Skip to main content

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Πάστα σκόρδου

Με αυτή τη "συνταγή", θα έχεις οποιαδήποτε στιγμή στο σπίτι σκόρδο έτοιμο να προστεθεί στο φαγητό σου.


Γεωργία Κοντού

Υλικά:

σκόρδο (2-3 κεφάλια)

ελαιόλαδο

αλάτι, πιπέρι

μυρωδικά όπως ρίγανη ή θυμάρι (προαιρετικά)

Pixel

Εκτέλεση:

Χτυπάς στο μούλτι ή σε ένα γουδί το σκόρδο με το ελαιόλαδο μέχρι να γίνει ομοιογενής πολτός. Στη συνέχεια προσθέτεις αλάτι, πιπέρι και, αν θέλεις, μυρωδικά και βάζεις το μείγμα σε ένα γυάλινο βαζάκι με καπάκι. Το κλείνεις και το διατηρείς στην ψύξη για 2-3 εβδομάδες ή στην κατάψυξη για περισσότερο.

Διαβάστε επίσης

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Σολομός Τοσκάνης – μια εύκολη συνταγή που θα σε ενθουσιάσει

Απλή, γρήγορη και απίστευτα απολαυστική

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Το λευκό ταιριάζει στην πίτσα!

Αν για σένα πίτσα σημαίνει οπωσδήποτε σάλτσα ντομάτας, σου έχουμε μια εκδοχή λευκή πίτσας που θα σε κάνει να αναθεωρήσεις...

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Η καλύτερη και πιο απολαυστική συνταγή για Bloody Mary

Δώσε χρώμα με ένα κοκτέιλ που σε χαλαρώνει κάθε στιγμή

Προτεινόμενα

CELEBS

Δούκισσα Νομικού: Πιο εντυπωσιακή από ποτέ στις Κάννες!

Έκλεψε τα βλέμματα η Ελληνίδα καλλονή

BEAUTY TIPS

Πώς πρέπει να εφαρμόζεις το dry shampoo

Ακολούθησε τα tips μιας ειδικού