Skip to main content

ΕΠΟΜΕΝΟ

EDITORIAL

SUN (σαν) καλοκαίρι

Kαθημερινές, πραγματικές και απολύτως γυναικείες οδηγίες χρήσης.


Μελίνα Αδαμοπούλου

Με το σπαθί σου! Και με τις στερήσεις σου και με τους κόπους σου. Και αφού ακολούθησες οδηγούς και κανόνες και κράτησες όλη τη λίστα από τα "ναι" και αφόρισες όλη τη λίστα (από πάνω ως κάτω) με τα "όχι", τα κατάφερες!

Τα κατάφερες κι έγινες σαν τις άλλες! "Σαν" όχι ακριβώς, γιατί, ευτυχώς, παραμένεις... εσύ!

Τον τίτλο, ναι, τον κέρδισες! Αλλά,αυτή η καινούργια λίστα που έχεις μπροστά σου, για να τον κρατήσεις  (τον τίτλο, ε;)  είναι που σε βγάζει από το... πλάνο σου. Ξέρω, δεν θέλεις να καταστρέψεις ο,τι με τόσο μόχθο πέτυχες, μα διακρίνω μια δυσφορία, μια αγανάκτηση, μια αμηχανία μπροστά στα νέα... δεδομένα.

Μήπως να ξαναδείς με αγάπη, τις μικρές γοητευτικές σου ατέλειες; Μήπως να τολμήσεις τα δικά σου "ναι" και "όχι" απέναντι στις οδηγίες και τις υποδείξεις;

Μήπως να αγκαλιάσεις τις αδυναμίες σου, τις ανάγκες σου, τα θέλω σου;

Είναι, σίγουρα, καλύτερο να δοκιμάζεις από το να ακολουθείς, να συμφιλιώνεσαι από το να μετατοπίζεις,  να φανερώνεις από το να καλύπτεις.

Η ομορφιά είναι αληθινή και απόλυτη μόνο όταν ξεφεύγει από την παγίδα της ματαιοδοξίας και καταφέρνει να γίνει συνώνυμη με τη χαρά της ύπαρξης.

Είναι ωραίο να είσαι εσύ, να πηγαίνεις πιο πέρα από το εδώ σου, να κάνεις την έκπληξη, να θέλεις να εκτεθείς στην δική σου στιγμιαία ελαφρότητα, στη δική σου θέα καλοκαιριού όχι σαν θεά, μα σαν "εσύ". Με τη δική σου, όμορφη, γύμνια, την εξω και τη μέσα, τα δικά σου μικρά θαύματα, τη δική σου εικόνα και αξία. Για να μπορεί το "σαν" να είναι μόνο SUN!

Διαβάστε επίσης

EDITORIAL

Μέρες (και νύχτες)  ανάμεσα στο κόκκινο και το... κόκκινο

Το πάθος "παίζει". Έπαιζε, δηλαδή...

EDITORIAL

Αλλάζουμε...

...η αλλαγή είναι ζήτημα προσωπικό(;)

EDITORIAL

Γυναίκες, με διαφορά

 

Έτσι είμαστε εμείς!

 

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός