Skip to main content

EDITORIAL

...να μας πάρεις μακριάαααα

Προσπαθώ να ξεχαστώ. Να φύγει το μυαλό μου, πώς το λένε. Να φύγει, μια κουβέντα είναι... Να φύγει και να πάει πού; Μακριάααα.


Μελίνα Αδαμοπούλου

Μακριά από "σοβαρά" πρωτοσέλιδα εφημερίδων και τίτλους ψυχοπλακωτικούς, μακριά από σκοτεινά Δελτία Ειδήσεων, μακριά από βαθυστόχαστες  κουβέντες και αναλύσεις, μακριά από μαζώξεις ψυχαναγκαστικές. Να ξε-φύ-γω. Αυτό θέλω. Μπάφιασα κουκλίτσα μου (αχ, δήμαρχε Μαραθώνα!), αγανάκτησα, κουράστηκα, έγκωσα με την "περιρρέουσα" ατμόσφαιρα, τα' παιξα με τη Ζωή (τη δικιά σου), το δάγκωσα με την ανισορροπία, την αστάθεια, την αμφιβολία, το μπούρου -μπούρου, δεν διασκεδάζω πια με τον Γιάνη (με ένα ν), θύμωσα με τα άνοστα χαμόγελα... Ε, ως εδώ! Συμφωνείς; Δεν θα ξεκινήσει (και θα συνεχιστεί) άλλη μια βδομάδα με αχ και βαχ και πώς και ποιος και πότε και όταν και "εν αναμονή κρίσιμων αποφάσεων". Θα βγει ο ήλιος και θα με βρει αποφασισμένη:

Να πάω στο πάρκο, να διαβάσω κάτι "ανάλαφρο" (που λέει και η φίλη μου η Νότα), να μαγειρέψω κάτι... πλούσιο σε θερμίδες, να δω "Ευτυχισμένοι μαζί" (πόοοοσο πιάαα), άντε και τα"Καλύτερα μας χρόνια" στο DVD κι ας πλαντάξω (τουλάχιστον θα πλαντάξω με αιτία!), να ακούσω Robbie Williams (εσύ πήγες στη Μαλακάσα το Σάββατο;) και Beatles και Indila, να βρω έναν καινούργιο ήρωα, να κάνω... βιτρινoθεραπεία (ε, αφού το shopping therapy... περιορίστηκε, ας απλωθώ κι εγώ στο window therapy), να χορέψω ταγκό μ' έναν άγνωστο, να θυμηθώ όλα τα "καλά" μου όνειρα, να τραγουδήσω μαζί με τον Πορτοκάλογλου "θα περάσει κι αυτό", να κρατήσω την ψυχραιμία μου (θα μου χρειαστεί), να γεμίσω τον σάκο μου με... περιττά για να ξαναγαπήσω τα απαραίτητα.

Θα βρω κι άλλα μέχρι να φύγει ο ήλιος. Και θα σου πω πώς.  

Έχω πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού μου, πως αυτός ο τόπος είναι τόσο αλλιώτικα ωραίος, τόσο λαμπερός, τόσο τρελός, τόσο γεμάτος με ιστορία, τόσο απρόσμενα τρυφεροδυνατός που ούτε κρύβεται, ούτε μουτζουρώνεται, ούτε "χαλιέται". Έτσι είναι. Κι έτσι θα μείνει. Μόνο που τσαντίζεται. Όπως εγώ, όπως κι εσύ. Ε;

Διαβάστε επίσης

EDITORIAL

Μέρες (και νύχτες)  ανάμεσα στο κόκκινο και το... κόκκινο

Το πάθος "παίζει". Έπαιζε, δηλαδή...

EDITORIAL

Αλλάζουμε...

...η αλλαγή είναι ζήτημα προσωπικό(;)

EDITORIAL

Γυναίκες, με διαφορά

 

Έτσι είμαστε εμείς!

 

Προτεινόμενα

CELEBS

Εύη Αδάμ: Ποζάρει με την πανέμορφη 24χρονη κόρη της, Νεφέλη

Mαμά και κορή μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό

DO IT YOURSELF

Τι οφέλη προσφέρει το ρυζόνερο στα μαλλιά σας;

Βάλε τικ σε προστασία, θρέψη, λάμψη, τόνωση και φροντίδα

CELEBS

Δέσποινα Βανδή: Δείτε την μοντέρνα κουζίνα της

Η τραγουδίστρια λατρεύει τον χώρο της κουζίνας