Skip to main content

BEAUTY TIPS

Το τρικ της Kylie Jenner για μακιγιάζ ματιών χωρίς σκιά

Ξέμεινες; Δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι!



 

Μπορεί ένα όμορφο μακιγιάζ ξεκινάει πάντα με την ιδανική βάση, ωστόσο η σκιά ματιών είναι σίγουρα ένα από τα πιο αγαπητά καλλυντικά στο γυναικείο νεσεσέρ. Αποτελεί ένα από τα βασικά προϊόντα του όλα τα προηγούμενα χρόνια, πόσο μάλλον τώρα, που η προστατευτική μάσκα έχει στρέψει το ενδιαφέρον όλων στο βλέμμα.

Από μια ουδέτερη σκιά ματιών σε ανοιχτή απόχρωση μέχρι μια πιο ιδιαίτερη εκδοχή, όπως την ιριδίζουσα σκιά ή τα έντονα και τολμηρά χρώματα, είναι γεγονός πως αυτό το προϊόν θεωρείται «άσσος στο μανίκι», καθώς μπορεί να προσφέρει ένα κομψό και γοητευτικό αποτέλεσμα μακιγιάζ για όλες τις ώρες της ημέρας.

Αν ωστόσο έχεις ξεμείνει και χρειάζεται να περιμένεις κάποιες ημέρες μέχρι να φτάσει στο σπίτι σου η online παραγγελία που έχεις κάνει, δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς. Το της Kylie Jenner υπόσχεται να σε βγάλει από τη δύσκολη θέση και να σου δώσει το eye look που επιθυμείς.

Η διάσημη τηλεπερσόνα και επιχειρηματίας έχει αποκαλύψει ότι λατρεύει να χρησιμοποιεί bronzer αντί για σκιά ματιών στο κινητό βλέφαρο. Αναρωτιέσαι γιατί επιλέγει αυτό το προϊόν; Σύμφωνα με την ίδια, με τον τρόπο αυτό δίνει βάθος στο βλέμμα και κάνει την εικόνα του προσώπου της πιο «ζεστή».

Αυτό το τρικ είναι ιδανικό τόσο για μακιγιάζ το οποίο κινείται σε γήινες αποχρώσεις, όσο και για ένα no-makeup-makeup look, αρκεί βέβαια να χρησιμοποιήσεις ελάχιστη ποσότητα από το bronzer.

Αν δεν πιστεύεις πόσο κολακευτικό είναι το αποτέλεσμα, δεν έχεις παρά να το δοκιμάσεις!

 

Cover photo credits Instagram @kyliejenner

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Τρία βασικά dos και τρία don’ts για τη φροντίδα του δέρματος με ακμή

Συμβουλές για το τι να κάνεις και τι να αποφύγεις αν πάσχεις κι εσύ από ακμή στην εφηβεία ή στην ενήλικη ζωή σου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department