πάρα πολύ καλά τα φρύδια σου προς τα επάνω. Με μεγάλη προσοχή, κούρεψε με το ψαλιδάκι μόνο τις άκρες των τριχών που εξέχουν από το σχήμα. Κόψε λίγο λίγο κάθε φορά. Αποφεύγοντας τις έντονες κινήσεις. Βήμα, βήμα θα είσαι πολύ πιο safe. 
 

Βήμα 2: Aφού τελειώσεις με το κούρεμα, καθάρισε τις τριχούλες που είναι εμφανές πως πρέπει να βγούν. Μη πειράξεις το σχήμα! Το σχήμα είναι καλύτερα να το επιμεληθεί κάποιος ειδικός. Ωστόσο μπορείς να διατηρήσεις αυτό που ήδη έχεις, καθαρίζοντας με το τσιμπιδάκι τριγύρω. 

Αφού τα ξαναχτενίσεις, διόρθωσε λεπτομέρειες που τυχόν σου έχουν ξεφύγει. 
Good Luck!About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares