Καθαρισμός προσώπου με λάδι

Πώς να καθαρίσω το πρόσωπό μου  με λάδι

Ειρήνη Διαμαντακίδου

Όσο κι αν μου αρέσει να κυκλοφορώ περιποιημένη από το πρωί έως και το βράδυ και παράλληλα να σας προτείνω τις πιο hot τάσεις στο μακιγιάζ, είμαι από εκείνους τους ανθρώπους που πιστεύουν ακράδαντα, ότι χρειάζεται να αφιερώσεις χρόνο για ένα σωστό καθαρισμό προσώπου και να τον αντιμετωπίσεις με τον ίδιο ενθουσιασμό.

Παρόλα αυτά, για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, χρησιμοποιούσα απλώς ένα κοινό σαπούνι καθαρισμού και έπειτα εφάρμοζα μια ενυδατική. Η όλη φιλοσοφία μου, όμως, άλλαξε. Αναρωτιέσαι το γιατί; Διάβασε παρακάτω και μάθε τι ανακάλυψα!

Καθαρισμός προσώπου με λάδι για να καθαρίσει το δέρμα σε βάθος

Η βασική διαφορά ανάμεσα σε ένα λάδι καθαρισμού και ένα κοινό cleanser προσώπου είναι ότι, το λάδι είναι γενικότερα σχεδιασμένο για να απομακρύνει το μακιγιάζ και να καθαρίζει το δέρμα (και τους πόρους) σε βάθος. Η μέθοδος αυτή εξισορροπεί την επιδερμίδα και την αφήνει λεία και απαλή σα βελούδο.

Ποιο λάδι μπορώ να χρησιμοποιήσω για καλύτερο καθαρισμό προσώπου;

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις οποιοδήποτε φυσικό λάδι, όπως για παράδειγμα καστορέλαιο ή σταφυλέλαιο που θεωρούνται στυπτικά, αμυγδαλέλαιο, ελαιόλαδο ή λάδι jojoba που είναι ενυδατικά.

Κάνε ντεμακιγιάζ με τον εξής τρόπο

• Βάλε στην παλάμη σου ποσότητα λαδιού της επιλογής σου, πατώντας την αντλία του μπουκαλιού το πολύ 3 φορές.

• Άπλωσε το λάδι στο πρόσωπο, με κυκλικές κινήσεις και το makeup θα αρχίσει να διαλύεται.

• Βρέξε ελάχιστα τα χέρια σου, με χλιαρό νερό και συνέχισε με το ελαφρύ μασάζ. Τα προϊόντα θα ανακατευτούν, παίρνοντας τη μορφή γαλακτώματος.

• Ξέπλυνε το πρόσωπο με άφθονο νερό και σκούπισε το με λίγο βαμβάκι. Αν διαπιστώσεις πως υπάρχουν ακόμα υπολείμματα, επανάλαβε τη διαδικασία για καλύτερο καθαρισμό προσώπου.About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares