ALL YOU NEED IS LOVE
Ector Botrini:"Migliori auguri!"
Ο γνωστός chef μας δίνει την πιο Χmas (υπέροχη) συνταγή του
Γιορτινό τραπέζι χωρίς γαλοπούλα, δεν γίνεται!
ΦΙΛΕΤΟ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑΣ ΜΕ ΠΕΠΕΡΟΝΤΣΙΝΟ
(για 4 άτομα)
Υλικά
4 μικρά φιλέτα κοτόπουλο
4 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
2 πεπεροντσίνο κόκκινα κομμένα σε ροδέλες
1 πιπεριά πράσινη ψιλοκομμένη
4 ντομάτες κομμένες καρέ
1 ποτήρι λευκό κρασί
1 κ.γ. μαϊντανό τριμμένο
2 κ.σ. αλεύρι
50 γρ. βούτυρο
Αλάτι
Εκτέλεση
Μέσα στο μπλέντερ χτυπάμε το σκόρδο, το πεπεροντσίνο, το κρεμμύδι και τη ντομάτα να γίνουν αλοιφή. Βάζουμε το μείγμα σε ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο και αφήνουμε να βράσουν για 10 λεπτά ανακατεύοντας συνέχεια μέχρι να γίνει μία πηχτή σάλτσα. Αλευρώνουμε το κοτόπουλο, το τηγανίζουμε σε ελαιόλαδο και το σβήνουμε με το κρασί. Αφήνουμε να εξατμιστεί και αλατίζουμε. Μόλις είναι έτοιμο το κόβουμε σε λεπτές φέτες, ρίχνουμε επάνω τη σάλτσα και γαρνίρουμε με το μαϊντανό.
Buon appetito!
SELECTIONS
- «Ως γυναίκα δεν έχω χώρα. Ως γυναίκα, η χώρα μου είναι όλος ο κόσμος» Virginia Woolf
- 4 κρέμες ματιών με βιταμίνη C για να πεις «αντίο» στους μαύρους κύκλους
- Γιατί το λευκό t-shirt είναι το απόλυτο wardrobe staple που πρέπει να αποκτήσεις - Πέντε επιλογές της fashion editor του AllYou
- 6 ελαφριές ενυδατικές κρέμες προσώπου για το απαραίτητο ανοιξιάτικο update στο skincare