Η ηδονή της βραδύτητας και άλλα τέτοια!

Πάει καιρός που, ως γνήσια οπαδός του Μίλαν Κούντερα, ανακάλυψα την ηδονή της βραδύτητας, την αξία της γλυκιάς απραξίας, την ευτυχία της σιέστας. 

Μελίνα Αδαμοπούλου

Το λάθος μου είναι πως δεν υιοθέτησα, δεν "τήρησα" την ανακάλυψη μου στο βαθμό που θα ήθελα. Λάθος ασυγχώρητο! Που, όμως, σκοπεύω να επανορθώσω. Να μου επιβάλω την τέχνη της καθημερινής άνεσης, τη διαφορετικότητα της προσωπικής μυθολογίας και την lounge χαλαρότητα.

Να απομακρυνθώ, επειγόντως, απ' όλους και όλα που υπόσχονται, τάζουν, μαρτυρούν, αποκαλύπτουν, ξαφνιάζουν, μυθοποιούν... Για λίγο; Έστω! Εγώ, βέβαια για πολύ το πάω, αλλά ο,τι βγει στο δρόμο θα το κρατήσω!

Θα το κάνω "πρόβα" στην αρχή και ύστερα θα το δω προοπτικά το ζήτημα.

Άσε που είμαι σίγουρη πως θα λειτουργεί εξαιρετικά και ως λύση τακτικής! Με τις αντιθέσεις να συμβιβάζονται, τα κενά να συμπληρώνονται, τις αλήθειες να ξεφεύγουν από κανόνες.

Η δική μου (σου) διάσταση στην α-ταξία των άλλων! 

Όσα αγαπάς κι όσα θυμάσαι, δικά σου. Όλα σε πρώτη προβολή στη μικρή προσωπική σου οθόνη. Από σένα για σένα. Έτσι, από τα μικρά ξυπνούν τα μεγάλα. Και γίνονται πότε εικόνες, πότε σκέψεις, πότε παιχνίδι, πότε σύνθημα, πότε ακροβασία. Στο χώρο και στο χρόνο σου.

Απαραίτητο συστατικό η χαλαρή διάθεση. Λες ο,τι νιώθεις, δείχνεις αυτό που αισθάνεσαι. Τι λες;  Στις μέρες που ζούμε, αυτό, θα είναι μια μικρή επανάσταση!

Μια μικρή φωτεινή χαραμάδα στα φτιαχτά εκτροφεία ελπίδων. Ένα ποτήρι (καλό) κρασί, στην υγειά μας...About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares